2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم کار خاصی نیاز نیست واقعا اینا رو بیشتر برای دل خودمون انجام میدیم ولی مهم هاش پیاده روی و آب زیا ...

ممنونم عزیزم

اون مهمترین بخشش سخت ترینه

این که به دفعات قبل فکر نکنم اینکه به روز آزمایش و نتیجه فکر نکنم

الان هم میاد تو ذهنم تپش قلب میگیرم

پیاده روی بد نیست؟در چه حد؟تو خونه منظورتونه؟

خیلی خیلی حس بدی هست.نمی دونم چجوری باید بهت تسلی داد.امیدوارم دفعه بعد حتما مثبت بشه.

ممنون دوستم💙

انشالله

🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
گلم جنین با فریز و ذوب کیفیتش تغییر نمی کنه، و اصلا جنین بی کیفیت رو فریز نمی کنن از خدا می خوام طب ...

ممنون عزیزم 

از دلگرمیت

شما از چسب جنین چیزی شنیدید؟

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
گلم منتظرم هفته آینده بشه برم سونو قلب، به شدت محتاجم به دعا

انشالله

🙏

سلام به دوستای گلم ،امروز دلم هوای تاپیکو کرد،اومدم چندصفحه خوندم دیدم شکرخدا کلی مامان داشتیم،آزی جون،نفسی جون،زینبی بابا،الهامیییی،ماهی کوچولو ،عزیزای دلم گوارای وجودتون ان شاء الله این۹ماهو بسلامتی بگذرونید وبارداری راحتی داشته باشید.

آناجون شما چطوری ،گلای نازنینت خوبن،دلم هوای صحبتای آرامبخشتو کرده عزیزم 😍😍

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
چیشد نتیجه آزتون؟ 

منفی بود عزیزم  

چه روزی بود مصی جون چه پنج شنبه ای خداروشکر من فردا سونوی قلب دارم برام دعا کنید  از دیروز مش ...

انشاءالله فردا هم برات میشه یه چهارشنبه خاطره انگیز و فراموش نشدنی😍😍  و قلب نی نی خوشگلتو می بینی😘😍

فکر کنم طبیعی باشه. ولی باز حالا فردا رفتی واسه سونو بپرس. شایدم کمی اش به خاطر استرس باشه. 

سلام دوستان كي اينجا واژيفم ميخاست؟؟؟؟

سلام من میخواستم که پیدا کردم خریدم البته دیگه مهم نیست چون بی بی چکم منفی شد و پنجشنبه صبح روز شانزدهم میشه و میرم آز میدم و آزمایش دوم رو نمیدم اگه منفی بود و قطع میکنم‌داروهارو دیگه آخرین شانسم بود برای بار دوم انتقال دادم و تمام

خدایا سپاسگزارم🌺❤
متاسفم☹️ انشاءالله خدا به زودی برات جبران کنه❤️

ممنون عزیزم

انشالله...همچنان صبر پیشه میکنیم

سلام من میخواستم که پیدا کردم خریدم البته دیگه مهم نیست چون بی بی چکم منفی شد و پنجشنبه صبح روز شانز ...

عزيزم نبايد بي بي ميزدي من خودم تا روز آز اصلا بي بي نزدم بي بي فقط نااميدي به آدم ميده. ان شالله ميري و جواب آزت مثبت و هدا دلتو شاد ميكنه. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦