2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
يك ويزيت برو پيش دكتر آزاده جولايي خيالت راحت بشه مطبش محدوده ونكه 

دکتر خوبیه تهران نیستم ولی اگه مسیرم افتاد سعی می کنم برم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهي كوچولو خدا حافظ خودت و نينيا و همسر محترمت باشه انشالله ب سلامتي و ارامش، التماس دعا، ميگم عزيز ...

سلام عزیزم ممنونم از محبت 

چشم عزیزم انشالله قسمت خودت بزودی 

عزیزم اولیش که سال ۹۶ بود

دومی و سومی به فاصله یک ماه و نیم بود  نه مشکلی نداره توکل به خدا کن برو دنبال کارات 

دومی ۲۵ تا فولی داشتم که به علت داروی تقلبی که ۴۸ ساعت قبل عمل میزنن تخمکام آزاد. نشده بودن هیچ نتیجه ای نداشت

فقط حتما حتما داروهاتون از داروخانه های معتبر تهیه کنین چون قاچاق دارو زیاده و. این داروها چون زنجیره سرد باید. براشون رعایت بشه خیلی مهم هستن

بعدش دوباره رفتم تو سیکل که اینبار خداروشکر خوب بود

انشالله بهترین نتیجه رو می گیری عزیزم🙏🙏❤️❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
آره آنا جون. میگم که،من حتی باهاش همراهی میکنم تا بلکه یه ذره دلش آروم شه. چون من که زن داداشم بوده ...

عزیزم دور از جونت..... 

انشالله همیشه زنده باشی و سایه ت بالا سر بچه های قد و نیم قدت که به زودی بهتون ملحق میشن باشه..... 

انشالله زیر سایه مامان باباشون بزرگ خواهند شد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ممنون ولی من نمیدونستم فک میکردم باید همون ۳ تا ۴ ساعت باشه و تا سرم سوم بدستم برسه چه ها که ...

عزیزم حتی اگه بودم استرست کمکی بهت نمی‌کرد.... 

نگران هیچیم نباش.... 

اراده خدا بالاتر از هر چیزیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم همون ديگه چون دكترهاي مركز بيرون هم سرشون شلوغه من ترجيح دادم پيششون نرم ، حالا باز هم شايد مر ...

چه قدر عالی بوده، چه قدر با شعور بودن، کاش اسمشون رو بگی

منم موندم سونو قلب چی کار کنم برم نسل امید، برم پیش دکتر خودم رویان چون به خاطر اندومتریوزم خودش همه مراحلم رو انجام داده جز انتقال که نبود اون روز واقعا گیجم

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚بچه ها یه سوال مهم من همش از گلوم تا معدم میسوزه وقتی چیزی زیاد میخورم هم غ ...

گلم علائمت شبیه رفلاکسه حالا واسه معده درد می گیم نون خشک ولی کاش بری دکتر ببینی اگر رفلاکسه چی کار باید بکنی

زینب جون

من امروز صبح به شدت احساس پری داشتم که سریع شیاف گزاستم،واحساس می کنم جلوی پریم رو با شیاف گرفتم که این موضوع باعث شده بود صبح پادرد شدیدی بگیرم مثل همیشه که پری می شم

ولم برای شوهرم می سوزه خیلی چشم انتظاره  

یه چیز جالب از همین نوشتن اطلاعات تو پرونده بگم.....  چند مدت پیش که رفتم برا چکاپ پیش دکترم ا ...

خدا خیرت بده آنا جون، دقیقا راز داری رو خوب گفتی. بعدم پیش دکتر عارفی پرونده رو میده دستت خودت با پرونده میری تو. حالا اون تو یه عالمه مریض و چندتا دستیار هست که بماند که همشم در حال رفت و آمد، تازه منشی ها هم هی میان و میرن ، یعنی خدا شاهده تو بگو سر سوزن تمرکز من دیدم،ندیدم.دستیارشم که داره نسخه مینویسه همش در حال راه رفتن و تلفن جواب دادن. یعنی یه جا ثابت نمی ایسته که بخوای یه سوال بپرسی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم