2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیز دلم تو رو خدا با این دوز استرادیول استراحت نکنین این همه، من حتی لک داشتم دکترم کلی نگران بود م ...

چرا منم ۴تا استرادیول دارم؟ چی میشه؟🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز اول هفته ده 😢😢😢😢😢😢😭😭😭

عزیزم روز اول هفته۱۰ چی شد که سقط کردی؟😓دکتر دلیلش و گفت؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چرا منم ۴تا استرادیول دارم؟ چی میشه؟🌷🌷

گلم هیچ اتفاق بدی نمیفته، فقط آب فراوان، پیاده روی توخونه فراموش نشه، اگر انوکسا یا آسپرین یا هپارین دارین هم نگران نباش گلم 

من فقط دوست دارم این ایده غلط و خطرناک استراحت مطلق برداشته بشه، دائم تو رختخواب خوابیدن فقط برای افراد خاص هست یا ملاحظات خاص خودش

گلم هیچ اتفاق بدی نمیفته، فقط آب فراوان، پیاده روی توخونه فراموش نشه، اگر انوکسا یا آسپرین یا هپارین ...

اره منم راه میرفتم اما الان از ترسم نه همش درازم لک دارم با ترشحم خون سیاه میاد 

نمیدونم چرا سیاهه

من انعقاد خون هم دارم هپارین۲تارو یکی الان میزنم بخاطر خونریزی میترسم اصلا نزنم چون مشکل انعقادی دارم🌷استرادیولم که میخورم لخته خون خیلی بده برا من💜

ان شاءالله بهترینا برات رقم بخوره عزیزم وبالا آوردنتم نشانه خوبی باشه برای چسبیدن کنجدا به دل مامانش ...

ممنون عزیزم امید و توکلم به خدای مهربونِ همه اش با خودم میگم والله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین .... انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه ❤

نفسی علاوه بر لکه بینی تا ی کم سرپا باشم یا کوچکترین کاری بکنم کمر و زیر شکمم درد میکنه به نظرت لازم ...

عزیزم باید استراحت داشته باشی... منم دقیقا مث تو بودم.. برای همین کار نمیکردم تا از شرایطم مطمعن شم... رفتی سونو؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ماهیتابه آنا رو صدا کنم؟؟ حالا اگه زیاد باشه می گفتی استرس نشت کیسه آمنیون داری نکن عزیزم نکن مامان ...

وای اره بخدا.چرا اینجوری میشیم ماها😐 مزخرف شدم اصلا

ولی الان یه خبر بد شنیدم دلم گرفت.کلا این چند روز همش خبر غمگین میشنوم😔

یکی از دوستام که باهم انتقال داده بودیم دو هفته قبل نی نیشو از دست داده..اول دوقلو داشت.رشد یکیش توی هفته ی ۸ متوقف شد.اون یکی هم دو هفته قبل مثل اینکه کیسه ی آبش پاره شده و ....

چرا اینجوری میشه زینبی جون؟خودش میگه احتمالا دیابت بارداری داشتم....اگه اینجوریه چرا این ازمایش قندو برای هفته های پایینتر نمینویسن؟

اخه من به ماما گفتم ممکنه دیابت داشته باشم که میگی وزنم رفته بالا؟گفت نه دیابت تو این هفته ها معنی نداره!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
کاملا حالتو درک می کنم، من دکتر مشایخی بود، خودش برام توضیح داد از بس قبلش استرس داشتم و لکه بینی، ر ...

ممنون عزیزم انشاالله😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
گلم هیچ اتفاق بدی نمیفته، فقط آب فراوان، پیاده روی توخونه فراموش نشه، اگر انوکسا یا آسپرین یا هپارین ...

زینبی جون من سعی میکنم اب زیاد بخورم و توی خونه میچرخم اما نمیدونم کافیه یا نه.بخاطر هماتومم دکتر‌گفت خودمو خسته نکنم.پله نرم.جاهای گرم نرم.پیاده روی زیاد نداشته باشم.البته جفتمم‌پایینه

واسه همین اصلا بیرون نمیرم.در حد چرخیدن توی خونه هست.و اینکه اب بیشتر از ۱۰ لیوان میخورم.درسته تا صبح دستشویی ام ولی یکمی خیالم راحت تره😁

بنظرت نشونه ی لخته شدن خون چیه؟چون من شنیدم توی این هفته ها که من هستم ممکنه پاها ورم کنه.که البته من چیزی نفهمیدم هنوز...دکتر منم مخالف استراحت مطلقه.بهم گفت استراحت نسبی داشته باش...دیگه توکل به خدا...

اسپرین و اینا هم هیچی ندارم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم