2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام دوستان كسايى كه مشكل انعقادى داشتن علائمى هم داشتن؟  من يك بار خارج رحم شدم يك بارم بتام ...

اینو یادم رفت بگم،میخوای اون لوله هیدرو رو برداری؟

اینجا بودن دوستانی که لولشون هیدرو بوده اما انگار مشکلی ایحاد نمیکرده برای انتقال.

اگه تهرانی با خانوم  دکتر پادمهر تو ابن سینا ویزیت شو تا دقیق بررسیت کنه.

البته اگرم دکتر خودت حاذقه مشکلی نیس🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
شش هفته و شش روز بودم گفت احتمالا با سونو شکمی معلوم میشه که به محض اینکه دستگاه رو گذاشت معلوم شد خ ...

آزی جون مبارکت باشه.....

خیلی نیاز دارم بدعا.....بعصی وقتا میگم حتما خیریتی داره بهم بچه نمیده چون دیگه حوصله ندارم اما بعدش باز میگم نه حتما ادامه میدم😢تکلیفم با خودم مشخص نی ..

برام دعا کن وقتی خدا حرفتو گوش میده😣

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❤❤❤خانما خواهش میکنم هر کی استفاده کرده جواب بده  تو بارداری از کرم انتی فیشر یا انتی هموریید ...

مامانی بنظرم یه مدت شیاف رو واژینال بزار...تا معقد خوب بشه.

در مورد کرم.. من انتی همورویید رو شنیدم بی ضرره اون یکی رو نمیدونم. ترجیحا با دکترت مشورت کن.

من برای هرکاری حتما از خودشون میپرسم.🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
دوستان من ساعت ده شیاف گذاشتم  احساس کردم بیرون اومد به نظرتون یکی دیگه بزنم

عزیزم اگه حداقل تا یساعت بعدش دراز کشیده بودی و بعد در اومد مشکلی نیست. 

اون مومشه که اگه صبم بیدار شی میریزه بیرون🍃

بچه ها فردا آزمایش دارم.انرژی مثبتا و دعاهاتونو برام بفرستین ..الهی که همتون به حاجتاتون برسین 

عزیزم ان شاءالله بهترین ها منتظرته🍃🍀

من از دکتر طرازی پرسیدم شیاف واژینال بزارم یا مقعدی گفت فرقی نداره منم مقعدی می زارم هم کثیف کاری ند ...

منم یمدت رکتال گذاشتم... البته من مشکل یبوست نداشتم برای همین اسهال شدم🙈🙈🙈😂😁

ترجیح دادم همون واژینال بزارم.

دکترم گفت اگه مشکل اسهال پیدا کردی واژینال کن.

سلام عزیزم ممنون ، امروز شوهرم رفت یه سونو تو شهر خودمون که میگن دقیقتره به اصرار نوبت گرفته برا دوش ...

عزیزم تو دربست بسپار بخدا🍀

ان شاءالله ناامیدت نمیکنه🍃

مارو بی خبر نزار❤

خوب یعنی دستگاه مطب و بهداشت فرق میکنه ؟؟ منم امروز پانزده هفته و سه روز بودم هر چ گشت نتونست

والا دستگاه مطب دکتر من خیلی دقیق بود و شکل شمایلشم شیک بود😁

اما واسه بهداشت از این قدیمیا .. خش خشم میکرد از اول تا اخر🙈

مامانا💕شما ک دیگه شیافتون فقط روزی یکی هست سروقت و ساعت میذارین؟ برامن گفته هرشب ولی من بستگی ب سا ...

عزیزم منم وقتی یدونه شد ،سعی میکردم مرتب بزارم.. اما دیگه یکم اینور اونور میشد😁

حالا یرب نیم ساعتش عیب نداره،مرتب بخواب😂😂😂

عزیزم حرکت aو b رو جداگانه میشه بگی؟؟  سن خودت و همسرت و تمام بررسی هایی که تاحالا انجام دادین ...

سلام ازمايشگاه رويان حركتa,b نزده ولي جاي ديگه ازمايش داد آ ١٣،ب ٣٥ تعداد١٢٠ميليون به بالاس و مورفو ٣

خودم سونو واژينال،ازمايش هورموني،عكس رنگي انجام دادم 

شوهرم سونو بيضه،ازمايش هورموني،ازمايش اسپرم

يك بار اي يو اي كرديم .

هفته پيش شوهرم به خاطر زردي چشماش رفت دكتر سنتي كه دكتر بهش گفته كبدت مشكل داره و كبد تاثير زيادي رو كيفيت اسپرم داره 

الان داره دارو ميخوره براي كبدش.حجامت انجام داده.امروز هم زالو درماني مي خواد انجام بده 

داروهاييم كه تو اين يك سال خورده ال كارنتين،پنتوكسي فيلين،اندروفرتي و انواع ويتامين ها 

خودمم لتروزول خوردم اين ماه هم كلوموفين

سن من٢٨ همسرم٣٤

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍