2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
ميدوني عزيزم  دكتر عارفي هفته ديگه بهم وقت داده كه ميشه ٣٤ انتقالم بيشتر عجله م براي ويزيت وس ...

عزیزم منم سری قبل سرم ای وی ای جی داشتم که قبل انتقال زدم و دکتر گفت به محض اینکه مثبت شدی دوباره باید تزریق کنی حتما فردا دکتر رو پیدا کن و سوال کن. اما درباره اکویین چیزی نمی دونم اینم چون دکترمون یکی هست میدونستم روش کارش چیه 😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم، شمارش معکوس مامان شدن شروع شد گلم 4 انگشت سمت راست یا چپ ناف خوبه، گونال اصلا درد ...

ممنون عزیزم ـ همین کارو انجام دادم . ساعت پنج عصر تزریق کردم .پارسالم مثبت شدم ولی چند روز بعدش خونریزی و سقط .. خیلی نگرانم امسال اونجوری نشه😔

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام عزیزم من سونوگرافی الوند رفتم پیش دکتر گرامی راضی بودم به نظرم خیلی به کارشون وارد بودن

عزیزم میشه بگید دکترتون اینجارو پیشنهاد داده بود؟ اگر امکانش هست اسم دکترتون رو هم می گید؟

بچه ها ببخشید زیاد سوال میپرسم🙈تروخدا راهنماییم کنین. ازمایشLH روز دهم پری مربوط به چی هست؟اصلا خود ...

@زینبی_بابا   عزیزم در مورد این سوالم اطلاعاتی ندارید راهنماییم کنین؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
دکتر نصر ابن سینا را قبول نداشتن گفتن فقط همون دوجا

ميدونيد دليلش چيه وقتي دكتر تاكيد ميكنه فقط فلان آزمايشگاه چون دكتر و اون آزمايشگاه دارن باهم كار ميكنن 

وگرنه ابن سينا و رويان و بقيه مركزا ناباروري تو اين زمينه ها مثل همن  من يه دكتر ميرفتم كه تاكيد ميكرد فقط بايد بري فلان داروخانه دارو بگيري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون‌عزیزم ببخش ناراحتت کردم، برام دعا کن خیلی😘😘💝💝🌺🌺

عزیزمی حس هم دردی کمترین کاریه که از دستمون بر میاد، ان شاء الله یه چند روز دیگه بیا با هم بررسی کنیم تا حتما دفعه دیگه مامان بشی

ممممنووووون گلم💋💋 پس بزارم روز اول پريود  كه ميخواد سونو كنه براي انتقال بگم دكترم بنويس ...

نه دیگه از الان انعقادی ها رو بده حدود 10 روز تا دوهفته طول می کشه، اگر غلظت داشته باشی ممکنه بگه از یک ماه قبل انتقال آسپرين بخور یا با داروهات انوکسا بده یا هپارین

ممنون عزیزم ـ همین کارو انجام دادم . ساعت پنج عصر تزریق کردم .پارسالم مثبت شدم ولی چند روز بعدش خونر ...

عزیزم الان اول سیکلی به چیزای خوب فکر کن، پارسال نمونه سقط شده رو تونستین بررسی کنین؟ آزمایش های ایمنی و انعقادی دادی گلم؟ علت سقط معلوم شد؟ 

سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

مبارکت باشه عزیزم🌱☘🍃

ان شاءالله سلامت و تندرست باشه دختر گلی🌼😍😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
نه دیگه از الان انعقادی ها رو بده حدود 10 روز تا دوهفته طول می کشه، اگر غلظت داشته باشی ممکنه بگه از ...

😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها ببخشید زیاد سوال میپرسم🙈تروخدا راهنماییم کنین. ازمایشLH روز دهم پری مربوط به چی هست؟اصلا خود ...

ببین گلم LH هورمون لوتینزه کردن هست و همیشه یه مقدار بیس تو خون داره، ولی حوالی تخمک گذاری یهو ترشحش خیلی بالا میره و باعث آزاد شدن تخمک میشه مقدارش رو آزمایشگاه های مختلف فرق داره و بسته به چرخه قاعدگی می نویسه تو برگه رنج نرمال رو

سلام.

امروز برعکس سوال ندارم.همین جوری اومدم از رو استرس.ارامش بگیرم.

من همون مینو که یدونه جنین داشتم.روز دوازدهم انتقالم.

خدا خودش کمک کنه.دوباره مجبور نشم این راهها رو برم.

چند بار در روز رحمم بشدت درد میگیره.میگم تمامه .منفی شدم.اروم که میشه میگم حتما مثبته.همه تاپیکها و سایتها رو خوندم.

خلاصه خل چل نشم صلوات

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر