2777
2789

بچها گوشیس ۱۱ ماه خاموش بود الان زدمش تو شارژ روشن بشه ولی حتی علامت شارژ هم بالا نمیاد دارم روانی میشم چرا اینجور شده تورو خدا یکی بگه یعنی ممکنه بخاطر اینگه نزدیک ۱سال خاموش بوده سوخته؟

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

باتریش خراب شده احتمالا 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند ساعت بزار روشن نشد باتریش عوض کن 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
باتریش خوابیده باید ببری درست کنن برات

چه خاکی تو سرم بریزم هرچی روش هست پاک میشن؟ 

بعد باتریش پلمپ هست چیکارکنم خدا😭

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
بذار تو شارژ بمونهربع ساعت بعد از شارژر جدا کن بعد روشن کن

اصلا علامت شارژ بالا نمیاد هرچی کلیدشو هم میزنم هیچی به هیچی

چند ساعت بزار روشن نشد باطریش عوض کن

اصلا روشن نمیشه کلیدشو هرچی میزنم هیچی نمیشه علامت شارژ هم بالا نمیاد کلا صفحه سیاهه

چه خاکی تو سرم بریزم هرچی روش هست پاک میشن؟ بعد باتریش پلمپ هست چیکارکنم خدا😭

نه اصلا پاک نمیشه ببر گوشی فروشی ها درست کنن برات 

ن پاک نمیشه، درستش میکنن خودشونهزینه زیادی هم ندارهفرداببر نیم ساعته درست میشه

بخشکه این شانس نکبتیه من

خب ولش کن بذار بمونه ی کمفقط کنم مارک هوآوی هستس

نه

واییییی قلبم اومد تو دهنم الان باز نگاه کردم دیدم صفجش روشن شده علامت شارژ وسط گوشیه خداروشکر خراب نشده .بچها سیم کارت اگه چند وقت خاموش باشه انتقالش میدن برا یکی دیگه؟ ۱۱ ماه خاموش بوده چی شده