2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم من که اخرین از بتام مثلا ده روز پیش بوده چه میدونم الان بی بی داره چند رو نشون میده حتی دوباره ...

نه ان شاالله مال ما خوبه، دیگه فکرای خوب باید بکنیم، هر کی به هر طریقی که می تونه، مثلا اگر شما بری سونو زودتر از فکر و خیال رها میشی برو، ولی نذار استرست ادامه دار بشه واسه نی نی خوب نیست، باز خوبه شما یه بار دید زدی نی نی رو با سونو

ان شاالله خدا حافظ نی نی هامونه

بی بی من روز اول دیر تر و کمرنگ تر خط انداخت، الان سریع و پرنگ، می دونم اصلا علمی نیست، چه کنم آرومم می کنه🤗🤗🤗🤗🤗

واقعا قبل دارو خوردنش خوبه یا بعد دارو

اینو ببری دکتر جنتی نشون بدی میگه اگر خانوم مشکلی نداشته باشه به راحتی طبیعی باردار میشی
جلوی چشم خودم به یکی با همین شرایطِ آزمایشی، این حرفو زد، با ای یو ای هم میشه، ولی خب وقت بگیر ببر نشون بده حتما تا برات برنامه درمانی بزارن

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استاتر دیگه نمیاد تو تایپیک .کسی از ازمایش اسپرم سر در میاره بچه ها

عزیزم استارتر دوتا بچه ی شیطون داره.همیشه آنلاین نیست

ولی اینجا دکترای ارولوژی زیادی داریم از جمله خودم😁😁

عکسشو بزار دوستان کمک میکنند

سلام بچه ها کسی هست از قبل انتقال متفورمین داشته باشه من از قبل انتقال داشتم هنوزم دارم میخورم ضرر ن ...

کاش زنگ بزنی از دکترت بپرسی من تا اونجا که می دونم تا قبل بارداری باید خورد، نه بعدش ولی باز شما حتما بپرس و روی این قضیه تاکید کن تا حواسشون جمع باشه  و جواب درست بدن

بچه ها من شیاف که میزارم بعدش ی دردی تو دلم میپیچه این طبیعیه ؟؟؟؟

برای واژینال اره.منم میزارم حس پری میاد اما بیشتر دیگه دارم سعی مبکنم رکتال بزارم که عفونتم نگیرم💛💛💛

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه خداروشكر ندارم ديگه اين هفته اگه خدا بخواد ميخوام برم سونو

شما مکه برا قلبش نرفته بودی؟عزیزم🌷🌷🌷چندم انتقال دادی؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

@ساغرسابق۱۳    

ببین عزیزم اوضاع اسپرم بد نیست

مورفو ۳ درصده ک به نظرم خوبه.آخه مال ما صفره.یعنی مال شوهرم😁

حرکتش هم خوبه .حتی شانس طبیعی باردار شدن رو هم دارین.واسه میکرو هم ک عالیه

نمیدونم تو چه شرایطی هستی .نمیگم عالیه ولی خوبه بد نیست.اگه زیر نظر دکتر باشه و تقویت کنین بهتر هم میشه

ضمنا اگه مرکز ناباروری آزمایش داده ک خوبه ولی اگه  بیرون آزمایش داده زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد

سلام.دیدین چی شد؟ دیدین ناراحتیم بیخود نبود. اومدیم مرکز جنین شناس خیلی از تخمکام تعریف کرد.ولی وقت ...

عزیزم با تک تک جملاتت غصه می خورم، واقعا ناراحتم برات فقط امیدوارم تهران نتیجه بگیرین و تحسین می کنم این حس تسلیم نشدنت رو، از خدا می خوام زودتر نتیجه بگیرین ولی کاش هم خصوصی بیایی هم رویان، البته رویان هم دولتی نیست، بیمارستان طالقانی و شریعتی دولتی هستن

اگر دو تاش رو بیایی عیار دستتون میاد کجا حس بهتری دارین

نه ان شاالله مال ما خوبه، دیگه فکرای خوب باید بکنیم، هر کی به هر طریقی که می تونه، مثلا اگر شما بری ...

سلام میشه بگی اولین بی بی چه روزی ازکاشت بود وبعد چقد زمان هاله داشت 

بحث مشکل همسرمه.با بیوپسی ازش اسپرم گرفتن.آزو نبود اما اسپرماش اکثرا مرده بودن..جنین شناس ناامیدمون ...

آخه آزواسپرمی هم درجه بندی داره ولی خوب می کنی مرکزت رو عوض می کنی و راحت تسلیم نمیشی، حتما پیدا میشه جایی که وسایل و تجهیزات بهتر دارن و حتما تا اون موقع حسابی تقویت کنین 

سلام میشه بگی اولین بی بی چه روزی ازکاشت بود وبعد چقد زمان هاله داشت 

به سلام مامان عجول و عزیزم خوبی‌؟ امروز روز چند انتقالی؟ 

گلم من بعد از آزمایش بی بی زدم و ظرف 30 ثانیه یه هاله انداخت، روز 15 انتقال، امروز تا زدم بلافاصله پرنگ پرنگ شد

چیزی نیست گلم برو مرکز بگو دوباره برات پرینت بگیرن

قربونت عزيزم پيدا شد💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام.دیدین چی شد؟ دیدین ناراحتیم بیخود نبود. اومدیم مرکز جنین شناس خیلی از تخمکام تعریف کرد.ولی وقت ...

عزیزم با دیدن پستت دلم گرفت. ان شالله به زودی دلت شاد بشه

اگه شرایط تهران رفتن رو دارید حتما برید