2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
سلام ب دوستان گلم😍🌸 به به و دوباره به به ب این تاپیک پر مادر😍😍 خیلی خوشحالم برای دوستان عزیزم ...

خدمتت عرض کنم که😁😁😁😁😁 بنده در این روزها... دردهای جدیدی رو تجربه میکنم 😂😍 شکرخدا...

و از زایمان نیز میترسم🙈🙈🙈🙈🙈🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب دوستان گلم😍🌸 به به و دوباره به به ب این تاپیک پر مادر😍😍 خیلی خوشحالم برای دوستان عزیزم ...

سلام عزیزم خوبی‌ گل، حال دخترت چه طوره؟ خیلی دلم برات تنگ شده بود چه خوب کردی سر زدی

حسابی واسه ما هم دعا کن بقیه مراحل خوب پیش بره

عزیزم الان اول سیکلی به چیزای خوب فکر کن، پارسال نمونه سقط شده رو تونستین بررسی کنین؟ آزمایش های ایم ...

نه عزیزم . چون شهرستانم دیگه پیگیر نشدم متاسفانه. خودم احساس میکنم بخاطر اینکه اصلا استراحتی نداشتم و فعالیت زیاد کردم از روز دوم انتقالم شاید بخاطر همین خونریزی کردم. حالا امسال میخوام کاملا استراحت کنم و فقط در حد راه رفتن تو خونه فعالیت کنم. توکل ب خدا. واسم دعا کنین دوستای گلم❤

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
فقط کاش این روزا تموم شه نمیدونم چرا همش اینطوری میشه من الانا منتظر جوابش بودم دوباره باید انتظار ب ...

عزیزم حتما خیری درش هست، بذار پای این که خدا خودش داره مستقیم مداخله می کنه، خدا حتما حواسش بهت هست

دوستان من چهارشنبه باید پانکچر بشم دکتر گفتش ماه بعد انتقال میدیم جنینهارو فریز می کنیم

خواستم بپرسم چند روز بعد پانکچر پریود میشیم که بتونم برم تو سیکل انتقال؟

سلام عزیزم همون عالیه شیوعی رو گفتن صبحها زنگ بزن هستن پنج شنبه هم فکر کنم نباشن منم رفتم پیشش اگر ...

یعنی واسه عکس رنگی همنجا رو قبول دارن؟اگه از جایی دیگه رو ببریم قبول ندارن؟

دوستان گلم امروز روز دوم پری هستم ـ تغذیه م واسه کیفیت تخمکا چی باشه؟ اب زیاد ، کنجد ، پیاده روی ، م ...

آناناس، انبه، آب انار طبیعی یخ زده بعضی آب ميوه فروشی ها دارن، ژل رویال، عسل، غذاهای مقوی و کم شکر، مصرف خیلی کم قهوه و شکلات

🔊🔊🔊🔊🔊  سلام دوستان من امروز پانکچر کردم روز سونو ده دوازده تا فولیکول خوب داشتم خیلیم ریز ...

فیریز میخوای چیکار عزیزم ان شاءالله با همینا جنینای خوبی برات تشکیل میشن و خیلی زود خبر مادر شدنتو میزاری

دکترت کیه؟

خدا جونم شکرت...
نه عزیزم . چون شهرستانم دیگه پیگیر نشدم متاسفانه. خودم احساس میکنم بخاطر اینکه اصلا استراحتی نداشتم ...

نه گلم اصلا خودت رو برای پارسال سرزنش نکن، خیالت راحت ربطی نداره عزیزم، آزمایش های ایمنی و انعقادی دادی؟ 

از ته قلبم امیدوارم این بار همه چی تا آخر برات عالی پیش بره گلم 💖💖💖💖💖