2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

میگم تو آنومالی نوشته کلیه های جنین فولنس خفیف داره یعنی ورم داره یکم خب بعد ب دکتر نشون دادم گفت اکثر پسر بچه ها اینجورین ک بعد خته و اولین ادرار های بعد تولد خوب میشن ولی باز من میترسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبح همگی بخیر

من دیروز انتقال داشتم.سه تا جنینی که داشتم دوتاش بعد اینکه یخ زدایی شدن کیفیت مناسب برای انتقال رو داشتن.خلاصه دو تاش رو انتقال دادن.دیشب یه کوچولو درد داشتم ولی الان دردی ندارم.فقط یبوست گرفتم که حالا دیروز شربت خوردم تا برطرف بشه.برام دعا کنین.

آها اون سونوکید هست اسمش نه ضرر نداره، خود اکو هم تو مراکز تخصصی انجام میدن اونم ضرر نداره، واسه ما ...

زینب جون من لبم تبخال زده بنظرت خطر داره؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نمی دونم والا من که فقط همون دیروز دائم خوابیده بودم امروز یکم چرخ میزنم چون خواب دائم حالمو خراب می ...

مامان منم بنده خدا خونه زندگیشو ول کرده اومده مونده پیش من دیروز خوب بودم امروز صبح لک دیدم رنگش روشن بود همه اینارم به غیر آناناس میخورم ی جایی هوندم باعث سقط میشه البته اون اوایل که انتقال داده بودم ی چندتا تیکه خوردم واقعا گیج شدم نمیدونم چی خوبه چی بد خدا خودش حافظ همه نی نی ها باشه

خدا جونم شکرت...
ساك خالي بوود تو هفته ي ٥مونده بود حالم خيلي بده  دكتر گفت داروهاتو قطع كن سقط ميشه  بر ...

متاسفم ساناز جون خدا به دلت صبر بده عزیزم ان شاءالله خدا با ی معجزه شیرین دلت و شاد کنه

خدا جونم شکرت...
چشم عزیزم اگه لایق باشم از همه یاد میکنم💓.... شما هم برام دعا کنید از پسش بر بیام و بچه ام سالم باش ...

رویا جونی😍☘😚

قربون اون فندقت برم که نزدیک اومدنشه... 

ان شاءالله صحیح و سلامت بغلش بگیری و زایمان راحتی داشته باشی🍃☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ممنونم عزیزم اون مهمترین بخشش سخت ترینه این که به دفعات قبل فکر نکنم اینکه به روز آزمایش و نتیجه ف ...

گلم پاده روی قبلش زیاد باشه ولی بعدش در حد سر کار و خونه خیلی مفیده برای خون رسانی به رحم، من قدم شمار گوشیم اون موقع روزی حدود 2000 قدم ثبت می کرد

@مامان_سبحان7    

@دریا_دل3236    

مامانا😍

میشه در مورد انوکسان راهنماییم کنین؟

اوایل ک هپارین بود و بعد شد انوکسان... اطراف ناف ب فاصله چهار انگشت میزدم و مشکلی نبود..

حالا ب مروز ک شکمم یکم بزرگ‌شده اون اطراف سفته و مایع خیلی کند میره تو.. بنظرتون میتونم دورتر از ناف بزنم.. مثلا دیگه چهار انگشت نباشه بیشتر باشه...

دیشب از ی پرستار پرسیدم گفت بعضی مریضامون اخرا نزدیک پهلو میزنن..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
فقط سوپ بخور و غداهای رون و بدون نفخ

شما میدونی تبخال لب تو بارداری خطر داره یا نه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین