2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم ۸تا تخمک یا ۱۸ تا فرقی باهم ندارن باید کیفیت جنین ها خوب باشه اگر تعداد زیاد باشه کیفیتش میاد ...

عزیزم من هفته پیش چهارشنبه پانکچر داشتم شنبه بهمون گفتن که جنینام فقط تا دوسلولی رشد کردن بعدش متوقف شده رشدشون. الان من میتونم شروع کنم اوابوست رو بخورم یا بزارم بعد از پریودی؟ دیگه چه مکمل هایی خوبه برا تقویت تخمدان و رحم استفاده کنم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم خیلی ناراحتم برات ان شاء الله خدا به زودی برات معجزه کنه ولی حتما بیا با هم ببینیم چرا 4 بار ن ...

انشالله...

حتما عزیزم 

توکل بخدا داروهامو قطع نکردم تا سه روز دیگه ببینم چی میشه

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکم بالاتررفته ولی پایین بود هنوز.lowlingبود

عه مثل من نفسی جون..ان شاالله که میره بالا تا سونوی بعدی(هرچند این مدل جفت کم خطرترین جفت پایینه).بچه ها شما دکترتون سونوی بعدی رو توی چه هفته ای نوشته براتون؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزم خيلي هميشه به فكرتم ، يادمه دفعه اولي كه انتقال داده بودم توي تاپيك آي وي افيها شما خيلي بهم ا ...

مامان سبحان دکتر صاحب کشاف هر روزی بریم برا تشکیل پرونده همون روز نوبتمون میشه؟زنگ زدیم گفتن واسه تشکیل پرونده زود نوبت میدیم هر روز بیاین میشه.اما شک دارم.واسه شما چطوری بود؟.راسته که اولش میگه حتما باید تا چند ما دارو مصرف کنی؟ آخه شوهر من یکساله که داره دارو مصرف میکنه.نمیخوام وقتمونو اینطوری تلف کنیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیز دل نیوا بیا خصوصی کارت دارم

عزیزم بهت درخواست دوستی دادم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آره عزیزم رفتم پس نی نی من کوچولوتره.برا من زده بود 261+-39 یعنی چقد میشه؟منم 18 هفته و 5 روز بودم

ای جونم قربون نی نی کوچولوت اخه😍 نیوا جون وروجکت کوچولو نیست باور کن.از الان حساس نباش رو وزن.من هم دکترم هم مامای بهداشت امروز بهم گفت اصلا وزن توی این هفته ها اهمیتی نداره مهم سونوهای اخره...فکرکنم دوستان بدون اون مثبت و منفی حساب میکنن.یعنی مثلا اگه ۲۶۱ +- ۳۹ هست فقط ۲۶۱ رو دارن درنظر میگیرن.منم خب چندروزی سن بارداریم بیشتر از تو بوده پس طبیعیه گلم😘 تااازه این سونوها همشون خطا دارن.دختر دایی منو سونو اخر‌ گفته بود بچت ۴ کیلوعه...به دنیا اومد ۳ کیلو بود😁خلاصه سعی کن چیزای مقوی بخوری ولی نی نی هفته های اخر وزن میگیره.از ماه ۶ و ۷ فکرکنم یهویی دوبرابر میشه

منو امروز ماما دعوا کرد گفت از نمودار زدی بالا😐وزن قبل بارداریم ۵۸ بوده.الان ۶۵/۵ ولی هرکی میبینه میگه اصلا وزن نگرفتی😁البته شکمم الانا دیگه داره خودشو نشون میده ولی خودم چاق نشدم.گفت مراعات کن سری بعدی که اومدی نبینم بیشتر شده باشیا🤣

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من ۵ بار پانکچر شدم دوبار هیستورو...این دفعه اخر هم سرم ای وی ای جی هم تزریق کردم خراش دادم خلاصه کا ...

عزیزدلم متاسفم...امروز شما و اون دوستمون ازمایش داشتین و منتظر بودم خبر مثبت شدنتونو بخونم اما...امیدوارم خدا هرچه زودتر به دلتون ارامش بده.امروز وقتی توی بهداشت صدای قلب وروجکمو شنیدم برای تموم منتظرا دعا کردم این لحظه ی قشنگ قسمتشون شه.باور کنین خیلی زووود مامان میشین.فقط کافیه باورش کنین.همیشه دعاگوی منتظرا هستم اگر لایق باشم❤

ای جونم قربون نی نی کوچولوت اخه😍 نیوا جون وروجکت کوچولو نیست باور کن.از الان حساس نباش رو وزن.من هم ...

مرسی قربونت برم.ماشالله چشم نخوری زیاد اضافه کردی منم57 بودم الان 63.خخخخخ.فک کنم از بس استراحت میکنیم چاق شدیم من ک فک کنم همشو دادم ب شکم.انشالله همه نی نیا سلامت باشن حالا یخورده کوچولو هم بودن فدا سرشون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
وزنش250گرم.بودک.دکتر گفت براالان خوبه..البته ذهنتونو درگیر وزن نکنید..چون الان واقعا ملاک نیست..و بر ...

ای جووونم فسقل خاله😍 برای وروجکاتون ضعف میکنم همش😁خداکنه مامان شدن و شادی تموم دوستامو اینجا ببینم 😍❤اره وزن توی این هفته ها زیاد ملاک نیست.ان شاالله صحیح و سالم بغل بگیرین نی نیاتونو😘 التماس دعا

ببین من خیلی گوجه سبز و زردالو خوردم البته گوجه سبز رسیده شیرین اینا برا یبوست عالیه و هر روز شکمم ک ...

خیلی رعایت میکنم همش میوه میخورم اصلا مشکلی تداشتم هر روز اول صبح و منظم ....دو روزه دچار این درد شدم اصلا هم برنامه غذاییمو تغییر نداشته

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها اکو قلب برا نی نی ضرر نداره با همین دستگاههای بهداشت؟

نه گلم من شنیدم کم خطرترینه.اتفاقا من گفتم هرروز برم‌ ولی حیف خجالت میکشم😂😂😂جالبه من شنیده بودم خیلی دستگاهو فشار میدن روی شکم تا قلبو پیدا کنن اما برای من تا گذاشت روی شکمم صداشو شنیدم.البته هفته ی بارداری هم مهمه...کلا از هفته ی ۲۰ به بالا واضحتره فکرکنم.خلاصه میترسیدم بخاطر هماتومم تجربه نکنم این شنیدن صدای قلب توی بهداشتو ولی امروز شنیدمش😁❤ ان شاالله قسمت همه ی دوستای منتظرم

خیلی رعایت میکنم همش میوه میخورم اصلا مشکلی تداشتم هر روز اول صبح و منظم ....دو روزه دچار این درد شد ...

اشکال نداره عزیزم سعی کن زور نزنی تا وقتی ک مشکلت رفع میشه

نه گلم من شنیدم کم خطرترینه.اتفاقا من گفتم هرروز برم‌ ولی حیف خجالت میکشم😂😂😂جالبه من شنیده بودم خ ...

خداروشکر عزیزم انشالله قلبش همیشه همینقد با قدرت بتپه.مرسی گلم منم میگم برا وقتاییکه آدم نگران حرکتشون میشه خوبه ک بریم صدا قلبشونو بشنویم ک خیالمون راحت شه.آمین انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه