2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها شماها از کی جارو برقی استفاده کردین؟یا کارای یکمی سنگین انجام دادین؟من دیگه واقعا نمیتونم تحم ...

ای جانم منم تو اون دو ماه هی حرص جارو و خونه رو میخوردم ، من که همسرم جنوب کار میکنه اصلا نبود ، خواهرم هر روز میومد سر میزد اونم دو تا بچه کوچیک داشت بیچاره همون مواظب اونا هم بود خودش کلی جای شکر داست

عزیزم ممنون که جواب دادی.چقد خوبه.اینطوری هرروزی که بریم فردا صبحش حتما نوبت بهمون میدن.شوهرم مشکل ا ...

اگه تهران هستید بنده بهتون موسسه پزشکی مهر رشت زیر نظر دکتر مهر افزا رو پیشنهاد میکنم طرز برخورد پزشکان و پرسنل و ماما ها فوق العاده و پیگیر هستن فقط مرکز خصوصی اینم جهت اطلاع گفتم 

این ازمایش یه موهبتی هست که تو نسل ما جریان پیدا کرده تا خدایی نکرده جنین مشکلی داشته باشه خیلی زود ...

مرسی عزیزم،تهرانم سمت آزادی اینا میتونم برم اگه جایی باشه،کاش از دکترم میپرسیدم فکرنمیکردم چیز مهمی باشه و سونوش رو هم فکرمیکردم یه سونوی معمولی هست

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
این ازمایش یه موهبتی هست که تو نسل ما جریان پیدا کرده تا خدایی نکرده جنین مشکلی داشته باشه خیلی زود ...

sm-pa جون

امروز رفتم مطب دکترم،می گه جنین گرید b ارزش گذاشتن نداره؟

می شه نظرت رو بگی در این مورد

ممنون می شم

فکرکنم کلا هست ولی روزای زوج میومد بیمارستان... 03536230030 این شماره بیمارستان مادر هست.تماس بگیر ...

ممنون عزیزم.خدا دردونت رو برات حفظ کنه.حالا فردا زنگ بزنم ببینم چی میگن.اگه بود که احتمالا همون فردا بریم که چهارشنبه صبح اونجا باشیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
sm-pa جون امروز رفتم مطب دکترم،می گه جنین گرید b ارزش گذاشتن نداره؟ می شه نظرت رو بگی در این مورد ...

وا، چه دکتر....ای😡 حتما عوضش کن،،، ببخشید خیلی عصبانی شدم، بی انصافی کرده، میتونم بورسم دکترتون کی هست که یه وقت خدای ناکرده مسیرم بهش نخوره

...
عزکفزیزم ممنون که جواب دادی.چقد خوبه.اینطوری هرروزی که بریم فردا صبحش حتما نوبت بهمون میدن.شوهرم مشکل ا ...

ان شاءالله نتیجه میگیری عزیزم . منم شنبه میرم یزد پیش دکترکریم زاده . نوبت میکرودارم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
میشه 5+18+14 یعنی به سلامتی 37 روز به عبارتی 5 هفته و دو روز

عزیزم دوستیم و قبول میکنین کارتون دارم و برام پیام میزنید که ببینم بیام 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستایه خوبم من امروز 4 تا جنین فریز 4 روزه برام انتقال دادن خاهش میکنم برام دعا کنید نمیدونم چ ...

نگران نباش منم فکر کنم ۴۵ دقه خوابیدم بعدشم دستشویی رفتم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان کیا با جنین گرید b باردار شدند؟

ب که خوبه عزیزم با گرید c هم باردار شدن💖