2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
زینب جون من لبم تبخال زده بنظرت خطر داره؟

گلم تو این مرحله نه ولی مراقب باش بهش دست نزنی و بعد مثلا تو دستشویی موقع شستشو یهو به اون پایین دستت بره، یا اگر دست زدی سریع دستت رو بشور، اگر تازه تبخال زدی حتما کمپرس سرد بذار روش زودتر خوب میشه و جلو گسترشش گرفته میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان منم بنده خدا خونه زندگیشو ول کرده اومده مونده پیش من دیروز خوب بودم امروز صبح لک دیدم رنگش روش ...

خدا خیر بده و نگه داره مادرامون رو، والا من شنیدم خوبه🤪🤪🤪تازه بعد انتقال هم کلی خوردم، تو یوتیوب خانم های اروپایی خیلی بهش اعتقاد دارن و جزء واجبات بعدذانتقالشونه

یه چیز جالب تر از قبل انتقال جوراب می پوشن تا سه ماهگی میگن رحم رو گرم می کنه

ولی حالا شما می ترسی یا کم بخور یا نخور کلا ولی شیره انگور که دوستمون گفت خیلی خوب بود حداقل روی من جواب داد

سلام عزیزم چه خوب کردی سر زدی بهمون، ممنون از تبریک گلم، خودت خوبی؟ 

سلام گلم،قربونت،شکرمنم خوبم،ان شاءالله تویکی دوماه آینده دوباره شروع میکنم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
خدا خیر بده و نگه داره مادرامون رو، والا من شنیدم خوبه🤪🤪🤪تازه بعد انتقال هم کلی خوردم، تو یوتیوب ...

نمیدونم والا حالا منم میخورم شاید قطع بشه 

آخ من همش پاهام یخ میزنه اصلا نمیزارم کولر روشن کنن 

خدا جونم شکرت...
نه دوستم اصلا معمولی نیست هم اگر اونا چیزی رو که باید ببینن ، درست تشخیص ندن یه داستانِ هم اگر تجرب ...

عزیزم جایی رو نمیشناسم،یجارو سمت خودمون میشناسم که آزمایشگاه و سوموگرافیش همیشه شلوغه وفکرمیکنم غربالگری هم دارن اما از کجا بفهمم تشخیصشون خوب و درسته

اصلا نمیدونم کجابرم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اینم بگم تبخال ناحیه تناسلی خطرناک هست نه لب 

مرسی عزیزم بابت راهنماییت😘😘

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عه مثل من نفسی جون..ان شاالله که میره بالا تا سونوی بعدی(هرچند این مدل جفت کم خطرترین جفت پایینه).بچ ...

عزیزم من الان پیش دکترم بودم..دیگه فعلا تایکماه بعد ک ویزیت بشم هیچ سونو وازمایشی برام.ننوشت..گفت لازم نیست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام به دوستای گلم ،امروز دلم هوای تاپیکو کرد،اومدم چندصفحه خوندم دیدم شکرخدا کلی مامان داشتیم،آزی ج ...

سلام عزیزم خودت خوبی..دلمون برات تنگ شده بود...انشاءالله بزودی مامان شدن خودت گلم🙏🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ارامش جون  یبوست شدید و دلمم کمی درد میکنه

دل دردتون بخاطر همون یبوسته

امروز که گذشت

از امشب شروع کنید اب گرم خوردن. اب گرم کتری که نه دهنتون بسوزه مثه چای نه خیلی سرد باشه

شب قبل از خواب یه لیوان. موقع نماز صبح یه لیوان. قبل از صبونه یه لیوان. بعدش حتما میری دسشویی

سعی کن در طول روز فقط اب ولرم بخوری

من پریروز وضعم خراب بود. یه روز هم بود انتقال داده بودم خیلی میترسیدم. ولی دیروز راحت شدم

امتحان کنید ضرر نداره😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
انشاءالله فردا هم برات میشه یه چهارشنبه خاطره انگیز و فراموش نشدنی😍😍  و قلب نی نی خوشگلتو می ...

اومدم سونو قلبش تشکیل نشده 

حتی میگه فقط ساک و کیسه زردس و جنینی نمیبینم

گفت شنبه برو سونوگرافی پیش رادیولوژیست اگه اونام ندیدن دیگه ختم بارداری

حالم خیلی بده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

دوستان سلام.

خوبین همگی؟ 

یه مشورت دارم باهاتون ، 

اینکه متاسفانه دکتر طرازی هنوز از مرخصی نیمدن ، منم پری شدم و باید دوم یا سومش ویزیت بشم.

بخاطر همین فردا بلیط گرفتم که برم تهران.و با یه دکتر دیگه فعلا ویزیت بشم تا بعد.

به نظرتون با همون دکتر قبلی که دفعه قبلم ویزیت شدم بشم یا برم با یکی دیگه؟

توی ابن سینا به نظرتون کی از همه به طرازی نزدیکتره؟

من دفعه قبل با ظفردوست بودم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار