2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
شما مدیر این تاپیک هستی میخوام بدونم کسایی که مشابه من ذخیرشون کمه چقدر موفق بودن تو میکرو

عزیزم با ذخیره ٠/٠٣ حتی بارداری طبیعیم داشتیم.... 

خدا بخواد نشد نداریم.... 

ذخیرت مگه چنده؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به خدا پیام هاتو میخونیم ما هم دلمون خون میشه همش از خدا میخوام به بهترین شکل این مسئله رو حل ...

ببخشید توروخدا ناراحتتون میکنم ان شاالله از این ببعد تو تاپیک فقط خبرای خوب باشه، آزی جون من حرکتاشو خیلی حس میکنم بااینکه جفتم میگن مدلیه که باید دیر بفهمیم اما قشنگ متوجه میشم دلم آتیش میگیره😔 ولی اگه مشکلی باشه از خدا صبر و تحمل میخوام که بتونم تحمل کنم،

الهی من قربونت برم که یادم بودی برام نذر کردی الهی خیر ببینی همیشه تنت سالم باشه نمیدونم چی بگم😭😭

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دلم خون شدددددد.....  خدایا یه جو انصاف بده به اینا.....  گوسفند میخوان قربونی کنن ...

ببخشید بخدا تو دلم مونده بود گفتم شمارو هم ناراحت کردم😔 آنا جون جالب اینجاست بهشون میگم من بعد چند سال با بدبختی با آی وی اف حامله شدم میگن مگه چقدر خرج کردی؟! خدای من فکر میکنن من نگران پولی هستم که خرج کردم کاش برا هر شغلی به طرف اول شعورشو میدادن

الحمدالله❤

💚الهام67 

خیلی خوشحال شدم عزیزم مبارکت باشه تو دلیت🌷🌷🌷🌷

💙تارا جون به شماهم تبریک میگم عزیزم🌷🌷🌷🌷

الهی به سلامتی این ۹ ماه رو طی کنیم و تو دلی های سالم بغلمون بگیریم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

و💜💛💚💙❤ مامانای دیگه که اسمشونوخاطرم نیست مبارکتون باشه گوارای وجودتون عزیزان😘 

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
عزیزم با ذخیره ٠/٠٣ حتی بارداری طبیعیم داشتیم....  خدا بخواد نشد نداریم....  ذخیرت مگه چ ...

عزیزم میخوام ایمنی و انعقادی رو بدم برای جوابش برم پیش خود طرازی یا یکی دیگه مثل زرنانی که چند تا از دوستان میگن خوبه بعد با توصیه هاش برم پیش طرازی؟ سه تا فریز دارم اینم منفی بشه به خاطر شرایطی که دارم دیگه هیچی نمیتونم هزینه کنم نه الان نه هیچ وقت

ببخشید بخدا تو دلم مونده بود گفتم شمارو هم ناراحت کردم😔 آنا جون جالب اینجاست بهشون میگم من بعد چند ...

عزیزم نذاری تو دلت چیزی بمونه، ما جز خدا کسی رو نداریم، خدا رو شکر اینجا رو برامون گذاشته درد دل کنیم، اینجا نگی کجا بگی اخه

هیچ کی ماها رو نمی‌فهمه هیچ کی جز خودمون

یه بار برای یکی از دوستام از روی مجبوری و رودربایستی اشتباه کردم گفتم باید آی وی اف کنم، بعد یه مدت گفت تو که مشکل رحم داری چرا نمیری رحم اجاره ایی😲😲😲😲😲

من شاخ درآوردم که اصلا من مشکل رحم ندارم چرا یهو این مدلی گفت، یا گفت کاش از پرورشگاه بچه بیاری

دیگه لال شدم بخوام پیش کسی حرف بزنم

میدونی منظورم این نیست کسی که مشکل رحم داره گناه کرده یا بچه از جایی آوردن بد هست ولی یهو این که نفوس بد زد حالم رو خراب کرد😭😭😭😭

البته ایمان دارم رحمت خدا بزرگتر از این حرفاست ولی درک شدن برای ماها مهمترین چیزه که فقط اینجا پیدا میشه

ببخشید بخدا تو دلم مونده بود گفتم شمارو هم ناراحت کردم😔 آنا جون جالب اینجاست بهشون میگم من بعد چند ...

عزیزم معلومه که اونا به بیمار به چشم پول نگاه میکنن!!!!! 

تازه مگه کم هزینه کردی؟؟؟؟؟ 

حالا هزینه روحی و جسمیمون که خیلی زیاده به کنار کم هزینه مادی نمی‌کنیم که.... 

فدات بشم خوب کردی حرفاتو زدی.... 

به کم سبک‌تر میشی.... 

میدونم تا وقتی خیالت راحت نشه آروم نمیگیری.... 

بی‌شعورن فقط اینو میتونم بگم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
49 صدم    

خوب عزیز دلم اونقدرام که فکر میکنی کم نیست که.... 

دوستان با ذخیره یک صدمم دارن تلاش میکنن.... 

به اندازه عظمت خدا ازش بخواه عزیزم.... 

مطمئنم دو روز دیگه به این روزات میخندی و میگی من از محا میدونستم قراره با 49 صدم 4-۵ تا وروجک داشته باشم که نتونم حتی موهامو شونه کنم.... 

عزیزم میخوام ایمنی و انعقادی رو بدم برای جوابش برم پیش خود طرازی یا یکی دیگه مثل زرنانی که چند تا از ...

عزیزم انشالله این دفعه حتما مامانی.... 

عزیزم نذاری تو دلت چیزی بمونه، ما جز خدا کسی رو نداریم، خدا رو شکر اینجا رو برامون گذاشته درد دل کنی ...

آره بخدا قربونت برم خداروشکر که شماها رو دارم واقعا برا آشناها نمیشه دردودل کرد همینه دیگه فکر میکنن کل قضیه رو نمیگیم خودشون یه دستی میزنن مثلا اصل ماجرا رو بفهمن دقیقا از این آدما دیدم! من که هر کی ازم بپرسه میگم گفتن سونوت خوب بوده حالا بقیه ش با خدا چون نمیخوام هر روز مثل دوست شما برام نسخه هایی بپیچن که فقط دلمو به درد بیاره.

الحمدالله❤
عزیزم معلومه که اونا به بیمار به چشم پول نگاه میکنن!!!!!  تازه مگه کم هزینه کردی؟؟؟؟؟  ح ...

متاسفانه همینطوره😔

آره خب خرج زیاد کردیم ولی اینا فکر میکنن وقتی میگیم آی وی اف کردیم منظورمون اینه فقط پوله نمیفهمن بیشتر منظورمون اون سختی ها و دردا و انتظاراست...

آره یه مقدار شعور پیدا کنن واقعا خیلی خوبه

الحمدالله❤