2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
هاناجونم قدم‌دختر گلت مبارک‌باشه عزیزم خیلی برات خوشحالم، ممنون‌که برامون‌دعا کردی😘😘🌺🌺💝💝🥰🥰

انشاءالله که امروز برامون خوش خبری. منتظریم بیای و‌خوشحالمون کنی😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم همینطوره هر بار بعد از هر انتقال منفی میگه من بچه نمیخوام و دیگه نمیاد ولی بعد از چند هفت ...

آخه من دو تا جنین بیشتر ندارم و اینکه دوباره بخوام شروع کنم آقا حاضر به نمونه دادن واسه آزمایش و انتقال هیچ کدوم نیست

بچه ها من چهار روز مونده ب موعدم، دلم ميخواست يكمي توهم بزنم خوش باشم بي بي زدم، ببينين اين سفيده يا ...

محیا جون تو عکس ک.واضح نیس ولی الان خیلی زوده ک.بی بی بخاد نشون بده..ازخدا میخام ک.همین ماه انتظارت ب پایان برسه 🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برو دکتر و امپول پروژسترون بهت بده که زودتر قطع بشه

الان چک کردم قهوه ای شده یعنی قطع شده درسته؟

دکترم عصر به بعد هست 

خودم میخواستم یه آمپول بزنم همسرم نزاشت

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
دوستان سلام من ده هفته هستم از دیشب زیر دلم تیر میکشید از ساعت پنج صبح خونریزی دارم روشن هست و ...

عزیزم نگران نباش منم هفته11بودم خونریزی کردم ولی بعد چندساعت خودش قطع شد وبعدش دکتر برام امپول تجویز کرد..زنگ بزن مطب دکترت ببین چی میگن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ازواسپرمی هست شوهرم

عزیزم شما که آزو بودن شوهرتون بهتون پیشنهاد جنین اهدایی ندادن؟ بهتون نگفتن چون با بیوپسی اسپرم گرفتن بدرد نمیخوره اسپرم ها؟

میخوام همه احتمالات رو در نظر بگیرم و بیام.البته میخوام اگه بشه با چند تا دکتر ویزیت بشم ببینم هرکدوم چی میگن و آخرش یکی رو انتخاب کنم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
محیا جون تو عکس ک.واضح نیس ولی الان خیلی زوده ک.بی بی بخاد نشون بده..ازخدا میخام ک.همین ماه انتظارت ...

مرسي نفس جون، احساس ميكنم ديوانه شدم، ديگه قشششنگ معلومه قاطي كردم، اينم سفيده بيخودي همش ميخوام خودمو گول بزنم،، نميدونم اين سيكل برم تو انتقال يا پردنيزولون بخورم سيكل بعدي برم، شنبه برم ببينم دكتر طرازي چي ميگه، نفس جون ب نظرت اين دفعه چ كارهايي انجام بشه قبل از انتقال خوبه؟ مثلا شما پي ار پي كردين؟

...
مرسي نفس جون، احساس ميكنم ديوانه شدم، ديگه قشششنگ معلومه قاطي كردم، اينم سفيده بيخودي همش ميخوام خود ...

عزیزم اگه هاله باشه تو عکس مشخص نیس حالا شاید خودت درست دیدی..عجله نکن چندروزصبر کن انشاءالله ک باردارشدی همین ماه

من پی ار پی رو سر انتقال اولم انجام دادم ک.منفی شد..دکترهم تجویز نکرده بود خودم پیشنهاد دادم..واقعا نمدونم چقد میتونه تاثیرگذارباشه

سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

چشمت روشن هانا جون

انشالله از این خبرای خوش برای همه بچه های تاپیک

تو زایمان کردی انگار من سبک شدم😁😅