2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا دیگه بر اساس سونو پیش میرن....  برا من بر اساس تاریخ انتقال و سونو تقریبا یکی بود....&n ...

شما مدیر این تاپیک هستی میخوام بدونم کسایی که مشابه من ذخیرشون کمه چقدر موفق بودن تو میکرو

والا برای اقدام طبیعی نمی دونم خوبه  ولی اقدام طبیعی هر چی دستکاری کمتر بشه و طبیعی تر باشه به ...

پس همون لاپاراسکوپی وهیسترو انجام میدم چون شما هم گفتی خرلش تا دو ماه اثرش هست من نمی دونم تو این دوماه انجام یا نه حالا باز از خود دکترم میپرسم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بمیرم برای دلت، چی می کشی  حیف اسم آدمیزاد واسه یه سری، حیف نمی دونم بگم بیایی نسل امید، یا ن ...

خدا نکنه عزیزم🌻 چون روشانیلو تو فرزانه بهش امید داده بودن دوست داشتم برم اونجا که اینطوری میگن، یبار سونو نیلو هم زنگ زدم نمیدونم کارش چطوریه اونم گف ۴شنبه بیای بین مریض میفرستمت حالا که برا فردا با هیچی نمیتونم برم بازم یه ذره مغزم به کار بیفته ببینم چکار کنم،

داشتم تو خونه دق میکردم اومدم خونه مامانم سونوم پیشم نیست این اصطلاحی که میگم دیشب دکتر به زبون آورد نمیدونم تو سونوم هم چیزی نوشتن یا نه انقد که بدخطن رفتم خونه نگاه میکنم ببینم چیزی هست

الحمدالله❤
الهام.جون قلب وروجکشو دید..مامان هم داشتیم خداروشکر تارا جون و مسی جون والهام 67مامان شدن..الهام جون ...

خدارو شکر کلی خبر خوب بود.... 

برا نگین جونم دعا میکنم هیچیش نباشه.... 

مگه به روشانیلو جون نگفته بودن باید سقط کنه شکر خدا دختر گلش صحیح و سالم پرید بغلش.... 

ممنون.... 

انشالله همیشه خوش خبر باشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای مهربونم مرسی که به یادم بودید و ممنون از همدردیتون من روز ۱۵ انتقال بتام ۲۵۰ شد و روز ...

عزیزم بستگی به شرایطت داره اگه مورد خاصی پیش نیومد و درد نداشتی به نظرم ادامه بده ولی کلا حواست به شرایطت باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای خواهر همه شون دلمو خون کردن دیروز تو سونو دکتر یادش بود من همونم که شوهرم گفته سونوم مشکل داشته ه ...

بمیرم واس دلت خواهر....خیلی ناراحت شدم از این رفتارای بیر حمانه😔😔😔اخه چطوری بعضیا اینقدر بی وجدانن و انسانیت تو وجودشون نیست..اصلا حال تو رو درک نمیکنن ک راحت میان این حرفارو بهت میزنن .خدایا خودت یاری کن و همه اونایی ک دل نگین رو شکستن شرمنده کن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره فقط سونو فرزانه به روشانیلو امیدواری دادن گفتن چیزیش نیست دیشب به دکتر گفتم میخوام برم اونجا سون ...

نه عزیزم دقت دستگاهشون بالاتره.... 

دکتر منم وقتی یه مورد مشکوک میشد ارجاع میداد به سونوی ف ر ز ا ن ه.... 

عزیزم همونطور که اون زمان برا روشانیلو جون با تمام وجودم دعا کردم الان برا تو دعا میکنم..... 

از خدا میخوام اگه وروجکت سالمه یه راهی جلو پات بذاره که مثل روشانیلو جون که خیلی از دکترا میگفتن باید سقط کنی ولی خدا سنگ جلو پاش انداخت و سقط نکرد و شکر خدا دخترشم سالم بود.... 

از خدا میخوام اگه دردونت سالمه از اون سنگها جلوی پای تو هم بندازه.... 

سلام عزیزم دستت درد نکنه تجربه تو گفتی، دیشب به دکترم همینو گفتم ولی اونم میگفت برا سن مثلا ۷ ماه و ...

عزیزم به خدا پیام هاتو میخونیم ما هم دلمون خون میشه همش از خدا میخوام به بهترین شکل این مسئله رو حل کنه دیشب به همسرم گفتم اخه بچه ای که تکون میخوره و حرکت داره رو چطوری میشه سقط کرد !؟گفت اون حرکت هایی که تو سونو میبینید اون چیزی نیست که فکر میکنید حتی از نظر شرعی هم بخوایی حساب کنی جنین تا ۱۸ هفته روح نداره همینه که اجازه سقط میدن   اینو نگفتم که بگم خدایی نکرده باید این اتفاق بیوفته فقط خواستم اگه زبونم لال واقعا مشکلی بود مثل من تنو بدنت از اینکه بچه زنده است نلرزه. یه عمه دارم که کاچی های نذریش خیلی تو فامیلمون معروفه منم خیلی بهش اعتقاد دارم  دیشب بهش زنگ زدم گفتم برات نذر کنه انشالله این قضیه به خیر و خوشی تموم میشه و دلت شاد میشه. 

بمیرم واس دلت خواهر....خیلی ناراحت شدم از این رفتارای بیر حمانه😔😔😔اخه چطوری بعضیا اینقدر بی وجدان ...

خدا نکنه عزیزم، واقعا احساس ندارن همچی رو به مسخره و شوخی میگیرن یکی از ماماها حالا نمیدونم ماما بود یا منشی چون لباس معمولی تنش بود ولی تو مطب بود با یه ژست خاصی نشست سونوها رو نگاه کرد یهو گفت این به درد نمیخوره برو بندازش😞 آخه یکی نیست بگه مگه تو باید نظر بدی هر مشکلی هم باشه دکتر باید بگه،

من که از خدا فقط صبر میخوام و راه درست رو

الحمدالله❤
ای خواهر همه شون دلمو خون کردن دیروز تو سونو دکتر یادش بود من همونم که شوهرم گفته سونوم مشکل داشته ه ...

عزیزم دلم خون شدددددد..... 

خدایا یه جو انصاف بده به اینا..... 

گوسفند میخوان قربونی کنن یه قلوپ آب بهش میدن..... 

چه قدر دلها سنگ شده.... 

اونم به کسی که با آب وی اف باردار شده راحت میگن دست دست نکن دیگه...... 

به خدا نمیدونم با این موجودات سنگدل دوروبرمون چی بگم.... 

خدایا خودت یه نظری با حالمون بکن.... 

از خدا میخوام اگه دردونت سالمه به هیچ وجه نذاره سقطش کنی.... 

نه عزیزم دقت دستگاهشون بالاتره....  دکتر منم وقتی یه مورد مشکوک میشد ارجاع میداد به سونوی ف ر ...

کاش جور بشه برم اینطوری میدونم کاری که میتونستم انجام دادم، آنا جون ممنونم از دعاهات خدا کمکم کنه که هر اتفاقی میفته پشیمون نشم

الحمدالله❤
آنا جان من جدیدم ذخیره تخمدانم پایین اوضاع شوهرمم خوب نیست میخوام میکرو کنم و خیلی نگرانم تقریبا ...

عزیزم متوجه شدم..... 

اسمت جدید بود.... 

عزیز دلم دور از جونت دق چیه.... 

برو صفحه اول مراحل درمان و شرایط منو ببین.... 

الان دو تا وروجک ناز دارم.... 

تازه میفهمی شما که مشکلی ندارین.... 

منتظر سه چهار تا باش....