2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
فدات من میکرو کرده بودم که روزچهاردهمش پریود شدم و آزمایش هم منفی بود.الان.منتظر پری دوم هستم که شان ...

عزیزم تست هم نزدی؟به نظرم یه ازمایش بده.ان شاالله که خدا سوپرایزت کرده😍نهایتش اگرم خدای‌نکرده منفی بود لااقل از بلاتکلیفی درمیای

ان شاالله بیای بگی مامان شدی❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یعنی بهشتی زودتر به آدم نوبت میدن؟هزینه اش چقدره بهشتی؟آدم میترسه چون دولتیه همش دانشجوها بخوان رو آ ...

عزیزم من در مورد بهشتی هیچ اطلاعی ندارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم کاش امسال هم دوباره آز بدی ببینی چی شده،اثر کرده یا نه، چون اصلا نمی شه چیزی گفت

عزیزم میشه راهنماییم کنید برای بالا بردن کیفیت تخمک چکار کنم،در حال حاضر اووابوست میخورم و اینو فولیک و هر روز هم پیاده روی میکنم،شما نظر دیگه ای هم دارید ؟و دیگه اینکه راست میگن اووابوست ذخیره رو پایین میاره؟ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مامان سبحان جون شمام همسرتون سينال داشتن قبل از پانكچرتون؟؟ 

نه عزيزم همسر من قبل از پانكچر دارويي نداشت . چند ماه قبلش كه واريكوسلش رو عمل كرده بود يك سري دارو داشت كه فكر ميكنم يك سري مكمل بود و همينطور پنتوكسيفيلين .

حافظی چرا ؟؟؟ انتقالهایی  که معدنی انجام داد مثبت شد ؟؟ معدنی دیوونه سر پانکچر تمام تخمکهای ۱ ...

عزيزم حافظي خيلي من رو اذيت كرد وقتي جواب آزمايشم توي انتقال اول مثبت شد و براي سونوي قلب رفتم ، خيلي بهم انرژي منفي داد كه بچه حتما سقط ميشه و نميمونه و حتي راضي نشد چند روز برام مرخصي استعلاجي بنويسه ، به هر حال اشك من رو درآورد .

بله عزيزم هر دو تا انتقالم با معدني مثبت شد ولي خوب اولي توي هفته ٩ سقط شد و دفعه دوم معدني بهم گفت بعد از مثبت شدن آمپول انوكسپارين استفاده كنم .

گلم کاش به دکترت بگی، هنوز پری نشدی؟ 

نه عزیزم تازه ی هفته س پانکچر کردم

فک کنم بهم گف دو هفته بعد عمل پریود میشی

ایشالا صبح میرم دکترم

فک کردم وضعیتم بخاطر استراحت نکردن بعد از عمل باشه

یدفه یادم اومد شاید علائم هایپری باشه

آخه من خیلی بد گوشت و بد زخمم.... فقط کافیه یه جاییم خراش بخوره سه هفته طول میکشه خوب بشه چه برسه به ...

رويا جون يعني فكر ميكني زخم سزارينت تا شهريور ميخواد بمونه 🤔🤔🤔 حالا ان شا الله هر نوع زايماني به صلاحت هست انجام بشه ولي والله زخم من كه از همون روز اول هم خيلي وحشتناك نبود .

دوستان عزیزم برای من احتمال بارداری مول دادن دعا کنید برام‌دردسر نشه 

عزيزم خيلي ناراحت شدم برات خانمي ، وقتي اومدم ديدم صفحه ها اينقدر رفته جلو گفتم حتما براي خبر خوش شما هست ، نااميد نباش عزيزم ان شا الله اين بار به خيري ميگذره و به زودي مادر ميشي و با خبرهاي خوش خوشحالمون ميكني .

رويا جون يعني فكر ميكني زخم سزارينت تا شهريور ميخواد بمونه 🤔🤔🤔 حالا ان شا الله هر نوع زايما ...

من یه لاپاراسکوپی کردم در حد دو تا سوراخ.... تا سه چهار ماه باهاش درگیر بودم.... نمیدونم چرا اینقدر زخمام دیر جوش میخوره😒

میخوام بدونم مشکلتون چی بوده که مرکز مشتاق نتونسته حل کنه و دکترای مشتاق گفتن برو یزد .مگه یزد چه بر ...

ببین عزیزم منظور من اصلا برتری دکتر جایی نسبت ب مشتاق نبودثمن همسرم ازو هستند خیلیا هم با همین مشکل در مرکز مشتاق نتیجه گرفتن

خیلی ها هم از یزد میان اصفهان و انجام میدن منتها بقول دکتر من میگفتن بعضی کیس ها مثل من بهتره ک کلا شهر ب شهر بشن شاید بهتر باشه و من خیلی راضی بودم دکتر افلاطونیان برای من ارامش بیشتری همراه داشت ممکنه برا شخص دیگه برعکس باشه

جدا از بحث علمی ک پروفسور افلاطونیان درجه یک هستند من با جو مرکز اصفهان ب دلایل شخصی دچتر استرس میشدم اما اونجا ن 

دکتر احمدی وکلانتر هم خوب هستند

اینکه تو شهر خودم انجام نمیدم دلیل بر این نیست ک جای دیگه کار خاصی میتونن انجام بدن و اصفهان نمیتونه 

مهم دکتر هست ک باید با بیمار مچ بشن

تهران هم مراکز مختلفی داره و یک بیمار ممکنه در طول چند سال چندین مرکز جابجا کنه

با وجود اینکه از افلاطونیان خیلی راضیم الان کارم داره میفته تهران

از این ستون تا اون ستون فرجه

دوغ و سفیده خوردم اب و ابمیوه هم همینطور چیز دیگه ای بهمون نگفتن منم نمیدونستم نمیدونم چرا اینجور ...

ببین عزیزم من نمیگم عادیه که بزنی به بیخیالی و فردا برات مشکلی پیش بیاد اما من خودم همینطور بودم.شکمم خیلی گنده شده بود.داروهایی که دکتر برام تجویز کرده بود رو مصرف کردم.(یکیش کابرگولین بود که آنا میگفت احتمالا هایپر شدی که بهت داده) آب زیاد و پیاده روی هم داشتم  .دولا راست نسدم کار زیاد و سنگین نکردم الان بعد دوازده روز شکمم عادی شده.ولی بعد از پانکچر خیلی چاق شدم با اینکه مرتب پیاده روی دارم.بنظرم یه زنگ بزن به مطب دکترت شرایطت رو بگو ببین چی میگه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.