2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم 8 تا کمه!!! خیلی عالیه که

من روز چهارم پریودم سو نو واژینال شدم پنج تخمک چپ و چهار تا راست و فعلا یک ورق قرص ال دی بهم دادن که انشاالله ۱۷ برم برای ادامه کار و هنوز جواب ازمابش ذخیره تخمدانمم نگرفتم همسرم هیچ مشکلی نداره خودم لوله سمت چپم گرفته راست باز بنا به درخواست خودمون هم میخوابیم میکرو بشم

سوالم اینه این تعداد تخمک تو این زمان خوبه؟

از اونجایی که اسپرم همسرم مشکلی نداره احتمال منفی شدن هست ؟؟

در صورت امکان راهنمایم کنید ممنون میشم

من روز چهارم پریودم سو نو واژینال شدم پنج تخمک چپ و چهار تا راست و فعلا یک ورق قرص ال دی بهم دادن که ...

گلم به نظر میاد ذخیره ت تو رنج نرماله، و خدا رو شکر زود جواب می گیرین، حسابی خودتون رو تقویت کن ان شاء الله جواب می گیرین، به چیزای +++ فکر کن عزیزم

ممنونم گلم موفق و موید باشید برام دعا کنید خودم تک فرزندم و خواهر برادری ندارم 

عزیزمی ان شاالله به زودی صاحب کلی نی نی میشی که تنها هم نمونن

ما این جا غیر از تبادل اطلاعات خیلی واسه هم دعا می کنیم، شک ندارم به دل های پاک و شکسته بچه های اینجا

بچه ها یه سوال اگه من صبح عکس رنگی بگیرم و عصرش برم دکتر برای سونو میتونم سونو بشم یا اشکال داره؟ بع ...

من از سه روز قبلش خوردم تا 3 روز بعدش، والا سونو نمی دونم، فکر کنم اگر اذیت نشده باشی میشه گرفت، باز بقیه میان میگن بهتون

نمی گم می تونم درکت کنم ولی خیلی ناراحتم تا الان نتیجه نگرفتی ولی چند تا نکته عالی دارین شما، سنتون ...

پی آر پی نکردم. بار دوم دوتا بلاست انتقال دادن. کاریوتایپ دادیم هر دو مشکلی نداشتن. CDمارکرا روهم فک کنم جز 69همه اونایی که اینجا از بچه ها گرفتم رو انجام دادم. تمام آزمایشات ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و همه تا جایی که بهم سفارش شد انجام دادم بعد بار دوم.... دکتر غفاری دکتردلسوز و خوبیه.ولی من از سیستم رویان خوشم نمیاد هربار یک دکتر ویزیت میکنه هربار یه دکتر سونو میکنه دستور میده

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام عزیزم..اره الان انجام دادم..خداروشکر گفت همه چی خوبه..وااای خیلی لذت بخش بود😍😍لحظه ب لحظش رو ...

خدا رو شكر عزيزم ، ان شا الله كه بقيه بارداريت هم به سلامت طي بشه و گل پسر نازت رو در آغوش بگيري .