2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.پس هم برا امیر جنتی زنگ بزنم برا نوبت هم برا چوبساز.فقط یه چیزی.اسم کوچیک دکتر امیر جنتی ...

عزیزم بنظر من شما اول یک ویزیت برو چوبساز شاید توصیه دیگه ای داشته باشه شماره مطبشم ۸۸۰۵۴۶۹۶

امیر جنتی اسم و فامیل کاملشه اگه اشتباه نکنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ی سوال میپرسم دعوام نکنیدا😊من چرا دیگه هیچ علامتی ندارم؟اگه زبونم لال رشد جنین تو هفته های پایی ...

اي بابا علائم نداشتن كه طبيعيه نگران نباش مهم بتاس حالا شما بگو زيزي جون سينه ها هم مثل هميشه شُل هس و درد هم نداره؟بزرگ تر هم نشده؟

...
عزیزم‌من بیمارستان ص ا ر م بودم دکترم هم ب ه ر ا م ی بود، امیدوارم خدا خودش بهترین راه رو جلو پات بذ ...

عزیزم بارداری الان؟ یبار ویزیت بهرامی رفتم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم بنظر من شما اول یک ویزیت برو چوبساز شاید توصیه دیگه ای داشته باشه شماره مطبشم ۸۸۰۵۴۶۹۶ امیر ج ...

آخه میترسم اینهمه بریم پیشش بعد بگه حتما باید با دکتر اورولوژ ویزیت بشین.واسه همین میگم اول با دکتر امیر جنتی ویزیت بشیم.نظرشو بهمون بگه بعد بریم پیش دکتر چوبساز.فکر کنم قبلا بچه هو گفتن اسمش ناصر هست.ناصر امیرجنتی.الانم که زدم عکسش اومد تو نت اما جوون بود.آنا جون گفته بودن پیر هست فکر کنم.شما دیدینشون پیر بودن یا جوون؟.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اي بابا علائم نداشتن كه طبيعيه نگران نباش مهم بتاس حالا شما بگو زيزي جون سينه ها هم مثل هميشه شُل هس ...

سینه هام فقط وقتی دست بهش میزنم درد میگیره ی کمم سفت شده که همش میگم اینا از عوارض دارو هاست 🙈🙈

اخه به قول تارا جون مگه بارداری انقدر بی علامت میشه؟؟کاش میشد خودمون تو شکممونو ببینیم انقدر استرس تحمل نکنیم

خدا جونم شکرت...
سلام بچه ها من میخوام برای چهل نفر ایت الکرسی بخونم همین پست و لایک کنید براتون بخونم خدا حاجت دل هم ...

بچه ها من از چهل نفری که قرار بود براشون آیت الکرسی بخونم ۶ نفر دیگه مونده کسایی که براشون نخوندم لایک کنن بخونم

خدا جونم شکرت...
بچه ها من از چهل نفری که قرار بود براشون آیت الکرسی بخونم ۶ نفر دیگه مونده کسایی که براشون نخوندم لا ...

من زي زي جون😭😭😭من جونم ب لبم رسيده از غصه هرچي ميخورم لاغرتر و بي جون تر ميشم همش فكر و خيال ميكنم لابد يه چيزي اون تو خبري هس كه نميشه😭

...
آخه میترسم اینهمه بریم پیشش بعد بگه حتما باید با دکتر اورولوژ ویزیت بشین.واسه همین میگم اول با دکتر ...

زيادم جوون نيس زياد پيرم نيس شما ابن سينا وقت بگير اونجا هس خب

...
منم دارم‌زی زی جون ، نمی دونم هم تا کی باید بخورم😬😊 اگه متوجه شدی به منم بگو😘💝

نيلاسمان جون شما از كِي ميخورين؟؟ من الان ٥ماهه ميخورم نگرانم اضافي باشه

...
من زي زي جون😭😭😭من جونم ب لبم رسيده از غصه هرچي ميخورم لاغرتر و بي جون تر ميشم همش فكر و خيال ميكن ...

برات خوندم عزیزم فکر و خیال و بزار کنار بجاش برو دنبال مانع همین فکر و خیال و استرست بزرگترین مانع جلو راهته عزیز دلم ان شاءالله به حق این روز عزیز خیلی زود خبر مادر شدنت و میزاری و حسابی خوشحال میشیم😍😍

خدا جونم شکرت...