2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
به نظزم با این شرابطتت ایشالله خیلی راحت طبیعی باردار میشی

١٣ماهه نشدم

انقدر دكترا گفتن اي وي اف كه اصلا اميدي به طبيعي ندارم 

😭

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
بله عزیزم دکترم عارفیه پس مشکلمون تقریباً شبیه همه هستش که داروها مثل همه‌.شما انتقال دادین؟

سلام عزیزم از دکتر عارفی راضی بودید؟ علت پیشنهاد ای وی اف به شما چه بود؟ آیا برای مریض وقت میزاره؟ و اینکه مراحل پانکچر و تخمک کشی چجوریه خیلی درد داره؟ ببخشید زیاد سوال کردم من هم ایشون رو به عنوان دکتر انتخاب کردم ولی تازه میخوام جواب آزمایشمو ببرم پیشش اگه ممکنه راهناییم کنید

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من ماه دیگه نوبت دکتر گرفتم برای ای وی اف میشه بگید تو این یک ماه چیکار کنم که برام بهتر باشه و روندکارام بهتر پیش بره ازمایش خاصی یا دکتر زنان برم برای عفونت یا ویتامین بخورم که بدنم قوی باشه و اینکه یکم از روندش برام میگید بتونم برنامه ریزی کنم چون از شهرستان باید برم با بچه کوچیک سختمه روندش رو بگید ببینم یمشه کاری کرد کمتر بمونم و در رفت و امد باشم مرسی

بچه ها این دو هفته چقدر طاقت فرساست😭 واقعا بی خبری هم ی نعمته خوش به حال اونایی که تا سه ماه اصلا ...

اصلا بهش فكر نكن دوستم 

سر خودتو گرم كن تا زمان بگذره من يك روزايي اصلا يادم ميرفت جنين گذاشتن برام دائم هم نخواب پاشو تو خونه راه برو كم كم بيرون هم برو ولي با احتياط و پياده روي هاي كوتاه بكن 

انشالله خوش خبري

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
انا توروخدا بيا جواب بده من خونريزي داشتم نوارم نصفش كثيف شد امپول زدم و هر ٨ساعتم شياف ميذارم

عزیزم شرمنده من تازه به این پستت رسیدم..... 

عزیز دلم نگران نباش نصفش که چیزی نیست به قول رویا جون مگه یادت نیست رویا جون میگفت انگاری شاهرگمو زدن خون فواره می‌کرد.... 

اما خدارو شکر میبینی چیزی به زایمان نمونده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به قول آنا جون دعوا از نشونه های مثبت شدن بچه های تاپیکه،😅😅😅😅 منم فکر یه جنجالم ایشالا باردار ب ...

نه دیگه برا + شدن پایه های بنیان خانواده رو نلرزونین..... 

خخخخخخخخخ..... 

میان منو برا تجویز غلت دار میزنن هاااااا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها میشه یکی منو از سردرگمی دربیاره هنوز درگیرم😁 من پریروز پنج هفته و ۲روز بودم بتام ۱۷۲۷۰ ...

شما همون 6 به بعد برو.... 

راستی زیر شکمم نبض میزنه چیه ینی؟

نبص رحمته احتمالا.... 

خوب خونرسانی به رحم بالا میره نبض احتمالا مال اونه... 

نگفتن آمپول هم اضافه کنی؟؟ ان شاء الله چیزی نیست، آنا جون هم سر دخترش خونریزی شدید داشت ولی الان خدا ...

عزیزم من یه خمره بزرگ گرفتم ترشیشو بندازم.... 

حالا شاید برا همسرم زنگ گرفتم اما دخترمو شوووور نمیدم.... 

خخخخخخخخخ..... 

من فکر میکنم الان بری ساک و جنین انشاللله دیده میشه.چون به من دکتر گفته هفته ۵بیا❤بچه هاییکه تجربه د ...

معمولا 5 به بعد اما خوب بذار 6 به بعد برو یهویی هر دورو ببینی انشالله.... 

بچه ها یه سوال الان میگین ۶هفته مثلا بریم برا سونو جنین و قلب از آخرین پریودی حساب میکنید،؟؟🍭🍭🍭

حالا شما از آخرین پریود حساب کنه روز چند انتقال دادی؟ 

سلام عزیزم ممنون ، امروز شوهرم رفت یه سونو تو شهر خودمون که میگن دقیقتره به اصرار نوبت گرفته برا دوش ...

انشاله چیزی نیست. ..حتما در جریان بزارمون...5 تا صلوات با سلامتی نینیت میفرستم😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها این دو هفته چقدر طاقت فرساست😭 واقعا بی خبری هم ی نعمته خوش به حال اونایی که تا سه ماه اصلا ...

زیزی جون همش نعمته....هر کدومش یه لذتی داره...الان تو میدونی یه نینی تو دلته...از لحطه اول باهاش حرف میزنی حس مادریتو از همون اولش فوران کردی نسبت بهش(شایدم بهشون😆 )

به اینا فکر کن😉😋

بعدم انشاله زودی برو از بده چشم براهیم😊🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم منم وقتی یدونه شد ،سعی میکردم مرتب بزارم.. اما دیگه یکم اینور اونور میشد😁 حالا یرب نیم ساعتش ...

از این ب بعد تمام سعیمو میکنم مرتب بخابم😄

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹