2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
من شوهرم اونجا آز اسپرم داد روزی که خواستیم پرونده درست کنیم و بعد جواب رو پیش دکتر ارولوژی خودشون ب ...

اها پس به شما دادن به شوهر دخترعموی من ندادن تعجب کردم اون وضعیتش خیلی بده الانم میگم خودتون تهیه کنین بخورین شوهرش میگه دکتر نداده چرا بخورم

اها پس به شما دادن به شوهر دخترعموی من ندادن تعجب کردم اون وضعیتش خیلی بده الانم میگم خودتون تهیه کن ...

چقدر بده؟؟ من شوهرم مورفو بین ۲ تا ۴ همیشه متغیره . تحرک خوبش یه بار صفر بود یه بار ۳۰ ... تعدادش اما خوبه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من ۱۰روز اول کار خونه که نمیکردم خونه مامانم بودم  ولی از پله هم بالا پایین رفتم البته آر ...

ممنون عزیزم جواب دادی منم الان مادرم پیشمه دکتر گفت14 روز بعداز انتقال امروز 7 انتقالمه

چقدر بده؟؟ من شوهرم مورفو بین ۲ تا ۴ همیشه متغیره . تحرک خوبش یه بار صفر بود یه بار ۳۰ ... تعدادش ام ...

تعداد12 تحرک ای صفر و بی هم 5 و مورفو نیم البته اینو مرکز ناباروری ساری داده بود برتای شریعتی رو نشونشون نداده بودن که فک نکنم خیلی با هم فرق داشته باشن

سلام. دوستان من ۱۷ هفته ام صبی لکه قهوه ای دیدم نگرانم شیاف نداشتم از اول حالا گذاشتم. ولی براچی میت ...

سلام عزیزم تو این هفته ها هم شنیدم از دوستام لک داشتن ولی باید حتما به دکتر اطلاع بدی، شاید هماتوم ایجاد شده و... 

عزیزم من ۱۰روز اول کار خونه که نمیکردم خونه مامانم بودم  ولی از پله هم بالا پایین رفتم البته آر ...

عزیزم خونه ماهم ۴۰ تا پله داره . اونسری فقط روز اول بالا رفتم و بعد تا ۱۵روز بیرون نرفتم. یکی از اقوام امپولمو می اومد میزد... الان به دلایلی بهش نمیخوام بگم بیتد خونه .کنار خونمون کسی هست میزنه . اینسری میرم بیرون .. خدارو شکر شما بیرون رفتی جوابم گرفتی . ادم امیدوار میشه.. میگم از روز ۳ برم بیرون بزنم خوبه؟ اون سه روز رو درمونگاه زنگ بزنم بیان خونه بزنن خوبه؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام دوستان من رفتم سونو گفت یکیش رشدش متوقف شده ...۸ هفته هستم .انوکساپارینمو قطع کرد ؟ انوکسا رو م ...

سلام خانمی ناراحت شدم، ان شاء الله خدا دردونتو نگه داره برات، در مورد انوکسا که من تا نزدیک زایمان هم شنیدم استفاده میشه، احتمالا صلاح دیده قطع بشه

چقدر بده؟؟ من شوهرم مورفو بین ۲ تا ۴ همیشه متغیره . تحرک خوبش یه بار صفر بود یه بار ۳۰ ... تعدادش ام ...

پريچهرجون تحرك آ منظورتونه؟ يه بار صفر يه بار سي؟ چه مكملي خوردن كه از صفر شد سي؟؟ بعد اينكه با اين شرايط بهتون گفتن طبيعي هم ميتونين؟ اينطوري من خيلي اميدوار شدم چون همسر منم شرايطش شبيه اون تعدادي هس كه شما ميگين، تعدادشون خوبه و مورفو هم سه و ايناس وليييي امان از تحرك آ كه متاسفانه صفره،، يعني با اين شرايط واقعا طبيعي ميشه؟

...
سلام به همه خانمهای گل ، امیدوارم حال همتون خوب باشه ، من اینماه اگه خدا بخواد میخوام برم واسه انتقا ...

سلام خانمی معمولا سونو می کنن اگر اوکی بود همه چی با روزی دو تا شروع میشه و بعد میشه 3 تا، اگر نیاز شد بیشتر هم می کنن، بستگی به سونو داره

تعداد12 تحرک ای صفر و بی هم 5 و مورفو نیم البته اینو مرکز ناباروری ساری داده بود برتای شریعتی رو نشو ...

به نظر من که دارو میخواد.. البته اگه بخوان ای وی اف کنن فک کنم از تو اون ۱۲ میلیون اسپرم سالم مطمعنا پیدا میشه تا تزریق تخمک کنن..چطور برگه آزمایشو ندیدن؟ من خودم برگه رو گرفتم بردم ارولوژی . بعدم دادم تو پرونده

یادمه روز پرونده مورفو ۴ بود اما برای ای یو ای نمونه ای ک داد ۲ بود 

من الان ی هفته شد دقیقا ولی خبری از پریودی نیس گفت ممکنه دو هفته بعد عمل پریود بشی  بعد برای ...

عزیزم حتما هفته ای حداقل نیم ساعت پیاده روی تند داشته باش یا باشگاه برو خیلی تاثیر داره تو نتیجه گرفتن

ای جانم پس نی نی هامون هم سنن... 😁😁

ان شاءالله 😄

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
پريچهرجون تحرك آ منظورتونه؟ يه بار صفر يه بار سي؟ چه مكملي خوردن كه از صفر شد سي؟؟ بعد اينكه با اين ...

بله تحرک آ... واقعا هیچ دارویی نخورد فقط ۶ ماه بینشن فاصله بود.. دکتر مورفو ۴ و تحرک ۳۰ رو گف طبیعی میشه. بعد اون ویتامین داد فقط بهش.. تاکید رو خنک کردن بیضه داشت خیلی.حتی بهم گفت برو طبیعی . گفتم ۳۵سالمه. خندید گف باشه سنی نداری که😁😁.. اما خودم رفتم واسه ای وی اف. چون پی سی او شدید دارم بدون داروپریود نمیشم. الان شما رفتی واسه انتقال یا میخوای طبیعی تلاش کنی؟؟