2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
میدونی زینب جان من دقیق نمیدونم روند گرفتن جنین اهدایی چطوره؟ اما خب بنظرم درست نیست که جنبن شناس مس ...

گلم کاملا بهت حق میدم، تو رویان اینو میدونم که جنین شناس به اهدایی کاری نداره و باید تو صف بود و هزینه هم شنیدم زیاد نیست، و فکر کنم کارتون سریع تر راه بیفته، به دستگاه هاشون هم کاملا مطمئنم، خصوصا به جنین شناسی، یه کم شلوغ هست ولی خوب حداقل خیالم راحت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم با بیهوشی انجام دادین؟ من دکتر برام ننوشته خودم می‌خوام انجام بدم

بله با بيهوشي انجام دادم كلا يك ربع طول كشيد حتما انجام بده اينجوري خيالت راحت ميشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها🌹 اينقدر اعصابم داغونه😢☹️☹️ امروز وقت سونو داشتم ابن سينا گفتن بايد بري كلينيك باردا ...

وااااا بتا به این خوبی این دکترا رو خدا شفا بده 

واقعا درک ندارن

اصلا نگران نباش برو جای دیگه عزیزم🌷🌷همه چیز عالیه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زينب جون يه سوال دارم  من انتقالم افتاد پريود بعدي  اولين انتقالم هست مشكل هم مورفولوژي ...

گلم آزمایش ایمنی که نه واقعا بار اول لازم نیست ولی انعقادی حتما لازمه و سر خود بده حتما، چون غلظت خون حتی تو بارداری طبیعی بالا میره و به نظرم برای تمام خانم ها که قصد بارداري دارن آزمایش انعقادی لازمه 

Mthtr

Pai 1

Protein s

Protein c

Anti trombin 3

Factor v leiden G1298c

الهی خدا خیلی زودتر از اونچه فکرشو کنی دلتو شاد کنه دفعه چندمت بود انتقال دادی؟روز چندم آز دادی؟ م ...

منم اگر سه شنبه انتقال بدم میشه دفعه دوم و دیگه جنین ندارم...ایشالا خدا به دلت نگاه کنه..

سلام دوستان. آزمایش های ایمنی و انعقادی باید در روز دوم یا سیکل انجام بشه؟؟؟ یا در روز های دیگه هم م ...

گلم روزش مهم نیست، اگر انتقال خون قبول کنه خوبه و مناسب میشه، من که خودم آزمایشگاه کاج دادم که زرنانی گفت ولی شما اول از سازمان انتقال خون پیگیری کن

بچه ها من امروز خونریزی داشتم زنگ زدم گفتن هر ۸ساعت پروژسترون استفاده کنم یعنی روزی دو تا شیاف ۱آمپول امروز من صبح ساعت ۷شیاف گذاشتم که بعدش خونریزی داشتم ساعت ۱۱یکی دیگه گذاشتم الان میتونم یکی دیگه بزارم که آمپولمو ساعت ۱۱ شب بزنم

خدا جونم شکرت...
سلام بچه ها از آزمایشگاه بهم زنگ زدن شماره رو دیدم میخواستم سکته کنم بعد گفت فردا بیا باید آزمایشتو ...

عزیزم نگران نباش صد در صد خوب بوده که گفته بیا تکرار کنیم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
گلم آزمایش ایمنی که نه واقعا بار اول لازم نیست ولی انعقادی حتما لازمه و سر خود بده حتما، چون غلظت خو ...

مررسي زينب جون اين ازمايش با دفترچه هم قبول ميكنن يا خودم همينطور برم آزمايشگاه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷