2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بله تحرک آ... واقعا هیچ دارویی نخورد فقط ۶ ماه بینشن فاصله بود.. دکتر مورفو ۴ و تحرک ۳۰ رو گف طبیعی ...

من يه اشتباهي كردم يه شهرستاني اي وي اف انجام دادم كه الان عين چي پشيمونم، ديگه جون ندارم اون شهرستان ادامه بدم اصلا اعتمادم بهشون از بين رفته كاملا، اونجا جنين دارم ولي چون خيلي ترديد داشتم نسبت به اون مركز و دو انتقال منفي براهمون اين بار استخاره كردم براي انتقالشون كه بد اومد، فعلا انتقال نميدم،دو سه ماه استراحت ميكنم و اقدام طبيعي توكل ب خدا هرچي خودش بخواد ازش ميخوام خواسته ش رو با خواسته دلم يكي كنه به احترام محبوبان درگاهش بهم رحم كنه كه جز خودش پناهي نداريم، از پانكچرم هم سه ماه گذشته اصلا دلم نميخواد دوباره پانكچر شم ميترسم عاقلانه هم نيست

...
زینبی جان چی میشه خدایی نکرده جنین رشد نمیکنه؟ و بعد اینکه بعضی بچه ها رفتن سونو قلب بعدش که رفتن دک ...

عزیزم اگر قلب تشکیل بشه و تعداد ضربان خوب باشه احتمال سقط میشه 4 درصد، اگر هفته 8 رفتی خوب با بوده احتمالش میشه 1.6 درصد، واسه این درصدهاي پایین به خودت استرس نده، ان شاء الله حالش عالیه عالیه

منم باید دو هفته دیگه مجدد برم داپلر ولی دیگه قول دادم خودمو بقیه رو اذیت نکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی که هفته ی بارداریشون با من یکیه یا نزدیکیم به هم،میخوام بپرسم شما هم ترشحاتتون کمتر شده؟من ...

ماهیتابه آنا رو صدا کنم؟؟ حالا اگه زیاد باشه می گفتی استرس نشت کیسه آمنیون داری

نکن عزیزم نکن مامان مهربون

سلام. دوستان من ۱۷ هفته ام صبی لکه قهوه ای دیدم نگرانم شیاف نداشتم از اول حالا گذاشتم. ولی براچی میت ...

عزيزم شايد كار كردي يا سرپا ايستادي ؟ همون شياف رو استفاده كن و استراحت كن ولي به دكترت هم حتما بگو شايد لازم باشه آمپول پرولوتون بزني .

یکی جواب سوالمو بده لطفا چند روز بعد انتقال بیبی درست نشون میده 

عززم روز۱۴ برو یهو ازمایش معتبر تره🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من قبلا با میکرو باردار شدم و مشکلی نداشتم پنج سال پیش.  پارسال دوباره از اول شروع کردم دارو و ...

ازي جون خدا خيرت بده، وقتي شما رو ميبينم و ماجراشو تعريف ميكني اميدوارتر ميشم به لطف عنايت خدا، مخصوصا كه يادمه به شمام گفتن جنين پوست كلفته و اله و بِل ه ،،، هچينگ لازمه و از اين حرفا، ولي شما طبيعي باردار شدي ب حمدالله، التماس دعاي مخصوص دارم ازت عاجزانه،

...
حالا به من نگفت اصلا برم واسم يك دفعه سونو ان تي نوشته با آزمايش سل فري. نميدونم حالا خودم برم يا نر ...

هر جوریکه دلت ارومتره و طاقت میاری عزیزم💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بله تحرک آ... واقعا هیچ دارویی نخورد فقط ۶ ماه بینشن فاصله بود.. دکتر مورفو ۴ و تحرک ۳۰ رو گف طبیعی ...

توآزمایشت بزرگ ترین ف ولیکولت چنده؟

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
منم روزی 4 تا دومیلی میخورم میشه 8 میلی در روز زیزی حون استراحتت بعداز انتقال در چه حد بود واقعا از ...

عزیز دلم تو رو خدا با این دوز استرادیول استراحت نکنین این همه، من حتی لک داشتم دکترم کلی نگران بود میگفت اصلا نخواب یه بند، حتما راه برو تو خونه و کلی آب بخور، یعنی هر بار منو می بینه میگه راه برو

سلام خانمها من الان از دکتر برگشتم ، واسه انتقال دوم ، دکترم گفت روز بیست قاعدگیت برگرد امپول دیفرلین ۳/۷۵ میدیم پریود که شدی بعد برگرد اینطور شانس بالاتر میره ، ضخامت رحم بیشتر میشه ظاهرا 

کسی تا حالا این امپول رو استفاده کرده؟؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊