2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
دوستاي گلم يه سوال مهم دارم شايد ب نظرتون بي ربط بياد ولي به نظر خودم كمتر از رعايت تغذيه و استراحت ...

عزيزم انتخاب با تو اه 

ميتوني ببخشيشون و خودتو خلاص كني البته كه كار خيلي سختيه و ميتوني قطع رابطه كني ولي روشي كه الان در پيش گرفتي و عليرغم نفرت ازشون باهاشون در ارتباطي وخودتو ملزم ميكني كه بهشون احترام بگذاري... قطعا بدترين روش ممكنه.

اين احساسي كه داري من نسبت به جاري بزرگم دارم و قبل عيد امسال بعد از حدود دوسال تازه فهميدم سر عقد ما چه فتنه هايي كرده و تو عقدمون چه مزخرفاتي پشت سر من گفته و هركاري از دستش برميومده كرده كه به خيال خودش عروسي سرنگيره ولي شوهرمو خانوادش اصلا نگذاشتن به گوش من برسه تو اين دوسال. 

اولش خاستم تلافي كنم نقشه كشيدم و تا يك جاي نقشه رو با موفقيت رفتم جلو بدون اينكه اصلا بفهمه دارم باهاش چكار ميكنم احمق خيلي خوشحالم بود فكر ميكرد موفق شده منو فريب بده كه يعني دلسوز منه! خيلي از دامادش ميترسه ميخاستم جلو دامادش بي آبروش كنم. 

ولي بعد كه افتادم تو پروسه انتقال به خودم گفتم من به آرامش نياز دارم و بايد اين بازي رو تموم كنم. بخاطر همينم يكروز با خواهر شوهرام حرف زدم و كل جزييات رو گفتم دهنشون باز مونده بود كه اين چيزارو از كجا ميدونم آخرشم گفتم به اين ماده سگ (ببخشيد اينجوري ميگم خيلي بهم بد كرده خيلي) بگيد خودشو شوهرشو بچه هاش ديگه اطراف ما پيداشون نشه الكيم گفتم 300 صفحه ازش مدرك دارم كه به كيا پيام داده و راجع بما چرند گفته و اگه يكبار ديگه اسمي از ما جايي ببره سرو كارش با دادگاهه. 

البته پيام داده بود ولي نه 300 صفحه و كسي هم حاضر نشد پرينت پيامهاشو بهم بده همه گفتن بخدا واگذارش كن.  

يك چيزيم خواهرانه بهت بگم يك وقتايي وجود يكسري افراد اطرافمون باعث ميشه به هدفمون نرسيم بخاطر انرژي منفي كه دارند. اتفاقا چند روز پيش داشتم به اين فكر ميكردم چقدر خوب شد كه سه ماه پيش پاي اين زنكيه عقده اي و دخترشو از زندگيم بريدم و احتمالا يكي از دلايل مثبت شدنم اين بود كه مدتيه سايه نحسشون روي زندگيمون نيفتاده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
انشالله که طبیعی اتفاق بیفته یه جوری شدم دیروز که از مطب اومدم بیرون بی تفاوت شدم انقدر گریه کردم ان ...

عزیزم خوبی‌ از خودته گلم

واقعا طبیعی خیلی عالیه، استرس هم کمتره، آرزو می کنم طبیعی معجزه خدا رو ببینی هر چه زودتر😍😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا نمیدونم، هر کس یه چیزی میگه! 🤔 کاش میپرسیدی وقتی به تخمدان دست نمیزنی چطوری ذخیره کم میشه؟&nb ...

گفت كه ريسك داره ممكنه با لاپارا چيزى ببينيم كه تو سونوها معلوم نيست، پادمهر و عارفى گفتن اول فيريز جنين بعد لاپارا ولى رويان گفت فيريز لازم نيست، بيشتر واسه احتياط تين كار و كردن ولى همين باعث استرس مى شه

sam-pa جون پس با این توضیحات شما، باد واژن می تونه تو عدم لانه گزینی موثر باشه؟

الان دیدم سئوالت رو.

نه دختر 

مجاری واژن همین جلو دست و به قولی دم دستِ و رحم هیچ ارتباطی به واژن نداره و کاملا از نظر ساختار کاملا جدا از هم هستن 

تو واژن  باد وجود داره حالا بعضی حرکت ها اون باد رو حبس میکنه مثل رابطه جنسی اون رفت و آمد آ ل ت باعث فشرده شدن باد موجود میشه و مثل باد معده یا حتی آروغ از واژن خارج میشه.

این به رحم مربوط نیست دو عضو جدا از هم هستن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوست خوبم خیلی لذت می برم از اینکه می بینم اینقد با هر چیزی علمی برخورد می کنی 😍 خوشبحال نی نی چه م ...

قربونت برم 

انشالله😍😍😍

قربونت برم عزیزم، من و شوهرم که نه ولی تو فامیل شوهرم یه سری بچه که همچین ریزه میزه هستن دیدم نمیدون ...

نگین جان چطوری چه کردی خواهر ؟

جوجه ریزه میزه ما چطوره؟

بچه ها اين شياف واژينال رو من اشتباه كردم صبح استفاده كردم قطعا شب بهتر بود چون روزي يكي دارم فقط، & ...

حداقل نيم ساعت و حداكثر ٢ ساعت دراز بكش. 

دكتر من گفت به اندازه يه لوله خودكار بفرست داخل . واسه من زياد بيزون نمياد ولي اگر بياد بيرون مشكلي نداره اندازه خودش تاثيرشو ميزاره .

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی،دکترمم گفت ده درصد فقط امکان داره جواب بده ولی من دیگه گفتم تا تهش بر ...

اره عزیزم اول و اخر همه گره گشایی ها خداست

ولی نه اینکه بگیم خدا خدا خدا و خودمون بشینیم و کاری نکنیم

باید سعی هم بکنی برای شما ورزش و پیاده روی تند همراه با آنتی اکسیدان های طبیعی و مصنوعی و ویتامین های مثل ایی و سی پیشنهاد میشه

عین من😉

وقت طلاست تمرکز کن رو هدف برو تو دل مشکل

انشالله سوپرایز میشی و ما هم از خوشحالیت شاد میشیم😍😘

گلم من زیادسردرنیاوردم ازجواب آزمایشش ولی نوشته بود۲۶%ینی چی شمابلدین؟

اگه ميتوني عكسش رو بفرست اينجا ببينيم 

تومركز ناباروري آزمايش  دادن؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷