2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام. دوستان من ۱۷ هفته ام صبی لکه قهوه ای دیدم نگرانم شیاف نداشتم از اول حالا گذاشتم. ولی براچی میت ...

سلام.عزیزم.نگران نباش..انشاءالله چیز بدی نیست..شیااف رو خودت گذاشتی یا دکتر گفته بهت!

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه خانمهای گل ، امیدوارم حال همتون خوب باشه ، من اینماه اگه خدا بخواد میخوام برم واسه انتقال دوم ، امروز پریود شدم و سه شنبه میخوام برم دکترم ، از روز دوم پری باید استرادیول بخورم؟؟ روزی چهار تا؟؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام دوستان من رفتم سونو گفت یکیش رشدش متوقف شده ...۸ هفته هستم .انوکساپارینمو قطع کرد ؟ انوکسا رو م ...

عزیزم. حتما خیر و صلاحت این بوده نینیت ی دونه باشه..منم انوکسامو هفته8قطع کردن. چون لک داشتم..

مشکل انعقادی داشتی؟یا مثل من همینجوری تجویز کرده بودن؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام به همه خانمهای گل ، امیدوارم حال همتون خوب باشه ، من اینماه اگه خدا بخواد میخوام برم واسه انتقا ...

بسلامتی عزیزم.موفق باشی. من از روز دوم پری روزی سه تا داشتم..از روز انتقال شد روزی 4تا

من مطمینم خودش دفع میشه...اصلا نگران نباش...انشاله بزودی خدا جبران میکنه براتون. فقط عزیزم وقتی که ...

اره دمنوش زعفرون خیلی خوبه. منم میخوردم و تو خونه تند تند یه حالتی بین راه رفتن و دویدن میرفتم تا خودش دفع شد 

[QUOTE=96319733]عزیزم. حتما خیر و صلاحت این بوده نینیت ی دونه باشه..منم انوکسامو هفته8قطع کردن. چون توکل به خدا هر چی مصلحتمون باسه ...نه همین طور تجویز کردن  عریزم

خدا جونم شکرررت  
[QUOTE=96319733]عزیزم. حتما خیر و صلاحت این بوده نینیت ی دونه باشه..منم انوکسامو هفته8قطع کردن. چون ...

پس فک.نکنم مشکلی باشه برامنم قطع شد ولی اسپرین داشتم ک اونم تاغربال قطع شد

بسلامتی عزیزم.موفق باشی. من از روز دوم پری روزی سه تا داشتم..از روز انتقال شد روزی 4تا

ممنون گلم از پاسخگوییت ، من انتقال اولم روز اول پری رفتم دکتر گفت باید زمانی بیای که خونریزیت شدت داره

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزيزم بتات چند بود؟  ممكنه اين افت بتا بخاطر قطع داروها باشه

الان یادم نیست....برای همین میگم چند روزی یکبار بتا رو چک کن تا یک هفته تا 10 روز....هر روز تکرار نکن.

من بخاطر روزای سختی که گذروندم با اطمینان کامل بهت میگم ناراحتی رو نزار زیاد روت اثر بزاره چون بزودی مادر میشی.....اصلا نت گردی نکن در مورد مول و کلا ببوس بزارش کنار.....الانم بزار هفته 9 برو دکتر و سونو اگر تا اون موقع دفع نشد....

تارا جان بدون رودربایستی خواهرانه میگم که تو نکنی!

هزینه ای که من روزای سخت تشخیص بیخود این دکترا کردم خیلی زیاد بود چون اونقدر داعون بودم فقط ازاد میرفتم از و سونو میدادم و ویزیتم قربونشون برم فوق تخصص ها بیمه قبول نمیکردن.تو یک هفته 4 تا دکتر رفتم..اما تجربه شد برام و سری دوم فقط به دو تا از و سونو اکتفا کردم و بعدش فقط منتطر موندم تا پایان ماه 3 که سقط شد...دیگه الکی هزینه نکردم بار دوم یعنی ترس رو از خودمون دور کردیم....اینا رو میگم که الکی هزینه نکنی برا جیب یه مشت دکتر تازه وارد ...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم بتات چند بود؟  ممكنه اين افت بتا بخاطر قطع داروها باشه

نه عزیزم افت بتا ربطی به قطع دارو نداره. این نشون میده که بارداری از نظر بدن شما خاتمه یافته و دیگه هورمون بتا بالا نمیره. خداروشکر تو این موقعیت این بهترین اتفاقی بود که میتونست بیوفته تا هم احتمال بارداری مول تموم بشه هم انشالله بی دردسر خودش دفع میشه و دیگه به کورتاژ نیاز پیدا نمیشه. به امید خدا به زودی معجزه برات اتفاق میوفته و دوباره باردار میشی. 

نه عزیزم افت بتا ربطی به قطع دارو نداره. این نشون میده که بارداری از نظر بدن شما خاتمه یافته و دیگه ...

آزی گلی نینیمون مشخص نشد چیه؟😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون عزيزم من حتي الامكان سعي ميكنم زير بار كورتاژ نرم و با دارو و... دفع بشه  شما هفته چند ب ...

تارا جان واقعا هی میام بنویسم نمیدونم چی بنویسم برات واقعا هی میام چک میکنم خبر خوبی ازت بشنوم

فقط برات دعا میکنم خیلی امید دارم باز بری سونو خوب انشاللله ببینن

منم ۲روزه از سردرد دارم میمیرم ۲تا استامینوفن خوردم دیشب خوابم نبرد از درد و ساعت۴ نصف شب پاشدم رفتم دستشویی ببخشید انقدر عق زدم احساس کردم سرم داره میترکه و دیگه چیزی تو دلم نمونده از فشار

خدا به همه سلامتی بده

واقعا سخته هی نمیخام گریه کنم از درد چون هر وقت گریه میکنم سردردم شدید میشه

دیشب هی میگفتم خدایا بمیرم یعنی دیگه غیر قابل تحمل بود دردم 😭😢😢😢😢😢

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نمیدونم ستاره جون اصلا مراعات نکردم زیاد .دیشبم بالا آوردم کلی گریه کردم خیلی خسته ام

گندم جون فکر کنم از استرس زیاد بالا آوردی انقدر انرژی منفی به اون کنجدا نده اونا ی مادر قوی میخوان توکلت به خدا باشه دکترت کیه؟دکتر من میگفت این که مطمئن باشی میشه خیلی تاثیر داره تو هم مطمئن باش میشه قانون جذب میگه به هر چی فکر کنی همون برات اتفاق میوفته این برای من ثابت شده تو هم امتحان کن عزیزم ان شاءالله مامان میشی

خدا جونم شکرت...