2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم خودتو نگران نکن. همیشه امکان این که بگن ازمایش  رو تکرار کنید هست اگه تو برگه جواب ه ...

همون روزم گفت آب بخور و راه برو ولی نتوتستم زیاد بخورم خدا کنه دلیلش همین باشه من دیگه از همچی میترسم

الحمدالله❤
ممنونم عزیزم ببخشید نمیخواستم اینجا بگم و ناراحتتون کنم، از بس اینجا انرژی مثبت و‌خوب داره، ولی خب ف ...

الهی خدا خیلی زودتر از اونچه فکرشو کنی دلتو شاد کنه

دفعه چندمت بود انتقال دادی؟روز چندم آز دادی؟

من دفعه دوممه دیگه جنین ندارم پنجشنبه آز دارم

خدایا سپاسگزارم🌺❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🔊🔊🔊🔊🔊  سلام دوستان من امروز پانکچر کردم روز سونو ده دوازده تا فولیکول خوب داشتم خیلیم ریز که گفتن تا روز پانکچر اندازه اش نرمال میشه ولی امروز بعد پانکچر همه اش سه تا تخمک گرفتن ! آخ چرا ؟ دلیلش چیِ ؟ آخ با سه تا تخمک چه کار میشه کرد دوباره فیریز ندارم .... خیلی حالم گرفته شد گفتم این ماه چند تا فیزیز میکنم 😔😔😔

سلام ب دوستان گلم😍🌸 به به و دوباره به به ب این تاپیک پر مادر😍😍 خیلی خوشحالم برای دوستان عزیزم ...

به به..بهار جون..معلومه حسابی سرگرم بچه داری شدیا...

انشاءالله ک خودت و دخمل گلت هم.درپناه خدا صحیح و سالم و دلشاد باشین🌸😙

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نگین جونم. نگران نباش..انشاءالله ک.چیز بدی نیست..حتما نمونه ک دادی خوب نبوده..هرکاری گفتن انجام بده. ...

فقط کاش این روزا تموم شه نمیدونم چرا همش اینطوری میشه من الانا منتظر جوابش بودم دوباره باید انتظار بکشم خدا خودش دلش بسوزه برام😞

الحمدالله❤
سلام دوستان من امروز پانکچر کردم روز سونو ده دوازده تا فولیکول خوب داشتم خیلیم ریز که گفتن تا روز پا ...

عزیزم.غصه نخور..ب این فک کن ک خدا بخاد..فقط ی دونش کافیه بشه نی نی برات..انشاءالله ک.اصلا ب فریز احتیاجی پیدا نمیکنی🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمی دونم‌تاراجون فردا به امید‌خدا آز دارم تا خدا چی بخواد، چطور بود به نظرت؟ راضی بودی؟

عزيزم قبل از ديدن اين پستت ديدم منفي شدي متاسفم اميدوارم خدا دفعه بعد معجزشو بهت نشون بده

من سال 96 يبار ويزيت ايشون شدم همون اوايل كه دنبال دكتر مناسب ميگشتم. پرولاكتين من 31 بود و رنج نرمال آزمايشگاه تا 26 بعد ايشون برام MRI مغز نوشت گفت سريعا برو MRI  بده! چون به احتمال خيلي زياد غده هيپوفيزت مشكل داره

من رفتم خودم تو نت مطالعه كردم ديدم وقتي پرولاكتين بالا رو به غده هيپوفيز ربط ميدن كه بالاي 200 باشه! 

بعدش رفتم ويزيت دكتر صفار زاده بهش اينو گفتم  گفت من خودم وقتي از اتاق عمل ميام بيرون مطمئنم اگه پرولاكتينمو اندازه بگيرن بالاي 40 هست و اصولا چند واحد بالاتر بودن پرولاكتين مربوط ميشه به استرس يا كم خوابي يا خيلي عوامل ديگه بعدم گفت احتمالا اون بنده خدا عدد رو اشتباه خونده شايد فكر كرده 310 نوشته

نميدونم حالا واقعا عدد و اشتباه خونده بود ...

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
فقط کاش این روزا تموم شه نمیدونم چرا همش اینطوری میشه من الانا منتظر جوابش بودم دوباره باید انتظار ب ...

عزیزم واقعا روزای سختی رو داری میگذرونی..فقط از خدا میخام اخر این همه سختی و انتظار خیلی شیرین و خوب باشه برات🙏

سلام بچه ها🌹 اينقدر اعصابم داغونه😢☹️☹️ امروز وقت سونو داشتم ابن سينا گفتن بايد بري كلينيك باردا ...

عزيزم مشكلش چيه بتات؟ تو فاصله دو روز دو برابر شده درسته ديگه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بین ساعت 4 تا 5 بعد زمان تزریق‌ هست عزیزم

ممنون عزیزم❤

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام بچه ها از آزمایشگاه بهم زنگ زدن شماره رو دیدم میخواستم سکته کنم بعد گفت فردا بیا باید آزمایشتو ...

نگین جان نگران نباش. انشاءالله که خیره❤️ مطمینم اخرش ختم به خیر میشه استرس نداشته باش.🌹

سلام مهم اينه كه سر يك ساعت بزني من همه رو 6 عصر زدم  ترجيحا برو يك درمانگاه يا بيمارستاني كه ...

ممنون عزیزم .من درمانگاه استرس میگیرم خصوصا اینجایی که من هستم مطمئنم اصلا بلد نیستن چجوری پن رو تنظیم کنن. تو خونه مامانم واسم تزریق میکنه خیالم راحت تره. از درمانگاهها خاطره خوبی ندارم.❤

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

دوستان گلم امروز روز دوم پری هستم ـ تغذیه م واسه کیفیت تخمکا چی باشه؟ اب زیاد ، کنجد ، پیاده روی ، ماساژ رحم با روغن سیاه دونه رو انجام میدم به جز اینا چیکار کنم؟

بچه ها ببخشید زیاد سوال میپرسم🙈تروخدا راهنماییم کنین. ازمایشLH روز دهم پری مربوط به چی هست؟اصلا خود LHچیه و رنج نرمالش توی روز دهم چند باید باشه؟