2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
آزی جون مبارکت باشه..... خیلی نیاز دارم بدعا.....بعصی وقتا میگم حتما خیریتی داره بهم بچه نمیده چون ...

این حرفا چیه دختر!؟فکر کردی من براحتی نتیجه گرفتم؟نه والا منم خیلی تلاش کردم سه سال پیش رفتم دکتر دارو و دعوا و انتقال که خب نشد همسرم هم مدام غر میزد که چه لزومی داره ما که بچه داریم اینهمه دوا و دکتر کنیم. شروع کردم به مولتی خوردن و تقویتی و داروهای گیاهی که باز جواب نداد دوباره رفتم سراغ میکرو و هایپری و روزای جهنمی که از جلو چشمم نمیره بعدش تازه منفی شدن های دوباره بعد سقط .....منم روزای سختی رو گذروندم اما دست از تلاش برنداشتم گفتم من باید حامله بشم   یکم صبوری کن و دست از تلاش برندار محاله تو که یکبار باردار شدی نتونی دوباره بشی.شک نکن حتما جواب  میگیری. سه ماه پیش که اون اتفاق برام افتاد و مدام گریه میکردم دوستم بهم گفت من مطمئنم تو به زودی باردار میشی انگار اون روزا از الان جلو چشممه حرفش درست از اب درومد.  حالا منم به تو میگم شک ندارم که به زودی حامله میشی دوستم❤️

اینقدر دکتر عوض کردیم خسته شدیم مامان سبحان جون حالا این دکتره مثل اینکه خوبه از اولم همه بهم گفته ب ...

همینکه حساسه به نظرم خوبه باهاش ادامه بده.... 

خوبه که فرتی و بدون بررسی هزار تا سعی و خطا روت انجام نمیده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهى به سلامتى رويا جون💕🌸انشالله زايمان خيلى راحت و به موقعى داشته باشيم🙏🏼😘🌸 منم هفته ديگه وق ...

عزیزم به سلامتی و شادی بغلش کنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من یه سوال دارم ببخشید یادم رفته جفت خلفی زودتر حرکتاش حس میشد یا قدامی؟

جفت خلفی.... 

یعنی جفت پشته و جنین جلو.... 

برا همین محسوس‌تر لگداشو حس میکنی.... 

پیشاپیش این لگدبارونا نوش جونت.... 

قسمت بقیه دوستای منتظرمون بشه.... 

برای منم خلفی از کی باید حس کنم ؟ البته به نظر خودم تا حالا ۲ بار فهمیدم البته اگه توهم نزده باشم &n ...

معمولا خیلی زود بشه 16 به بعده، اما تا 20 هم ممکنه برا شکم اول زمان ببره.... 

دوستای عزیزم ،،، من مادرم سرطان داره، میگن بدخیمه،، میخام ازتون خواهش کنم براش سر نمازهاتون دعا کنین ...

عزيزم ان شا الله كه حال مادرتون به زودي خوب ميشه ، من هم به دعاهاي دوستان اينجا واقعا اعتقاد دارم ، بعد از عيد اومدم همينجا گفتم حال پدر همسرم اصلا خوب نيست ، نزديك يك ماه آي سي يو بستري بود و بعدش هم كه مرخص شد اصلا حالش خوب نبود ، اومدم از دوستان اينجا خواستم براش دعا كنن ، خدا رو هزاران بار شكر الان حالش خيلي بهتره طوريكه ديگه همه كارهاش رو خودش انجام ميده و نياز به مراقبت خاصي نداره . 

مطمئن باش دعاي دوستان اينجا پيش خدا حتما مقبوله . 

دوستاني كه سيكلشون ٢٨روزست چند سيكل انتقال انجام دادين؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام ازمايشگاه رويان حركتa,b نزده ولي جاي ديگه ازمايش داد آ ١٣،ب ٣٥ تعداد١٢٠ميليون به بالاس و مورفو ...

خیلی شرایط تون عالیه حتی برای طبیعی، عکس رنگی از رحم انداختی؟ اگه انداختی و اوکی بوده حتما دو بار دیگه آی یو آی امتحان کن اگر خدای نکرده نشد برو یک راست میکرو، ان شاء الله زود زود جواب میگیری

خیلی شرایط تون عالیه حتی برای طبیعی، عکس رنگی از رحم انداختی؟ اگه انداختی و اوکی بوده حتما دو بار دی ...

عكس كرفتم باز بود لوله هام 

نظر خودمم اينه يك بار ديگه اي يو اي كنم چون همكارم شوهرش مثل شوهرمن بود ولي مورفو اون٢بود با يه بار اي يو اي باردار شد الانم بچش دنيا اومده 

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍