2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام ب دوستان گلم😍🌸 به به و دوباره به به ب این تاپیک پر مادر😍😍 خیلی خوشحالم برای دوستان عزیزم ...

سلام بهار جونم ، دخملي گلت خوبه ؟ خودت خوبي خانمي ؟ ان شا الله كه اين روزهاي انتظار براي همه دوستان گل به زودي به پايان برسه .

عزیزم شما هم با دکتر عارفی بودین اگه اشتباه نکنم. منم انتقال آخرم با دکتر عارفی بود که متاسفانه منفی ...

سلام عزيزم

من هفته پيش زنگ زدم ابن سينا براي اين سه شنبه يعني ١١ تير بهم وقت داد

يعني هست ديگه

با ماماش هم همين امروز صبح صحبت كردم گفت سه شنبه بيا دكتر ببيندت 

شنبه و سه شنبه صبح ساعت ٩ كلينيك ناباروري اتاق يك ميشينه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون‌ عزیزم، دفعه دوم‌بود و روز ۱۴، منم دیگه جنین ندارم، همسرم هم دیگه همکاری نمیکنه تا همین جاشم ب ...

قربونت برم واقعا دلم شکست برات دعا میکنم طبیعی باردار بشی فقط اگه امکانش رو داری برو داروهای طب اسلامی رو شروع کن تبریزیان تو نت سرچ کن

منم اگه جواب نگیرم دیگه دکتر نمیرم و میرم ماما خونگی و فقط رحممو گرم میکنم

خدایا سپاسگزارم🌺❤

سلام بچه ها

من امروز هفتم انتقالمه شدید درد پری دارم یعنی از فردای انتقال این درد شروع شد امروز خیلی شدید شده که حتی کمرم هم درد میکنه درد توی پهلوم هم میگیره ۱۰ روز دیگه ازمایشمه یعنی امیدی داشته باشم یا پرمیشم کسی اینطور بوده ؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
من دل تو دلم نیست سه روز دیگه وقت سونو دارم زینب جون من ۹ خرداد انتقال دادم ۱۲ ام با سونوی شکمی قلب ...

وای کاملا می فهممت، ان شاء الله عالیه حالش، شاید نشون بده ولی خو باید دستگاهش عالی باشه، احتمالش کمه سونو شکمی، البته واژینال هم اگر فرز باشه دکتر مشکلی نداره

خانوما من دو بار آزمایش ذخیره تخمدان دادم. یکیش اسفند 97 یکیش خرداد امسال (یعنی به فاصله 3 ماه) هر ...

گلم بار اول رو کجا دادی، هر کدوم چند بودن؟ 

من یادمه سه سال پیش رویان تاکید داشت ذخیره تخمدان رو همون رویان انجام بدم چون می گفتن خیلی حساسه و کیتش باید خوب باشه

سلام لطفن منووراهنمایی کنبد سوالب داشتم من برای شهریور دکتر بهم نوبت ای وی اف داده ان شالله..سوالم ا ...

سلام عزیزم خوش اومدی، ان شاء الله که زودی مامان بشی 

گلم برای نمونه گیری تو رویان اتاق مبله کوچیک میدن تا زن و شوهر با هم برن برای نمونه گیری اسپرم، باز اگر مشکل داشتن به همسرتون متخصص اورولوژ قرص تادالافیل میده که خیلی کمک کننده هست، جاهای دیگه رو نمی دونم

ميکرو و آی وی اف فرق چندانی ندارن نیاز به تایید و سفارش ما نیست خود جنین شناس انجام میده، گلم اگر دفعه اول هست آزمایش های انعقادی خیلی واجب تر از ایمنی هست و کاربردی تر، ولی اگر دفعه دوم هست یا آی یو آی کردین قبلا چند بار و منفی شده ایمنی ها هم حتما بدین، لیستش هم تو همین تاپیک یه ذره بگردی هست الان خودم ندارم کاملش رو

سلام بچه ها🌹 اينقدر اعصابم داغونه😢☹️☹️ امروز وقت سونو داشتم ابن سينا گفتن بايد بري كلينيك باردا ...

عزیزم اصلا نگران نشو گلم، این جور مواقع شیاف رو همراهت ببر و مقعدی استفاده کن هیچی نمیشه

یعنی چی دلچسب دقیقا 😠😠😠😠الکی ترس داد بهت

خیالت راحت گلم یه دور دیگه سونو برو و واسه نی نی مون دست تکون بده و ماچ بفرست

مهم رشد بتا بوده که خوبه