2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
تارا جون امیدوارم خدا بهترینها رو سر راهت قرار بده عزیزم سونو مطب دکتر چوبساز دقیق هست؟ چون من فک ...

نمیدونم عزیزم من فقط یبار واسه فیبرومم مطبش سونو شدم کارای پانکچر و انتقالم همه تو گاندی انجلم شد

بعید میدونم مشکل لانه گزینی با سونو مشخص بشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم روزی 4 تا دومیلی میخورم میشه 8 میلی در روز زیزی حون استراحتت بعداز انتقال در چه حد بود واقعا از ...

عزیزم من ۱۰روز اول کار خونه که نمیکردم خونه مامانم بودم  ولی از پله هم بالا پایین رفتم البته آروم رو مبلم میشستم آمپولامم میرفتم بیرون میزدم ولی خودمو خسته نمیکردم بعد که اومدم خونه خودم در حد گردگیری و غذا درست کردن کار کردم زیاد دراز نکش تو خونه ی کم راه برو 

کی ان شاءالله آزمایش داری؟

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزم . من تا امروز گونال داشتم تا هفت روز ـ بعدش هشت تا منوتروپین و دو تا ستروتاید..

پس حق با دکترم بود،سری قبل زیاد آمپول داشتم،عزیزم شما ذخیرتون چنده؟ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم چون ۶سلولی هست دلیل بر این نیست که ضعیفِ سایز تخمک ها با هم متفاوتِ و  اسپرم هم در شکل گ ...

عزیزم پس چطور میشه که سه تا جنین از فریز دراومده من بلاست شدن ولی دوتاشون نگرفتن اون یکی هم که گرفت سرنوشتش این شد و حالا میگن احتمالا مشکل ژنتیکی داشته ؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اینجا کسی بوده دارو تخمک کشی دیر روش اثر کرده باشه مثلا روز شش بره سونو فولی هاش دوسه تا باشه ی دفعه ...

عزیزم شما مشکل ذخیره داری؟توکل کن به خدا،منم روز هشت که رفتم تخمدان راستم ی فولی ۱۱داشتم وچند تا ریز که داخل سونوی بعد همونا رشد کردن،شما چ آمپولی میزنی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میدونم چقدر شرایطت سخته هنوز شش ماه از وقتی که منم دقیقا مثل تو بودم نگذشته. به زور دهنمو باز میکردم ...

ميشه يه سوال بپرسم

جنين داشتي يا دوباره پانكچر كردي

دفعه ي قبلم كه سقط كردي با اي وي اف بودي

علتشو دونستي؟

عزیزم بیمارستان شریعتی کلا به اقا مکمل نمیده؟ گفتن روز دوم پری باید بره برای شروع داروهای تخمک کشی ه ...

من شوهرم اونجا آز اسپرم داد روزی که خواستیم پرونده درست کنیم و بعد جواب رو پیش دکتر ارولوژی خودشون بردیم به همسر من گفت طبیعی هم میتونی. معاینشم کرد . بعد بهش ویتامین E و c    و زینک داد به اندازه ۳ ماه ...

تو هر سیکلم روز دوم یا سوم میگن بیا . فک کنم واسه پانکجر بهم گفتن روز اول یا دوم. الان تو سیکل انتقال بهم گفتن دوم یا سوم

بعد روز دهم هم رفتم واسه سونو ضخامت.. اینسری روز ۱۲ رفتم. بعدم نوبت انتقال دادن

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
باشه گلی حتما😘😘😘ان شاء الله مامانی

ممنون عزیز دل😍😍😘

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ان شاءالله موفق باشی عزیزم ـ منم اگر همه چی خوب پیش بره احتمالا روز انتقالم با شما یکیه

ای جانم پس نی نی هامون هم سنن... 😁😁