2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان گلم☺️ من امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب جوجه ام تشکیل شده بود😍😍😍😍😍😍. البته دکتر ...

مبارک‌باشه مسی جون، انشالله سالیان سال برات بتپه و سالم بیاد بغلت😍😍💝💝🌺🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فکر کنم دایورت کرده رو تلفن‌همراه که اونم خاموشه، عزیزم کدوم‌بیمارستانها هستند؟

تا جاييكه ميدونم فقط گانديه 

ولي اونجا بري برات تشكيل پرونده ميدن و جوري هم نيست كه تايم كافي باشه سوالهاتو بپرسي

يك شماره ديگه هم هست تو كانالش 09900465855 البته ممكنه مال منشي مطب كرمانشاه باشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان گلم☺️ من امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب جوجه ام تشکیل شده بود😍😍😍😍😍😍. البته دکتر ...

عزيزم مباركت باشه 

سونو شكمي بود يا واژينال؟ دقيقا چند سيكل انتقال داشتي؟

من 24 سيكل انتقال داشتم حسابام درست درنمياد اصلا

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ماهی جان اون بار چه علائمی داشتی و از کی شروع شد که خارج رحمی بود، خيلي ذهنم رو درگیر کرده، همش به خ ...

عزیزم خارج رحمی دردهای شدید یکطرفه در. قسمت زیر دل داره که نه آدم میتونه بخوابه نه بشینه نه راه بره

دل دردهای شدید ناگهانی

اسهال و تهوع و استفراغ شدید و درد های ناگهانی در کتف یا شانه

ولی مال من چون در. دو لوله بودن درد دوطرفه داشتم و 

تقریبا از روز هفتم هشتم انتقالم شروع شد 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزيزم مباركت باشه  سونو شكمي بود يا واژينال؟ دقيقا چند سيكل انتقال داشتي؟ من 24 سيكل انتقال د ...

چه حسابی عزیزم؟اگر منظورتون سن بارداری هست

برای کسانی که انتقال داشتن یه فرمول وجود داره

سن جنین انتقال داده شده به اضافه روزهای بعد از انتقال به اضافه دوهفته 

مثلا جنین سه روزه انتقال داده باشید و دو هفته از انتقالتون گذشته باشه اینجوری میشه که

۳+۱۴+۱۴=۳۱

چهار هفته و سه روز

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
جنینا نمیان بیرون ؟؟  خیلی برام عجیبهههه

به قول آنا جون جنینی که سالم باشه باین چیزا اتفاقی براش نمیوفته باز اگه دلت آروم نمیشه میخوای زنگ بزن از دکترت بپرس

خدا جونم شکرت...

ای جووونم 😍😍خدا رو شکر خدا برات حفظش کنه دعا کن منم هفته بعد قلب جوجم تشکیل شده باشه

خدا جونم شکرت...
سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

هانا جون خیلی خیلی مبارکت باشه .

انشاالله نامدار باشه و زیر سایه پدر و مادر فداکارش بزرگ بشه و عاقبت بخیر بشه گلم ..

خیلی خیلی خوشحالم برات عزیزم .خدا رو شکر سختی هات به نتیجه نشست و حاصلش یه فرشته سالمه و خوشگله ..

تقریبا با هم بودیم انتقالمون.یادش بخیر بی بی چک گذاشتی مثبت شد .بعد منم گذاشتم مثبت شد چقدر روزای قشنگی بود ولی برای من ..... مال منم اگه مونده بود سه روز دیگه زایمانم بود .😑😑😑😑

من خیلی وقته نمیام سایت چون روحیه ام خیلی داغون بود ..و هست ..

.از ته دلم برات خیلی خیلی خوشحالم ...😙😙😙

اینم هزار تا بوس از طرف خاله جونش 😙😙😙😙😚😚😚

هانای مهربون برای منم دعا کن که خیلی درمانده و خیلی محتاج دعام ..💚💛💛❤❤❤💙💙

بچه ها من رفتم سونو گفت چهارتا سمت راست پنج تا چپ تخمک داری 

عمق رحم رو هم اندازه گرفت هفت و نیم بود، قراره بازم دوروز آمپول بزنم بازم برم سونو 

اما گفت برات بهتره جنین فریز انتقال بدیم