2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
سلام گلم خیلی ناراحت شدم ولی اصلا اصلا به حرفشون اهمیت نده ماهایی که همسرامون آ زو هستن خییییلی راه ...

ممنون عزیزم.آره منم همینو میگم.احساس میکنم دستش با دلال تو یه کاسه است.نمیدونم شاید هم شکم بی مورد باشه.اما خب حرفش اصلا منطقی نیست.واسه همین میخوایم بیایم تهران.شوهرم اون روز بخاطر حرفای جنین شناس خیلی ناراحت بود ولی براش که توضیح دادم وقتی اسپرم هست یعنی ما میتونیم با نطفه خودمون بچه دار بشیم الان خوبه.فقط داریم پیگیری میکنیم کارای اعزام به تهران و هزینه های درمان رو.خاک تو سرشون خیلی از هزینه ها رو برنمیگردونن.هر دارویی برام نوشته دکتر میگه این معادل ایرانیش هست فقط هزینه معادل ایرانیش رو میدیم..اینهمه تو بوق و کرنا میکنن بچه بیارین بچه بیارین اونوقت حمایت هم نمیکنن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
چه حسابی عزیزم؟اگر منظورتون سن بارداری هست برای کسانی که انتقال داشتن یه فرمول وجود داره  سن ...

آره ميدونم ولي تو مركز بمن گفتن سن جنين رو حساب نميكنيم جنينام 5 روزه بودن و به همين دليل الان حساب من با اونا 5 روز فرق داره 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم خیلی ناراحت شدم ولی اصلا اصلا به حرفشون اهمیت نده ماهایی که همسرامون آ زو هستن خییییلی راه ...

ممنون عزیزم.آره منم همینو میگم.احساس میکنم دستش با دلال تو یه کاسه است.نمیدونم شاید هم شکم بی مورد باشه.اما خب حرفش اصلا منطقی نیست.واسه همین میخوایم بیایم تهران.شوهرم اون روز بخاطر حرفای جنین شناس خیلی ناراحت بود ولی براش که توضیح دادم وقتی اسپرم هست یعنی ما میتونیم با نطفه خودمون بچه دار بشیم الان خوبه.فقط داریم پیگیری میکنیم کارای اعزام به تهران و هزینه های درمان رو.خاک تو سرشون خیلی از هزینه ها رو برنمیگردونن.هر دارویی برام نوشته دکتر میگه این معادل ایرانیش هست فقط هزینه معادل ایرانیش رو میدیم..اینهمه تو بوق و کرنا میکنن بچه بیارین بچه بیارین اونوقت حمایت هم نمیکنن.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم خارج رحمی دردهای شدید یکطرفه در. قسمت زیر دل داره که نه آدم میتونه بخوابه نه بشینه نه راه بره ...

مرسی گلم جوابمو  دادی امیدوارم دیگه هیچ وقت روز سخت تو زندگیت نبینی و سال دیگه پاداش صبرت تو بغلت باشن

خدا دو قلوهات رو واستون سالم و زیبا نگه داره

سلام بچه ها خوبین؟از نگین خبری نشد؟

نگین جون.دوباره بهش گفتن برای سلفری باید نمونه بده..انشاءالله ک خیره 

عزیزم خودت چ خبر  رفتی انومالی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نگین جون.دوباره بهش گفتن برای سلفری باید نمونه بده..انشاءالله ک خیره  عزیزم خودت چ خبر  ر ...

آخی انشالله ک خیره خیلی تو فکرش بودم.آره دیروز رفتم خدا رو شکر همه چی خوب بود.خودت نرفتی آنومالی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان گلم☺️ من امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب جوجه ام تشکیل شده بود😍😍😍😍😍😍. البته دکتر ...

سلام عزیزم خدا رو شکر، خیلی خوشحالمون کردی ان شاء الله همیشه عالی بتپه، واسه ما هم دعا کن

من 19 تیر سونو قلب دارم 

انشاللله به سلامتی عزیزم منم ۴شنبه برا قلبش وقت دارم به سلامتی شما۱هفته جولوتر از مایی جمعه برا قلبش ...

ان شالله صدای قلبش رو میشنوی عزیزم 🌹🌸

من ۶ هفته بودم صدای قلبش رو شنیدم گلم ایندفعه برای پرونده و و کنترل میرم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها من رفتم سونو گفت چهارتا سمت راست پنج تا چپ تخمک داری  عمق رحم رو هم اندازه گرفت هفت و ن ...

خیلی عالی بوده گلم، پس احتمال هایپری داری، حسابی رژیم پر پروتیین رو رعایت کن تا عوارضش سراغت نیاد

ممنون عزیزم.آره منم همینو میگم.احساس میکنم دستش با دلال تو یه کاسه است.نمیدونم شاید هم شکم بی مورد ب ...

نه هزینه ها را که فکر نکنم برگردونن،شما تواین دوره چقدر هزینتون شد؟

😍😍خدایا شکرت
سلام دوستان گلم☺️ من امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب جوجه ام تشکیل شده بود😍😍😍😍😍😍. البته دکتر ...

واییییی مسی جون خدارو صدهزار مرتبه شکرت خدا حافظش باشه🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مبارک‌باشه مسی جون، انشالله سالیان سال برات بتپه و سالم بیاد بغلت😍😍💝💝🌺🌺

ممنون نیلا جون😘 انشاءالله خیلی زود زود قسمت شما. خیلی برات دعا کردم و اسمت یادم بود❤️