2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
عزيزم مباركت باشه  سونو شكمي بود يا واژينال؟ دقيقا چند سيكل انتقال داشتي؟ من 24 سيكل انتقال د ...

ممنون عزیزم انشاءالله شما هم سه روز دیگه قلب نی نی تو می بینی😍 

سونو واژینال بود. اولین سونوم بود. انتقال هم ۱۷ سیکل بود.

وای تارا مردم و‌زنده شدم اول سونو کرد گفت مثانه ان پره چیزی نمی بینم در صورتی که قبلش رفته بودم دستشویی گفت برو خالی کن دوباره بیا. پرسید عدد بتات چند بود؟مال کی بوده ؟ همش می گفتم حتما چیزی فهمیده نمی خواد بگه. اخه قبل اینکه دکتر بیاد هم ماما ازم پرسید حالت تهوع داری گفتم نه ولی کاش داشتم. گفت اره😐

دیگه تا رفتم و برگشتم قلبم اومده بود تو دهنم . دفعه دوم که سونو کرد بازم کلی طول کشید تا بالاخره گفت مبارکه. 

من سه شنبه آز دارم برام دعا کنیداسترس دارم از بی علایمیمم از دیشب هم معده دردگرفتم اخه مگه بارداری ...

منم سه شنبه آز دارم، دقیقا منم هیچ علائمی ندارم....

سری قبل چقدر حالم بد علائم لک همه چی داشتم ولی اینسری اصلا

نگران نباش خیلیا هستن بدون علائم باردارن 

بقول شوهرم میگه حالا سری قبل که اینهمه علائمبودمثبت شد که الان دنبالشی😉😉 دیدم راست میگه بنده خدا برا همین بهش فکر نکردم دیگه....

انشالله به امید خدا جواب گرفتیم 

همه کسایی که منتظرن 

آمین🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان گلم☺️ من امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب جوجه ام تشکیل شده بود😍😍😍😍😍😍. البته دکتر ...

مباركه عزيزم ان شاالله هزارسال بتپه قلب قشنگ فرشته ي نازت 

چندم انتقال داده بودي

براي منم دعا كن فردا ميخوام برم سونو

ای جان عجب وروجکی، از حالا شیطنت می کنه، امیدوارم زودتر این ویار کم بشه و لذت ببری از این دوران

سلامت باشی ان شالله هممون این مراحل سخت رو بخیر خوشی بگذرونیم 🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم خوب می کنی حرفاتو اینجا می گی، به خدا منم اسفند 96 و اردیبهشت 97 حال شما رو داشتم بعد از کلی ر ...

ممنونم از لطفت عزیزم♥️♥️♥️

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
خیلی عالی بوده گلم، پس احتمال هایپری داری، حسابی رژیم پر پروتیین رو رعایت کن تا عوارضش سراغت نیاد

شما کجا رفتین برا آی وی اف؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
آخی انشالله ک خیره خیلی تو فکرش بودم.آره دیروز رفتم خدا رو شکر همه چی خوب بود.خودت نرفتی آنومالی؟

بسلامتی عزیزم..خداروشکر ک همه چی خوب بوده..منم عصر وقت دارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه گلم آشنا نیستم متاسفانه ولی شنیدم آی یو آیش خیلی خوبه حتی چند نفر که چند تا جا میکرو کرده بودن او ...

ممنونم عزیزم 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
بسلامتی عزیزم..خداروشکر ک همه چی خوب بوده..منم عصر وقت دارم

ممنونم.بسلامتی عزیزم انشالله ک همه چی عالیه.راستی غربالگری دومو انجام دادی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خیلی عالی بوده گلم، پس احتمال هایپری داری، حسابی رژیم پر پروتیین رو رعایت کن تا عوارضش سراغت نیاد

مرسی گلم، یه سوال، وقتی جنین فریز میکنن بعد پانکچر که پری میشی بعد پری میرن انتقال؟ چون گفت برات جنین فریز انتقال بدیم بهتره