2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انشاالله اینسری حتما مثبت میشی،دی ماه پانکچر کردم،الان میخوام انتقال بدم ماهه پیش سینافکت گرفتم با ا ...

انشاله همین سری باردار میشی ، من حالت عادی ضخامتم ۷/۵ ولی سری پیش با اون همه دارو بزور شد هفت ، دکترچوبساز خودش نبود دکتر خاوران خیر نبینه اون جاش اومده بود گفت حالا سری اولته برو خودتو شانست ، دیگه نمیگن اون همه هزینه بکنار اون همه اعصاب خوردی بعداز منفی شدن چی بسرمون میاره ، امروز چوبسازگفت این امپول شانس رو بالا میره توکلت بخدا باشه انشاله میای میگی مثبتی ، معتضدی میری؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره بخدا.چرا اینجوری میشیم ماها😐 مزخرف شدم اصلا ولی الان یه خبر بد شنیدم دلم گرفت.کلا این چند ...

اما برای من دکتر نوشته الان دادم قندو معمولا قلب و که میبینن مینویسن تیرویید و قندو اینارو🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم دکتر شما سهیلا عارفی بود؟دکتر خوبیه؟کارو اخلاقش چطوره؟ممنون میشم توضیح بدی🙏

بله عزيزم

منم تعريفشو شنيده بودم

مطبش كه خيلي شلوغه و خيلي از خانوما هم باردار شدن 

ولي خوش اخلاق نيست حتي يه لبخند هم نميزنه

خيلي جديه و زياد حوصله توضيح نداره ولي دقت و تشخيصش خوبه

سلام خانمها من الان از دکتر برگشتم ، واسه انتقال دوم ، دکترم گفت روز بیست قاعدگیت برگرد امپول دیفرلی ...

شما هم پانکچر داری یا انتقال فقط 

من انتقال دارم دکتر منم‌برام دیفرلین‌نوشته ۲۱ قاعدگی 

الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام خانوما خوبين؟من پسرم ب دنيااومد دوازده روزشه زرديش 17بود چي بهش بدم خوب شه؟دوروز تودستگاه بود ب ...

عزیز دلم مبارکت باشه انشاللله همیشه سالم باشه.ممن شنیدم میگن هی پشت هم شیر بدین که دسشویی کنه و زردیش بیاد بیرون🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
شما هم پانکچر داری یا انتقال فقط  من انتقال دارم دکتر منم‌برام دیفرلین‌نوشته ۲۱ قاعدگی

انتقال دوم دارم ، کاش کسی که استفاده کرده بیاد بگه تاثیری توی ضخامت رحمش داشته؟؟ و چ مدت بعدش پریود شده، چون خوندم مدت میبره تا پریود شی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
انشاله همین سری باردار میشی ، من حالت عادی ضخامتم ۷/۵ ولی سری پیش با اون همه دارو بزور شد هفت ، دکتر ...

آره والا این دکترها اصلا فکر روحیه مریضاشون نیستن دکتر منم قراره آخره ماه بره مکه معلوم نیست کی جایگزینش باشه،مطب دکتر کشاورزی میرم ولی کاره پانکچرمو همون معتضدی انجام دادم،راستی قرص فرتیل سی ام میگن خوبه هم ضخامتو بالا میبره هم شانس لانه گزینی،توی همین تاپیک چند نفر استفاده کردن و باردار شدن،فک کنم وقتی که بخوای اون ماهی که انتقال بدی از روز اول پریودی روزی ۲ تا بخوری تا وقت گرفتن جواب آزمایش،چند روز پیش از داروخانه پرسیدم دونه ای ۳ تومن بود

همچنین واسه خودت امیدوارم هردو باهم مثبت بشیم

میشه داروهاتون رو بگین چه چیزاین  ممنون

امروز روز اول سیکلم بود گفت برو نوزدهمت برگرد که امپول رو بگیری ، فعلا بهم دارو نداده فقط اسم امپول رو گفت

انتقال دوم دارم ، کاش کسی که استفاده کرده بیاد بگه تاثیری توی ضخامت رحمش داشته؟؟ و چ مدت بعدش پریود ...

یعنی قبلاا پانکچر شدین الان فقط انتقال دارین 

منم ضخامتم ۵/۵هست 

دکترم‌گفته ۲۱ قاعدگی دیفرلین بزن 

روز۳ قاعدگی بعدی استرادیول و آنوکساپارین شروع کنم‌

البته از امشبم آ اس آ میخورم 

ویتامین واسه شما ننوشتن ؟

الهی مرا  آن ده که آن به 
آره والا این دکترها اصلا فکر روحیه مریضاشون نیستن دکتر منم قراره آخره ماه بره مکه معلوم نیست کی جایگ ...

کاش منم کرمانشاه انجام میدادم بخدا نمیدونی چقدر این رفت و امد اذیت کننده اس ، دیگه اینبار از ترسم میخوام با هواپیما برگردم باورکن از تهران متنفر شدم بس که خاطره بد بجا موند برام ، حتما اون قرص هم میگیرم عزیزم ، کشاورزی خیلی دکتر خوبیه خیالت راحت ، چوبسازخودش عالیه ولی اون خاوران خیر ندیده بیسواد گفت باراول مهم نیست برو هرچی شد شد😤😟😡

خودمون رو مطلق بخدا بسپاریم ببینیم چی میخواد برامون