2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من من  برا منم بخونی لطفا ان شاالله خوش خبر باشی

چشم عزیزم حتما . اگر میکروم مثبت شد ان شاءالله واسه چهل نفر میخونم و هم واسه همه چشم انتظارا مث همیشه دعا میکنم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
خدا خودش میدونه که چقدر چشمم به دعاهاتونه، ازتون بی نهایت ممنونم الهی که واسه منم همینطور باشه و بهم ...

مطمین باش

من از اولم دلم روشن بود که چیزی نیست.چند روز پیش یکی از اشناهانمونو دیدم همینجوری داشت از سونوهای بچش میگفت

گفت که واسه غربال و سونو میرفتم هر بار خانوم میگفت ماشالللله بچت از اون شیطوناس یه جا بند نمیشه

الانم ماشالله صبا فکر کنم ۵یا۶سالش باشه مهد کودک میره 

نگران نباش وقتی دکتر تهران گفته بدون که سالم به امید خدای مهربون💚💚💚بعدا میخندی به الانت که الکی حرص خوردی😙😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مطمینید؟ تست بزنم؟ برای سلامتی نی نی هاتونم صلوات فرستادم    

مرسی عزیزم

ولی کلا زودتر از ۱۴روز تست نزن نشون نمیده و الکی استرس میگیری اخه بیبی چک همون ۱۴ روز نشون میده ازمایش خون زودتر نشون میده عزیزم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من فردا لاپاراسكوپى دارم اگه مى شه برام دعا كنين، استرس دارم

عزیزم استرس نداشته باش من۲بار لاپراسکوپی کردم هیچ دردی نداره و خیلی راحت من اولین بار به هوش اومدم منتظر بودم درد داشته باشم اما انگار نه انگار از جام پاشدم راحت خیلی عمل راحتیه عزیزم💖💖

واي از اون مدل دكترا كه خيي بدم مياد ولي تارا جون حالا در مورد دكتر جنتي منظورم اين بود كه خيلي امي ...

عزیزم اخه امید الکیم بدرد ماها نمیخوره بنظر من که وقت گذاشتن رو درمان اقایون صرفا اتلاف وقت و هزینس روند درمان اقایون خیلی کند و بعضا غیر ممکن فکر کنم وقتی اسچرم ضعیفه بهتره یراست بریم ivf

البته من خودم دوبار iui کردم خیلیا گفتن نکن بیفایدس ولی گفتم شاید شانسمون زدو گرفت ولی فقط دوماه زمان و کلی پول از دستمون رفت ضمن اینکه شوهرمم اونارو حساب میکنه میگه دفعه سومه! امان از مردا

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مطمین باش من از اولم دلم روشن بود که چیزی نیست.چند روز پیش یکی از اشناهانمونو دیدم همینجوری داشت از ...

قربون دل مهربونتون عزیزم ان شاالله با دعای شما همینطور باشه🤲

الحمدالله❤

من سه روزه تخمک کشی شدم قبلا یعنی ۳ سال پیش این کارو کردم ولی فقط دوروز درد داشتم ولی الان درد تهوع استفراغ بی اشتهایی دارم خیلی هم شکمم درد میکنه تا کی باید درد بکشم؟رفتم پیش دکترم فقط گفت داروهاتو سروقت بخور ولبنیات بخور سونو دادم دکتر گفت آب شکمت زیاد نیست که بخوام بکشمش ولی خیلی اذیت میشم

ربِّ لا تَذرنی فرداً وانتَ خیرُ الوارثِین😢
خانومایی که مثبت شدین میشه بگید قبلش چه کارایی انتخاب دادین؟؟ من دوشنبه ان شالله انتقال دارم ...

چه خوب عزیزم، بالاخره روز انتقالت رسید، به سلامتی خانومی، ان شاالله خوش خبر باشی🙂

خانومایی که مثبت شدین میشه بگید قبلش چه کارایی انتخاب دادین؟؟ من دوشنبه ان شالله انتقال دارم ...

راستی روز چندم پریودی میخوان برات انتقال بدن؟ داروهات چیا بودن؟