2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم اگه بعد تزریق روش رو‌ با همون پنبه الکلت نگه داری کبود نمیشه، برای منم کبود میشد، ولی الا ...

اره درست میگی چون خودم میزنم اروم تو پوستم میرنم یه کوجولو خب میترسم . منم با یه سر سرنگ دیگه میکشم و با سر سوزن خودش تزریق میکنم.. اما  این دفعه پنبه الکل رو روش نگه میدارم مرسی گلم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیز دلم، ان شاء الله قسمت شما هم بشه به زودی نمی گم هر روز ولی تقریبا همیشه به یادتم، شبای قد ...

زینب جون جوابت رو‌ نتونستم ریپلای کنم، باشه حتما، ویتامین D رو حتما چک میکنم باز، ممنونم ازت، من فردا آز دارم، خیلی به دعاهاتون‌نیاز دارم، به نی نی تو دلیت هم بگو‌ برام دعا کنه💝💝💖💖😘😘

حداقل نشون میده یه چی اون تو هست، خدای نکرده چیزی باشه بتا خیلی خیلی زود افت می کنه  چه می دون ...

عزیزم من که اخرین از بتام مثلا ده روز پیش بوده چه میدونم الان بی بی داره چند رو نشون میده حتی دوباره از بتا هم بدم مشخص نمیشه دوستم یک ماه بعد سقط هنوز بی بیش مثبت نشون میداد! از همه دور باشه انشالله

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دیگه دکتر خوبی نمی شناسم گیج شدم واقعا که به کی اعتماد کنم

فقط واسه انتقال عجله نکن من از دی ماه تا خرداد صبر کردم که انتقال مطمئنی داشته باشم 

وقتی منفی میشیم دکترا هیچیشون نمیشه فقط ماییم که انرژی و زمان و پول و اعصابمونو گذاشتیم وسط ولی به هدفمون نرسیدیم

دکتر نصر آخه از انتقالش دیدم تعریف کردین، خواستم بدونم چجوریه؟

نمیدونم والله میگن امار مثبتش خوبه. مکنه تبلیغی باشه ممکنم هست واقعی باشه نمیشه فهمید 

دوستم البته با شرایط کاملا اوکی از لحاظ ذخیره و آزهای هورمونی ۳۱ سالشه انتقال اول منفی و انتقال دومش مثبت شد هر دوبار با دکتر نصر

ازمایشش به نظر من خوبه ،فقط کمی دی اف ای بالاست 

واقعا قبل دارو خوردنش خوبه یا بعد دارو

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اسپرین خوبه استفاده کن اقدام طبیعی هم داشته باش چون شرایط شوهرت به نظر من خوبه

🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

سلام.دیدین چی شد؟ دیدین ناراحتیم بیخود نبود.

اومدیم مرکز جنین شناس خیلی از تخمکام تعریف کرد.ولی وقتی وارد مرکز شد بعد از پنج دقیقه ما رو خواست.انگار از پنج تا تخمک چهار جنین تشکیل شده بود.اما انگار از دیروز تا الان رشدشون متوقف شده.فقط تا دو سلولی رشد کردن. گفت حالا تا فردا تو دستگاه میزاریمشون شاید رشدشون کند بوده.فکر نکنم دیگه فایده ای داشته باشه .وقتی رشدش متوقف بشه دیگه همه چی تمومه.

دوباره بهمون پیشنهاد جنین اهدایی داد اما من نمیخوام .نمیتونم قبول کنم جنینی رو که حتی یه درصد از ژن ما رو نداره.

دلم میخواد گریه کنم اما اصلا اشکی نمیاد که خالی بشم

دوتاییمون بی حسیم.اصلا انگار تو این دنیا نیستیم.

میخوایم بیایم تهران.اونجا هم بررسی بشیم. شاید اونا تونستن برامون کاری کنن. خودم که نظرم رو رویانه اما همسرم میگه بریم خصوصی. خصوصی چه دکتری رو پیشنهاد میدین که زود هم وقت بده؟ میدونم خیلی ها با طرازی جواب گرفتین اما طرازی تا دوماه بعد بهم نوبت نمیده.من نمیخوام اینقد زیاد بمونم.میخوام اگه بشه تو همین هفته بیایم تهران برا بررسی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.