2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
مرسی عزیزم با بیهوشی انجام دادین؟ من دکتر برام ننوشته خودم می‌خوام انجام بدم

خیلی کار خوبی می کنین، منم رویان انجام دادم سه سال پیش راضی بودم ولی فکر نکنم با بی هوشی داشته باشن، یه خانمی بود خیلی مهربون بود دکترش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز خونریزی داشتم زنگ زدم گفتن هر ۸ساعت پروژسترون استفاده کنم یعنی روزی دو تا شیاف ۱آمپو ...

نه گلم بذار اثر خودشون رو نشون بدن شیافا، فقط از جات بلند نشو گلم، اگر بهتر نشدی دوباره زنگ بزن مرکزت بگو، ولی معمولا بهتر میشی

خداییش این فسقلی های ما به دنیا اومدن باید یه بشگون ریز ازشون بگیریم این قدر بهمون استرس میدن

نه گلم اصلا خودت رو برای پارسال سرزنش نکن، خیالت راحت ربطی نداره عزیزم، آزمایش های ایمنی و انعقادی د ...

قربونت عزیزم .ان شاءالله شمام نی نی تو صحیح و سالم تو بغل بگیری و بارداری و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم. من شنبه اینده میرم پیش دکترم هنوز که واسم ننوشته ازمایشات رو. نمیدونم بنویسه یا نه. ولی حتما بهش میگم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
دوستان من چهارشنبه باید پانکچر بشم دکتر گفتش ماه بعد انتقال میدیم جنینهارو فریز می کنیم خواستم بپرس ...

عزيزم من بعد پانكچر سر وقت پريود شدم ولي دوستم كه هايپر شد ٨روز بعد پانكچر پريود شد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من سه شنبه آز دارم برام دعا کنید استرس دارم از بی علایمیمم از دیشب هم معده دردگرفتم  اخه مگه ...

بله عزيزم خيليا بدون علامت بودن انشاالله كه ماماني استرس نداشته باش برات صلوات ميفرستم انشاالله سه شنبه لبت خندون باشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه گلم بذار اثر خودشون رو نشون بدن شیافا، فقط از جات بلند نشو گلم، اگر بهتر نشدی دوباره زنگ بزن مرکز ...

زینبی تقصیر خودم شد من همیشه شیاف و اندازه ۲بند انگشت میفرستادم داخل امروز ی بند انگشت بیشتر نرفت منم ی کم زیادی فشارش دادم بعد که بلند شدم دیدم خونریزی دارم😢😢 الان شکر خدا بهترم فقط کمر و دلم خیلی درد میکنه خدا خودش حافظ همه نی نی ها باشه🙏🙏

خدا جونم شکرت...