2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون عزیزم انشاءالله شما هم سه روز دیگه قلب نی نی تو می بینی😍  سونو واژینال بود. اولین سونوم ...

انشالله خدا ني ني نازتو حفظ كنه 

منم با اينكه معمولا خيلي ريلكسم ولي هرچي به چهارشنبه نزديك ميشيم يك كمي استرسم بيشتر ميشه ميگم نكنه ني ني چيزيش شده باشه حالا من يك سوني ساك و جنين رفتم شما دفعه اولت بوده با اين حال نگرانم 

امروز صبح يك ساعتي حالت تهوع داشتم يك كم دلم آروم شد البته شديد نبود بعد به خودم گفتم بيا اينم حالت تهوع دوست داري 24 ساعته اينجوري باشي؟ اونم وسط اداره!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منم لک دیدم

نگران نباش با استراحت و اضافه کردن شیاف خوب میشی اگه آسپیرین داری اونم قطع کن

جالبه انتقال شما ی روز بعد از من بود لکه بینی هم دقیقا ی روز بعد من فکر کنم ی دلیلی داره 

خدا جونم شکرت...
سلام دوستان گلم☺️ من امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب جوجه ام تشکیل شده بود😍😍😍😍😍😍. البته دکتر ...

تبریک میگم عزیزممم..خداروشکر😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ای جووونم 😍😍خدا رو شکر خدا برات حفظش کنه دعا کن منم هفته بعد قلب جوجم تشکیل شده باشه

ممنونم😘 انشاءالله . انشاءالله هفته دیگه قلبشو می بینی و وجودت لبریز از شادی میشه😍😍

سلام عزیزم خدا رو شکر، خیلی خوشحالمون کردی ان شاء الله همیشه عالی بتپه، واسه ما هم دعا کن من 19 تیر ...

ممنونم زینب جان😘 انشاءالله ۱۹ ام هم شما ما رو‌خوشحال می کنی😍😍

من رویان رفتم 

عزیزم شما تو رویان کدوم دکترو انتخاب کردین برای بارداریتون؟؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
مباركه عزيزم ان شاالله هزارسال بتپه قلب قشنگ فرشته ي نازت  چندم انتقال داده بودي براي منم دعا ...

ممنونم عزیزم😘 من انتقالم ۱۱ خرداد بود.

شما جلوتر از من بودی مطمینم فردا قلب قشنگشو می بینی.😍😍😍 خیالت راحت❤️

انشالله خدا ني ني نازتو حفظ كنه  منم با اينكه معمولا خيلي ريلكسم ولي هرچي به چهارشنبه نزديك مي ...

😂😂😂

ااره همیشه همینجوریه تا بهش دچار نشیم نمی دونیم چقد ممکنه بد باشه. منم هرچی این مدت به مامانم می گفتم چرا پس تهوع ندارم می گفت خدا روشکر کن حالا خوبه نتونی هیچی بخوری همش حالت بد باشه

ولی نگران نباش. مطمینم همه چی عالیه و‌چهارشنبه انشاءالله قلبشو می بینی😍😍

من چون اصلا از اون تو خبر نداشتم استرسم زیاد بود. ولی سما خیالت راحت❤️

انشالله خدا ني ني نازتو حفظ كنه  منم با اينكه معمولا خيلي ريلكسم ولي هرچي به چهارشنبه نزديك مي ...

وای نگو تهوع انشالله که تا اخرش بارداری راحت و سلامت و بدون تهوع داشته باشی. من نابودم دیگه ۲۴ ساعته تهوع دارم مثل جنازه همش افتادم رو تخت

وای نگو تهوع انشالله که تا اخرش بارداری راحت و سلامت و بدون تهوع داشته باشی. من نابودم دیگه ۲۴ ساعته ...

آزي جون معمولا از هفته چند شروع ميشه و تا كي طول ميكشه تهوع؟

بمن امروز يك اخطاري داد گمونم هفته 7 هستم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم