2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
خودت طبیعی باردار شدی که سقط شد؟ امروز شوهرم بعد73روز دارو مصرف کردن رفت آز داد تغییری نکرده بود. حا ...

عزیزم خوب می کنی حرفاتو اینجا می گی، به خدا منم اسفند 96 و اردیبهشت 97 حال شما رو داشتم بعد از کلی رعایت و تقویت دی اف آی همسرم از 35 شده بود 38.5 بدتر شده بود، خيلي داغون بودم، تحرک آ از 8 شده بود 0

ولی دیگه بعد یه مدت تصمیم گرفتم بهش فکر نکنم، و دنبال کارهای آندومتریوز خودم بودم، ولی باز همسرم رو از لحاظ تغذیه ساپورت می کردم و تشویقش می کردم خنک نگه داره، قبل پانکچر هم دوباره ولمن خریدم براش، 

خودم تو اوج نا امیدی به خاطر آندومتریوز پانکچر شدم ولی ببین یه ختم صلوات ماه رجب انجام دادیم، مطمئنم اون خیلی کمک کرد و خدا به ما هم معجزه نشون داد

اینا رو نمیگم که بهت نشون بدم شرایط ما بدتر بود می خوام بگم به عدد و رقم نیست اینا بهانه هست همش، خدا حتما تو بهترین زمانش معجزه ش رو نشونت میده، امیدوار باش گلم ادامه بده، هر وقت خسته شدی یه کم توقف کن دوباره ادامه بده

دعای بچه های اینجا پشتته همه جوره

سلام عزیزم خوبی🌹منو ببخش با تاخیر جواب میدم اخرش اورژانسی بیمارستان رفتم یعنی هیچ جونی برام &n ...

ای جان عجب وروجکی، از حالا شیطنت می کنه، امیدوارم زودتر این ویار کم بشه و لذت ببری از این دوران

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم ابن سینا رو قبول ندارن  خودمم قبولشون ندارم چون نه پزشک زنان و. نه  سونولوژ تو هفت ...

ماهی جان اون بار چه علائمی داشتی و از کی شروع شد که خارج رحمی بود، خيلي ذهنم رو درگیر کرده، همش به خودم میگم خوب فکر کن ولی رفته تو مخم

بچه ها من میتونم پنیر وگوجه وخیار بخورم؟🙈

اره عزیزم.بخور نوش جونت..ی دونه گردو هم باهاش بخوری ک سردیت نشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره عزیزم.بخور نوش جونت..ی دونه گردو هم باهاش بخوری ک سردیت نشه

قربونت برم ..باشه عزیزم ممنون از جوابت

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام عزیز.چهار تا جنین شد از پنج تا تخمک.اما رشدشون تو دوسلولی متوقف شد.جنین شناس همش میگه برین جنین ...

سلام گلم خیلی ناراحت شدم ولی اصلا اصلا به حرفشون اهمیت نده ماهایی که همسرامون آ زو هستن خییییلی راه سختی درپیش داریم پس محکم وبا اراده باش به همسرت امید بده نزار ناراحتیتا ببینه حتما برید تهران همسرت بادکتر امیر جنتی ویزیت بشن ایشون پزشک همسرم هستن خیلی کارشون خوبه،ما اول تو استان خودمون همسرم بیوپسی شد گفتن اصلا اسپرم تو بافت بیصه نیست ولی من نا امید نشدم وقتی رفتیم تهران کلی اسپرم خوب گرفتن. اگه اسپرمی که بابیوپسی گرفته بشه به قول جنین شناس شما خوب نباشه پس چطور براما12تاجنین تشکیل شد.....این صحبت جنین شناس اصلا درست نیست معلومه هم علمشون کمه هم دستگاهاشون خوب نیست توروخدا ناامیدنشو وقتتا هدر نده اصلا امروزا به فردا نزار زودتری برید تهران.انشاءالله به حق آبروی حضرت زهرا یه جفت نی نی سالم و صالح خدا بهت هدیه میده. 

😍😍خدایا شکرت
سلام عزیز.چهار تا جنین شد از پنج تا تخمک.اما رشدشون تو دوسلولی متوقف شد.جنین شناس همش میگه برین جنین ...

نه اصلا به اهدایی فکر نکن به ماهم خیلی پیشنهاد اهدایی دادن ولی ما زیر بار نرفتیم شما هم قبول نکن  تو تهران بهترین مراکز ناباروری هست که مطمئنا نتیجه میگیری

😍😍خدایا شکرت

سلام دوستان گلم☺️

من امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب جوجه ام تشکیل شده بود😍😍😍😍😍😍. البته دکتر گفت فعلا ضعیفه و دو هفته بعد باز برم. بهم گفت ۶ هفته و ۴ روزمه❤️ البته قبل سونو ماما از رو تاریخ پریود حساب کرد و بهم گفت☺️

اصلا نمی تونم بگم چه حسی دارم. رو ابرا بودم😍😍😍😍

این حس و این لحظه قشنگ رو برای همه منتظرا از ته دلم ارزو کردم❤️❤️❤️❤️❤️

سلام دوستان گلم☺️ من امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب جوجه ام تشکیل شده بود😍😍😍😍😍😍. البته دکتر ...

عزییییزم..خداروشکر😍😍انشاءالله ک سالیان سال صحیح و سالم قلبش بتپه براتون😗

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

آخی مبارکه هانای عزیزم،چقدخبرخوبی بود،انگارهمین چنروزپیشابودخبرمثبت شدنتوگفته بودی،چقدزمان رودمیگذره،انشالله قدم دخترگلت پرازخیروبرکت باشه برات عزیزم💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

هانا جان مبارکت باشه. خیلی خوشحال شدم .

همدم تنهایی هات اومد توی بغلت .

اسمشو چی گذاشتین عزیزم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار