2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045283 بازدید | 684447 پست
سلام بچه ها میشه یکی منو از سردرگمی دربیاره هنوز درگیرم😁 من پریروز پنج هفته و ۲روز بودم بتام ۱۷۲۷۰ ...

یکهفته دیگه بری خوبه بنظرم..من 6هفته و 3روز بودم ک رفتم.قلبشو دیدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها میشه یکی منو از سردرگمی دربیاره هنوز درگیرم😁 من پریروز پنج هفته و ۲روز بودم بتام ۱۷۲۷۰ ...

من فکر میکنم الان بری ساک و جنین انشاللله دیده میشه.چون به من دکتر گفته هفته ۵بیا❤بچه هاییکه تجربه دارین ساک و زرده کامل کی دیده شده؟؟🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بنده برترخداااا😂😂😂😂😂😂 من پس از کدوم بنده های خدا هستم که دائم الحالت ته ...

من که انقدر تو دوران پریود بالا آوردم خدا دلش نیومد موقع بارداریم بالا بیارم گفت بیا برو حالشو ببر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم التمااااس دعا دارم😭

عزیزم حتما انشاللله همه بچه ها واقعا به ارزوهاشن به بهترین نحو ممکن برسن💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها یه سوال الان میگین ۶هفته مثلا بریم برا سونو جنین و قلب از آخرین پریودی حساب میکنید،؟؟🍭🍭🍭

سلام سارا جونم خوبی؟ چه جالب ذخیرت هر روز میره بالاتر، مگه داریم؟ 🤔😁خدا کنه منم بعدا آزمایش بدم بب ...

یاسی امروز رفته بودم مطب دکتر.یه خانمه هم بعد انتقال منفیش لاپارا شده بود با دکتر.اومده بود واسه شروع سیکل انتقال بعدی.دکتر سونو کرد دید بارداره😍 انقدر جیغ جیغ کرد و خوشحالی و گریه کردن با شوهرش ...خیلی خوب بود 😊 خداکنه دستش واسه منم سبک باشه و منم باردار بشم بعد لاپاراسکوپی ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
فقط یکبار بتا داده بود مثبت بود خبر داد دیگه نیومد خبر بده

دفعه دوم منظورمه نفسی،آخه دورازجونش دفعه قبل افت بتاداشت نگرانشم،ایشالااینبارب سلامتی طی بشه براش۹ماه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام من تازه اومدم تو گروه بچه من ٩ خرداد انتقال جنين بلاستوسيت دادم امروز كه روز ١١ انتقالمه بيبي چ ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... 

خوب زود بی بی گذاشتی.... 

بله عزیزم مورد داشتیم حتی روز 13 بی بی منفی بوده ولی آز + شده.... 

عزیزم برا همین استرسا هست من همش میگم بی بی نذارین!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خدارو شکر مشکل تا حدی مشخص شده....  انشالله راه حلشم پیدا میشه و به راحتی میری به سمت ما ...

ممنونم عزیزم انشالله

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
دفعه دوم منظورمه نفسی،آخه دورازجونش دفعه قبل افت بتاداشت نگرانشم،ایشالااینبارب سلامتی طی بشه براش۹ما ...

اره دیگه نیومد منم تو فکرشمِ..چون خودشم.نگران بود میگفت بتان.کم هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان من  قرص فیفول  و امگا ۳   و   متفورمین میخورم    &nbs ...

عزیزم از دکترت بپرس.... 

چون ممکنه بعصیا و قطع کنه بعضیارو نه.....