2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
طول سرویکسو برا من تو همون سونو شکمی اندازه زد.فک کنم یه میلیمتر کم شده بود نسبت ب دفعه قبل.متنفرم ا ...

بعضیا میگن واژینال دقیق تره😏..تو تاپیکا هم خوندم خیلیا واژینال انجام دادن😑

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خيلي براش ناراحت شدم توي يك تاپيك ديگه اتفاقي ديدم اين بار هم مثل اينكه بنده خدا بتاش افت كرده . ...

خیلی ناراحت شدم براش😔خدا کمکش کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام بچه ها خوبین من روز 12 انتقال هستم ازمایشم یکشنبه هست..فقط و فقط گه گداری زیر دلم درد میگیره مث پریود و کمر دردم دارم یکم...نه سینه دردی نه تهوعی هیچی ..میدونم نباید به علایم فکر کرد اما بیبی چک که نمیتونم بزنم با این علایم خل شدم بخدااا

هی به سینه هام دست میزنم ببینم درد میکنه یا نه دریغ از یه دردکوچیک ..دعا کنین ایندفعه منفی نشم

خدایا شکرت ♥️ مرسی از معجزه قشنگت 
عزیزم خب اگه دکتر میگه مشکلی نیس حتما مشکلی پیش نمیاره.ولی بنظر من یه دکتر دیگه هم برو ببین چی میگه. ...

اخه هر بار که میرم کلی وای وای می کنه و بیا در بیار بعد هم می گه مشکلی نیست .اینجوری اعصابمو خورد کرده.یک مورد دیگم اینکه می گه مثل سزارین باید شکمت رو باز کنم و بعدش حداقل ۶ ماه نمی تونی انتقال بدیم

سلام عزیزدلم خودت خوبی؟نی نی خوبه؟😍 والا منم موندم...ان شاء الله که اشتباه شده واسه شماام 😁 دکت ...

سارا جان انشاءالله به سلامتی عمل کنی و‌همه مشکلات برطرف شه. با دکتر پورمطرود عمل داری؟ پیامبران؟

عزيزم ديگه همه ما اين وقت تلف كردنها رو يه جورايي داشتيم ، توكل به خدا ان شا الله شما هم خيلي زود نت ...

درسته واقعا انشأالله🙏🙏💖💖

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزيزم كاش تهران هم ميومديد پيش يك دكتر شايد بهتر ميتونست راهنماييتون كنه .

اینقدر دکتر عوض کردیم خسته شدیم مامان سبحان جون حالا این دکتره مثل اینکه خوبه از اولم همه بهم گفته بودن برم پیشش ولی من نرفتم میخوام پیشش ادامه بدم انشاالله که نتیجه بگیریم توکل به خدا 🙏🙏🙏ممنون از راهنماییتون💖💖

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
وای هانا جون چیزی نمونده..... انشاله ماه اخرم بسلامتی بگذرونی... من کلا عشقم تیکره🤗

مرسى عزيزم😘🌸آره ديگه واقعا چيزى نمونده اما نمى دونم چرا هنوز خودم باورم نشده😅الهى اين حال خوب نصيب تك تك منتظرها🙏🏼💕

سلام هانا جون من خوبم خدا رو شکر به منم گفت هفته ۳۶ قطع کنم. شنبه میرم سونو وزن که دیگه انشالله سو ...

الهى به سلامتى رويا جون💕🌸انشالله زايمان خيلى راحت و به موقعى داشته باشيم🙏🏼😘🌸

منم هفته ديگه وقت دكتر دارم اما بعيد مى دونم اينجا سونو كنن كلا اينا با سونو كردن مشكل دارن ديگه😅

سلام خانمها  کسی بوده با میوم  بزرگ در ناحیه خلفی باردار بشه .تو رو خدا اگر کسی هست بگه .م ...

والا من یه میوم بزرگ دارم الان به اندازه ۱۰ سانت قبل عید ۶ سانت بود ۳ روز بیمارستان بستری بودم به خاطر دردش و انقباضات رحمی الانم باید استراحت کنم وگرنه خدایی نکرده مشکوک به زایمان زودرس هستم