2777
2789
عنوان

دختر کورد پسر تورک

196 بازدید | 38 پست

بچە ها من کورد جوانرودم نامزدم تورک تبریز الان خیلیا میان بهم میگن کە تا زودە جدا شید و نمیتونید باهم بسازید و چند وقت دیگە بە علت اختلاف فرهنگ و زبان بین تون اختلاف میفتە خواستم ببینم نظر شما چیە؟؟چیکار کنم واقعا

نه ربطی نداره 

ایشالا خوشبخت بشی 

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظر بقیه ک مهم نیست

نامزدت و خونوادشو بسنج،اگر آدمای درستی هستن ازدواج کنید

البته من به عنوان یه ترک بهت میگم،ترکا از عروس انتظاراتشون زیاده

مثلا دلشون میخاد طرف کدبانو باشه و اینا

البته ترک تبریز نیستم شاید اونا متفاوتن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

والا از نظر من بلامانع هست 

الان هم شهرهام با هر شهری ازدواج کردن 

زندگیشو روبراهه 

البته خوب و بدم داریم همه جا

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

والا بعید نیست

اما اگه شوهرت عاقله و اهل پر شدن نیست خوبه

و اینکه اگه برید دور از خانواده ها زندگی کنید خوبه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

والا نمیخوام ته‌ دلتو‌ خالی کنم عزیزم ولی ماهم اینجوری بودیم و تهش با بی‌احترامی تموم شد البته هنوز طلاق نگرفتیم مونده کاراش 

طرف ترک نبود ولی یه جا دیگه اما اختلاف فرهنگی یکم سخته واقعا انتظارات و مشکلاتی که بعداً درگیر میشی سخته 

با سمت خودتون ازدواج کنی به نفعته

خب حالا که نامزدین کنسلش نکن‌. همه چی خوبه؟ با هم جورین؟

کاملا از همە لحاظ باهم کنار میایم و همدیگە رو دوست داریم فقط مشکل زبان داریم کە مثلا پیش من با دوستش یا ابجیش حرف میزنە و من نمیفهمم

نظر بقیه ک مهم نیستنامزدت و خونوادشو بسنج،اگر آدمای درستی هستن ازدواج کنیدالبته من به عنوان یه ترک ب ...

خانوادش واقعا خوبن خودشم کە کلا در همە مورد با هم تفاهم نظر داریم و همو دوس داریم ولی مثلا وقتی میریم بیرون من میخوام کوردی گوش بدم اون تورکی و از این اختلاف های کوچیک میترسم

کاملا از همە لحاظ باهم کنار میایم و همدیگە رو دوست داریم فقط مشکل زبان داریم کە مثلا پیش من با دوستش ...

اون که به تدریج درست میشه ما ترکیم عروس فارس داریم به مردا هم دختر دادیم البته از فامیلا ،به تدریج یاد گرفتن و ترکی رو میفهمن