2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبی عزیزم چه خبرااااا؟ در کدوم مرحله مامان شدنی؟😘

سلام عزیزم فداتشم من خوبم خودت خوبی دختر نازت خوبه ؟؟

یه بسته جنین دارم تو رویان که قراره انتقال بدم بیمارستان آبان ، رفتم تحت نظر دکتر طرازی ان شاءلله به امید خدا آخرین بسته جنینامو یکشنبه انتقال میدم 

خیلی برامون دعا کن مامان بهار  

خداجونم شکرت       
بازهم منفی ای خداااااا       دیگه نمیدونم چکار کنم  شده مثل ی بازی این همه کا ...

عزیزم نمیدونم چی بگم ان شاءلله خدا قراره بهت طبیعی نی نی بده 

میدونم الان خیلی ناراحتی ولی امید وارم خدا بزودی دلتو شاد کنه💜

خداجونم شکرت       
بله مطمینم عزیزم. شما روز دوازدهمتون میشد دوشنبه که رفتین از . من پنجشنبه رفتم که با تارا جون تو یه ...

چه روزی بود مصی جون چه پنج شنبه ای خداروشکر

من فردا سونوی قلب دارم برام دعا کنید 

از دیروز مشکلات گوارشی گرفتم شدید علتش چیه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام خوبین؟

بچه ها میشه بهم بگین تغذیه مناسب واسه قبل و بعد از انتقال جنین چی خوبه؟چه کارهایی خوبه چی ضرر داره؟پله مشکل ایجاد میکنه؟آناناس خوبه یا بد؟نشاسته خوبه یا نه؟چیزایی که خوندم بعضی هاش برعکس بقیه س،نمیدونم چی درسته چی غلط

من انتقال های قبلیم منفی شد و یه دفعه هم خارج رحمی شد

اگه انتقال دادین و مثبت شده یا اطلاعاتی دارین بهم بگین چون خیلی استرس دارم

ممنون عزیزم کلا امیدی ندارم دیروز عمل شدم و فقط ۸ تا تخمک داشتم گفتم اگه باز نیاز شد زودتر انجام ب ...

عزیزم ۸تا تخمک یا ۱۸ تا فرقی باهم ندارن باید کیفیت جنین ها خوب باشه

اگر تعداد زیاد باشه کیفیتش میاد پایین

الان اوضاع تون عالی هست خدا رو شکر.

سه ماه باید وقت بزاری برای ویتامین ها

چون ذخیرت خوبه فقط انتی اکسیدان استفاده کن تو ویتامین ایی و سی فراووون هست حالا یا طبیعی یا قرص و کپسول بخور و به همسر هم بده برای اسپرم هم خوبه.

اگه ورزش نمیکنی پیاده روی رو انجام بده 

هر چی خانمها وزنشون رو پایین بیارن برای سلامتی تخمک و آندومتر شون بهتره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ساك خالي بوود تو هفته ي ٥مونده بود حالم خيلي بده  دكتر گفت داروهاتو قطع كن سقط ميشه  بر ...

نمیدونم چی بگم عزیزم 

انشاءلله خدا بهت آرامش بده و جوری دلت رو شاد کنه که این روزا از یادت بره 

خداجونم شکرت       
sm-pa جون امروز رفتم مطب دکترم،می گه جنین گرید b ارزش گذاشتن نداره؟ می شه نظرت رو بگی در این مورد ...

دوست جان گرید اهمیت نداره کیفیت و رشد جنین مهمِ

شاید ایشون روند رشد رو در نظر گرفته و احساس کرده رشد جنین تون با تایم مشخصی که باید رشد کنه تغییر محسوسی نداشته

ولی گرید سی با کیفیت هم دوقلو میشه 

B که جای خود دارد.

من بودم انتقال میدادم عزیزم شانس خودت و جنین ت رو امتحان کن از پانکچر شدن که بهتره

اومدیم و گرفت خدا رو چه دیدی

من این شانس ها رو حتی اگه منفی بشه از دست نمیدم.

مرسی عزیزم،تهرانم سمت آزادی اینا میتونم برم اگه جایی باشه،کاش از دکترم میپرسیدم فکرنمیکردم چیز مهمی ...

نه دوستم اصلا معمولی نیست هم اگر اونا چیزی رو که باید ببینن ، درست تشخیص ندن یه داستانِ

هم اگر تجربه نداشته باشن و اشتباه تشخیص بدن ،بدتره

چون استرس میگیری و کلی جاهای مختلف میری سونو و ازمایش های اضافه تا آخرش معلوم میشه اشتباه تشخیص دادن.

اینه که یه جای درست حسابی برو یکباره بشه

زينبي جان من تو سايت دكتر روازاده خوندم براي لكه بيني بارداري مويض(ز) و شيره انگور خوبه  ...

قربونت عزیزم اره منم از دیروز دارم شیره انگور می خورم خیلی خیلی بهترم و داره قطع میشه واقعا عالیه شیره انگور

البته یه شیاف صبح دارم دو تا آمپول شب