2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
نه عزیزم، خودمم فک میکردم برام این ماه انتقال میدن، اما از دستور دارویی دادن برای روز اول پریود بعدی ...

اها پس انشاءالله ماه بعد مامان میشی 💕

اره دکتر منه...عه چ جالب پس اونجا هم کار میکنه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
❤❤❤خانما خواهش میکنم هر کی استفاده کرده جواب بده  تو بارداری از کرم انتی فیشر یا انتی هموریید ...

عزیزم.من اول بارداری شدیددچار یبوست شدم و شقاق..دکترم انتی هموروئید داد استفاده کردم.  اشکالی نداره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزی جون مبارکت باشه..... خیلی نیاز دارم بدعا.....بعصی وقتا میگم حتما خیریتی داره بهم بچه نمیده چون ...

مریم جون داری تنبلی میکنی دیگه.تقصیر حکمت وخیریت ننداز😅خیلی هم خوب بزودی دوباره مامان.میشی

اگه بعد اون جریانات دیگه خستگیت رفته و استراحت کردی دوباره پیگیری کن خواهر من💕

نه عزیزم، خودمم فک میکردم برام این ماه انتقال میدن، اما از دستور دارویی دادن برای روز اول پریود بعدی ...

منم همین داروها داشتم ولی قرص یدوفولیک و کپسول فرتیل سی ام هم داشتم ک براتقویت رحم میگن خیلی خوبه..برات ننوشتن؟

سلام عزیزم از دکتر عارفی راضی بودید؟ علت پیشنهاد ای وی اف به شما چه بود؟ آیا برای مریض وقت میزاره؟ و ...

سلام عزیزم، من بار سومه که پیش دکتر عارفی ای وی اف میکنم و علت خاصی رو برای این کار نگفتن و از اول گفتن فقط ای وی اف البته من سنم ۳۸ بود اون موقع شاید به خاطر سنم بوده ولی تا حالا که به نتیجه نرسیدم در صورتیکه توی مطب همه خیلی راضی هستن و بار اول یا دوم مثبت شدن.حالا الان ۷ روزه انتقال دادم تا ببینم اینبار جواب چی میشه. از نظر اینکه برای مریض وقت بزارن مثل همه دکترهای شلوغ سریع سونو میکنن و یه توضیح مختصر میدن اما خودشون یه جوری آرامش دارن که وقتی پیششون هستی راحتی.

عزیز دلم پانکچر و انتقال اصلا و ابدا درد نداره و راحته نگران نباش من خودم ۴ بار پانکچر شدم و ۶ بار انتقال دادم چیز خاصی نیست.

امیدوارم که شما به زودی پیششون به نتیجه برسین 🙏

سلام خانما شماها تعیین جنسیت هم می کنین من یه بار برا تعیین جنسیت ای وی اف شدم ولی جنین پسر نداشتم ب ...

نه عزیزم اینجا تقریبا 99 درصد دوستان به تعیین جنسیت فکر نمیکنن به هر چی قیمتشون بشه راضین.... 

برا بچه دوم معمولا بعصی دوستان دنبالش بودم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم، من بار سومه که پیش دکتر عارفی ای وی اف میکنم و علت خاصی رو برای این کار نگفتن و از اول گ ...

مرسی عزیزم انشااله که این دفعه حتما مامان گلی میشی فقط انتقال و پانکچر با بیهوشی هست یا نه؟

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
سلام روشا جان خوبی؟ دختر گلت خوبه  چه به موقع اومدی بیا یه کم مامان نگین ما رو دلداری بده خیلی ...

عزیزم قربونت برم 

خوبه خداروشکر

اتفاقا دیدم پیامعاشو و باعاش حرف زدم عزیزم

اره لاله سزخ عزیز ، ازش خبری دارین

مرسی عزیزم انشااله که این دفعه حتما مامان گلی میشی فقط انتقال و پانکچر با بیهوشی هست یا نه؟

من فقط پانکچر بیهوشی بود 

انتقال مثل معاینه ساده 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
من هم خيلي ناراحت شدم ديشب اتفاقي توي يكي از تاپيكها ديدم . ان شا الله كه خدا خودش بهش كمك كنه و از ...

آره منم خیلی براش ناراحت شدم.... 

انشالله خدا خودش کمک کنه این دفعه جواب بگیره طفلکی خیلی اذیت شد... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای عزیزم ،،، من مادرم سرطان داره، میگن بدخیمه،، میخام ازتون خواهش کنم براش سر نمازهاتون دعا کنین ،،بهش احتیاج دارم ،،، یادمه اون زمان که باردار بودم و بهم گفتن سقط باید کنی یکیی از بچه ها اینجا برام یه دعا خوندن که ۴۰ نفر خوند ،،، ازش ممنونم 

ممنون میشم هرکسی این پیامو میبینه برا سلامتی مادرم دعا کنه، برا سلامتی همه مریضها ،،، ممنون از خواهریتون و‌محبتتون..

دوستان من خيلي نگرانم امروز دوبار زيره دلم سمت راست درد گرفته خوب شده الان دوباره درد گرفته علتش چيه ...

عزیزم درد قابل تحمل در کل نرمالن اما اگه نگرانی با دکترت مطرح کن.... 

اگه دردت با استراحت حل میشه جای نگرانی نداره.... 

سلامممم من دوشنبه عمل هیسترو و برداشتن پولیپ داشتم ،امروز صبح که از خواب بیدار شدم دیدم لباس زیرم ک ...

عزیزم انشالله نگرانیت رفع شده.... 

سلام خانمها  کسی بوده با میوم  بزرگ در ناحیه خلفی باردار بشه .تو رو خدا اگر کسی هست بگه .م ...

عزیزم چرا با عمل باز بخواد بر‌ داره؟؟؟

عزیزم نمیدونم اما اگه خیالت راحت نمیشه چند تا دکتر که کارشون تو این زمینه باشه برو و مشورت کن....