2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست

بچه ها من امروز روز دوم تزریق واسه پروسه ivf بود ولی اشتباهی گونال اف رو به جای ۲۲۵ سی سی ۲۵۰ تزریق کردم دور ناف... خجالت میکشم به طرازی بگم میگه چه خنگه... چی کار کنم فردا ۲۰۰ سی سی بزنم ؟ خیلی ناراحتم خنگم اصلا 😣

عزیزم.من.تا سه روز دوتا امپول پروژسترون50داشتم و بعد شیاف سیکلوژست 400روزی دوتا داشتم از روز4انتقال

مرسی گلم.برای منم ۴۰۰ هست نمیدونم چرا نوشتم ۲۰۰😁 اشتباه شد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بررسی میزان آسیب DNA در اسپرم

تارا جان از خدا میخام که انشاللله بدون قرص و خیلی راحت سقط کنی 😓👐

و انشالللله انشالللله به امید خدا خیلی خیلی خیلی زود خبر بارداریت و بدی عزیزم منتظر خبرهای خوبت هستیم همه و برات دعا میکنیم عزیزم💜🌷بدون تنها نیستی آجی😙دعای خیر ما بدرقه راهی که در پیش داریه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها من امروز روز دوم تزریق واسه پروسه ivf بود ولی اشتباهی گونال اف رو به جای ۲۲۵ سی سی ۲۵۰ تزریق ...

عزیزم برای من شوهرم میگفت دقیق میزنه ولی اخرش یه خورده اضافه اومد به دکترم گفتم چیکار کنم گفت اگه دقیق میزد نباید اضافه میومد چون امپولای خارجی دقیقه اندازش...ولی بهم گفت روزای اخر دزشو بیشتر کنم که تموم شه و خداروشکر مشکلی هم پیش نیومد.

حالا از دکترت بپرس خجالت نداره گلم.ولی فکرنکنم مشکلی باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم خوبی گل دخترت خوبه🌹🌸  تشکر مهربونم ازینکه بیادم هستی❤️ فسقلی رو همین هفته گذشته د ...

سلام فداتشم.خداروشکر که وروجکت خوبه...خودتم ان شاالله به زودی خوب میشی...مواظب خودتون باشین.بی حوصلگی طبیعیه.منم این روزا حوصله ندارم😁

به من یه لیوان گلوکز داد خوردم بعد رفتم خونه مشکلی نداشت و هر ۱ساعت رفتم ازمایش ۳بار یعنی ۹صبح داد خ ...

مرسی دوستم

من ۴۵ ولی خب تهش که موفق نبود نمیدونم اصلا چقدر به سن ربط داره 

عزیزدلم ناراحت شدم😔امیدوارم خدا کمکت کنه خیلی زود ارامش به دلت برگرده❤

بچه ها شما مولتی ویتامین چی مصرف میکنین؟من پرگویت داشتم تموم شد رفتم بگیرم اونو نداشت یه چیز دیگه دو ...

عزیزم منم از هفته های ۱۶ برام پرگویت نوشت دکتر.احتمالا اینارو تا اخر بارداری داریم اره؟

منم تموم کرده بودم شوهرم رفت بگیره داروخونه گفته نداریم میخواست مشابهشو بده شوهرم رفت چندجا دیگه گشت همونو پیدا کرد دوتا بسته گرفت برام...این قرصی که گرفتی نمیدونم چیه ولی تا مطمئن نشدی نخور عزیزم

سلام⁦☺️⁩ نوچ😁.... شوهرم اومده مرخصی دوباره ۳۰ تیر برمیگرده.... تازه امروز رسیده هی میگه کی به دنیا ...

الهی بگردمممم.وروجک عجله نداره.بذار اون تو خوش باشه😂

تاریخ زایمان رو گفتی چندم زدن برات؟

عزیزم برای من شوهرم میگفت دقیق میزنه ولی اخرش یه خورده اضافه اومد به دکترم گفتم چیکار کنم گفت اگه دق ...

برای من دیروزم زد اضافه اومد امروزم ۲۵۰ زدم خیلی اضافه اومد یعنی بد زده؟

برای من دیروزم زد اضافه اومد امروزم ۲۵۰ زدم خیلی اضافه اومد یعنی بد زده؟

پن هست دیگه؟نمیدونم والا شوهر من میگفت تااخر میاد اون علامته و شک نداشت که کامل برام تزریق میکنه ولی در نهایت اضافه اومد برام😂هم دکتر هم دستیارش گفتن شوهرت درست تزریق نکرده چون امپولای خارجی مثل ایرانی نیست که کم و زیاد بیاد دقیق دقیقه(دیگه نمیدونم)

من روزی ۲۲۵ واحد پیورگان داشتم...که روزای اخر تا ۲۵۰ یا حتی بیشتر هم میزدم!از دکترت بپرس

بچه ها مثلا اگه از پریودی ۸هفتتون کامل بود و رفتین سونو از پریودتون سونوتون چقدر فرق داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند روز؟؟؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم