2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
عزيزم اين شماره منشيشه 09124091056 اگه بهش بگي ميخام عمل بشم بهت نوبت زود ميده در غير اينصورت حدودا ...

تارا جان متاسف شدم از صمیم قلب برات بهترین هارو ارزومندم 🌸🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آزی جون خوبی؟ من الان که هفته ۹تموم شده حالت تهوع خیلی کمی ک داشتم رفته و همش گرسنه بودم و همش ...

عزيزم ديدم سوالت در مورد كندر بود

من از مشاور دكتر روازاده پرسيدم براي خوردنش 

گفت ما فقط دو هفته آخر ماه سوم بارداري توصيه ميكنيم

چون كندر دارو هست 

نه گلم هیچ دارویی ندادن خیلی ناراحتم اشک امون نمیده نمیدونم واقعا چیکارکنم با این اوضاع

سلام الهام جون خوبی خدارو شکر که نینیمون خوبه

یکی از دوستام خارج به اونم خونریزی داشته قشنگ دکتر بهش هیچ دارویی نداده الان غربالگریشم رفته و ماه۴شروع کرده اما خداروشکر نینیش خوبه نگران نباش🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من پرگنازون.میخورم عزیزم

شکلش چجوریه؟اون گرده نیس؟آخه من اسمشم نپرسیدم میترسم مصرف کنم.دونه ای 1500 بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دختر، چطوری؟ نینی بدنیا نیومده هنوز؟

سلام⁦☺️⁩

نوچ😁.... شوهرم اومده مرخصی دوباره ۳۰ تیر برمیگرده.... تازه امروز رسیده هی میگه کی به دنیا میاد🤨

گفتم باید تنظیمات کارخونه اش رو چک کنم ببینم تایمرش واسه کی تنظیم شده😁

سلام الهام جون خوبی خدارو شکر که نینیمون خوبه یکی از دوستام خارج به اونم خونریزی داشته قشنگ دکتر به ...

منم خوبم عزیزم حال شما خوب باشه همراه فسقلی🌹😍 

ممنون عزیزم خداکنه بخیر خوشی این سختی ها بگذره 

التماس دعا دارم🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
شکلش چجوریه؟اون گرده نیس؟آخه من اسمشم نپرسیدم میترسم مصرف کنم.دونه ای 1500 بود

نه گرد نیس...بیضی شکل هست. رنگ زنجبیل هم هست..

مولتی ویتامین ها با توجه ب شرکتاشون مدلاشون فرق داره عزیزم...اسمشو میپرسیدی ک خیالت راحت شه حداقل

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه گرد نیس...بیضی شکل هست. رنگ زنجبیل هم هست.. مولتی ویتامین ها با توجه ب شرکتاشون مدلاشون فرق داره ...

مرسی گلم فعلا نمیخورم اونا رو اگه بتونم میرم میپرسم ازشون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام خانوما من امروز رفتم سونو واسه اینکه ببینم وضعیت تخمکام چجوریه که دکتر گفت خدارو شکر همه چی خوب ...

سلام عزیزم . شما پانکچرت واسه پنج شنبه است؟من امروز رفتم سونو واسه چهارشنبه بهم نوبت دادن 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷