2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
منم مثل شما سردرگمم كدوم مركز برم و كدوم دكتر، طرازي و نصر و پورمطرود، فقط يه چيزي رو ميدونم اونم اي ...

دوست عزیز جنین شناسی موسسه مهر رشت واقعا عالیه و اولین موسسه جنین شناسی خاورمیانه هست لطفاً خودتون هم تحقیق کنید 

خدایا خودت آرامشی عطا کن فردا به مامانم خبر خوب بدم و خوشحالشون کنم  🙏🙏🙏

الهي آمين🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد.یه مشکل دیگه هم داشت در اثر جراحی شکم مجاری اسپرم بر بسته شده بود که دوباره عمل کرد ومجاری چپ را به راست پیوند زدن و چند ماه گذشت و نتیحه آزمایش هاش خوب نشد.دکتر ویتامین داد و گفت اگه بعد از خوردن اونا مشکل حل نشد آی وی اف.

ب دلیل برخی مسایل شوهرم نتونست ویتامین ها رو بخوره و یک ماه بعدش عقب انداختم و شوکه شدم چون بیبی چک مثبت شد.ولی متاسفانه هنوز توی شوک اومدنش بودم که سقط شد خارج از رحم بود وخدا خواست جون سالم به در بردم.لوله راستم را از دست دادم.حالا کم کم رفتم تو فکر آی وی اف .امسال چقدره هزینه؟اصفهانی داریم رفته باشه مرکز ناباروری؟ببخشید طولانی شد این حرفا رو آدم نمیتونه برای همه بگه

ترلا جون خدا خيرت بده كه بهم گفتي امروز يه راست رفتم مطب گفت بايد سرم رو ميزدي گفتم كسي بهم نگفته ب ...

خواهش میکنم عزیزم ایشالله که مشکلی پیش نمیاد. خدارو شکر که سریع تونستی پیدا کنی و تزریق کردی. ماها اینجا خودمون یه پا دکتر شدیم. راستی امروز مطب سعادت آباد رفتی؟ دکتر هم بود؟

من خودم و همسرم هردو27َساله ایم. خودم ذخیرم1.95بود مرداد97. عکس رنگی و آزمایشات هورمونیم مشکلی نداشت ...

نمی گم می تونم درکت کنم ولی خیلی ناراحتم تا الان نتیجه نگرفتی ولی چند تا نکته عالی دارین شما، سنتون خیلی عالیه و از نظر علمی هم خوب جواب میده

گلم تا حالا پی آر پی و هچینگ جنین هم کردی؟ جنین ها رو بلاست کردن تا حالا؟ آزمایش ژنتیک دادین؟ دی اف آی هم حتما تلاش کنی جواب می گیری گلم

گلم از لحاظ آندومتریوز بررسی شدی؟ تومور مارکر های آندومتریوز رو دادی؟ 

و این که تکرار تا نتیجه ولی با بررسی، گلم من نمی گم رویان بمون یا نه ولی یه بار که حالم خراب بود با دکتر غفاری ویزیت شدم و دیگه گریه ام در اومده بود از چند سال دوندگی مداوم و دنبال راه چاره گشتن و نتیجه نگرفتن، بنده خدا 45 دقیقه برام وقت گذاشت تو اون شلوغی و برام توضیح داد، همه چی رو بررسی کرد و منو آروم کرد

ترلا اگه دکترت عوض کردی میگی پیش کی میخوای بری؟طرازی خوبه شنیدی چیزی ازش؟

من که برای انتقال جدیدم ۱۰۰% دکترمو عوض می کنم از دکترم اصلا راضی نیستم هر دفعه یه چیزی میگه و یادش نمیاد دفعه قبل چی گفته بوده. اینبار هم که انتقال داد خیلی سریع و بدون سونو  انتقال داد و زود رفت حتی اجازه نداد یه سوال ازش بپرسم. ولی باز میرم پیشش که علت منفی شدنمو بدونم. چهارشنبه رفتم پیش دکتر نصر و برگه دستور انتقال جنین هام گرفتم. حالا باز شنبه میرم که یه سونو هم بشم احتمال زیاد نصر میرم. پیش زرنانی هم وقت گرفتم که ازمایشهامو ببرم دیگه زدم به سیم آخر

سلام  دوستاي خوب  من امروز رفتم واسه سونو با توجه به روز انتقالم كه ٧خرداد بود گفت ٧هفته ...

ای جااااااانم عزیزم مبارکه، ان شاء الله اون هم تشکیل میشه قلبش ولی اگر نشد جذب میشه نگران نباش یا با لک دفع میشه

بچه ها یه سوال اگه من صبح عکس رنگی بگیرم و عصرش برم دکتر برای سونو میتونم سونو بشم یا اشکال داره؟ بعد برای عکس رنگی باید آنتی بیوتیک بخورم دیگه از چند روز قبلش باید شروع کنم و چی بخورم؟