2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
عزیزم من رفتم پیش دکترم  گفت ازمایشت همه چیش خوبه.گفتم تیروئیدم بالا نیست؟گفت نه تا ۳/۵ جا دار ...

به نظرم بخوری بهتر باشه از بالا رفتن تی اس هاشت بهتره. داروی سیفیه تو بارداری نگران نباش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والامنم قبل انتقال جنین ازمایش میدادم یه بارحتی۳ونیم بودگفتنمشکلی نیس بعدمن گفتم مگه نبایدزیر۲باشه گ ...

عزیزم من آنتی تی پی اوم همیشه نرمال بود ولی برا تی اس هاش بالای 2 هم دکترم تاکید داشت باید پایین‌تر باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من رفتم سونو گفت ٤/٥،٥هفته است ساكو ديد ولي كيسه زرد و جنينو نديد گفت دو هفته ديگه بيا چرا ...

خوب زود بوده عزیزم..... 

برا طبیعی دیرتر میرن.... 

من جنین دو روزه فریز دارم گرید A نمیدونستم بعضی جاها فقط بلاست رو گرید میدن.

منظورم اینه همه جنین ها گرید دارن ولی روشش برای روزهای قبل بلاست فرق داره 😉😉😉😉 ان شاء الله که مهمون خونه ات بشن جنینهای نازت😍😍😍😍😍

خانوماییکه جنین بلاست یا همون ۵روزه تو اردیبهشت انتقال دادین الان سونو بهتون دقیق گفته چند هفته این‌ ...

معمولا دیگه بر اساس سونو پیش میرن.... 

برا من بر اساس تاریخ انتقال و سونو تقریبا یکی بود.... 

آره فقط سونو فرزانه به روشانیلو امیدواری دادن گفتن چیزیش نیست دیشب به دکتر گفتم میخوام برم اونجا سون ...

عزیزم این چه حرفیه آخه به شما گفتن به نظرم حتما حالا که یک هفته فرصت داری بیا تهران به خدا ارزش داره، بیا پیش همون فرزانه فقط نا امید نشو، به روشا هم تو همین هفته های 18 اینا گفتن بچه اش مشکل داره و می گفت داره تکونهاش رو حس میکنه، 

تلاشت رو بکن، اصلا نا امیدنشو

خیلی خیلی ممنونم‌ازت عزیزم دلم به دعاهاتون خوشه مطمئنم تا همینجاشم با دعاهای شما سرپا بودم، به سونو ...

نامه اورژانسی بگیر ببر، دیگه اینجا مجبوری براش توضیح بدی، با نامه اورژانسی هر روز مطب باشه سونو می کنن

عزیزم این چه حرفیه آخه به شما گفتن به نظرم حتما حالا که یک هفته فرصت داری بیا تهران به خدا ارزش داره ...

ای خواهر همه شون دلمو خون کردن دیروز تو سونو دکتر یادش بود من همونم که شوهرم گفته سونوم مشکل داشته هنوز سونوم رو شروع نکرده بود میگفت یادم باشه سن بارداریتو کمتر بزنم برا نامه پزشک قانونی😔 جمعه رفتم یه جا دکتر که گفت سونوم دقیق نیست ولی بخواب فقط ضربان قلبشو بببینم با بغض گفتم من این چند روز انقدر غصه خوردم میترسم قلبشم چیزیش شده باشه گفت چه بهتر راحت میشی😔 ماماها و منشی ها رو که نگم همه شون به محض فهمیدن مشکلم میگن بابا چرا دست دست میکنی بندازش دیگه😔 بحق امام زمان هیچکس اینارو تو خوابم نبینه چه برسه به بیداری🤲

انقد به سونو فرزانه زنگ زدم که جواب داد آخرش گفت اگه کنسلی داشته باشیم تا ۷ شب بهت خبر میدیم ولی احتمالش خیلی کمه منم حتی پروازای فردا رو چک کردم برا صبح پر شدن، منتظر لطف خدام خودش راه درستو جلوم بذاره

الحمدالله❤
نامه اورژانسی بگیر ببر، دیگه اینجا مجبوری براش توضیح بدی، با نامه اورژانسی هر روز مطب باشه سونو می ک ...

شرایطمو گفتم اونموقع نمیدونستم پروازم پر شده گفتم حالا من میام میشینم بین مریضاتون، پشت هم تاکید کرد که به هیچ وجه به هیچ وجه اینکارو نکنید ما تحت هیچ شرایطی بدون نوبت قبول نمیکنیم، یعنی خدا آدمو هیچوقت محتاج بنده هاش نکنه

الحمدالله❤
ای خواهر همه شون دلمو خون کردن دیروز تو سونو دکترو یادش بود من همونم که شوهرم گفته سونوم مشکل داشته ...

بمیرم برای دلت، چی می کشی 

حیف اسم آدمیزاد واسه یه سری، حیف

نمی دونم بگم بیایی نسل امید، یا نه، شنیدم خیلی دقیقه دستگاه هاشون و می دونم اورژانسی قبول می کنن

توکل به خدا

میشه اسم اون اصلاحی که به کوچک بودن پا میگن دکتر رو بنویسین من از چند نفر بپرسم یا گزارش سونو رو اینجا بنویسی