2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045184 بازدید | 684433 پست
اول ازمایش ایمنی و انعقادی رو بگو الان بنویسه اگه تهرانی پیشنهادم دکتر توکلی تو ابن سینا هستش متخصص ...

ممنون عزيزم دكتر توكلي انتقال هم انجام ميده يا تخصصش چيز ديگه است

به شما هم بلافاصله بعد از عادت ماهانه قرص جلوگيري دادن و ماهه بعدش انتقال دادين ؟

نه من دیگه قرص نخوردم بعد انتقال منفی تاپریود شدم داروهای انتقال بعد شروع شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزيزم دكتر توكلي انتقال هم انجام ميده يا تخصصش چيز ديگه است

نه اگه اشتباه نگم متخصص آنکولوژی هستش برای ایمنی و انعقادی رفتم پیشش 

و از نظرش به دکترم گفتم و استفاده کردم.

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خواهرای گلم و دوستای عزیزم با اشک روی صورت و دستای لرزون دارم تایپ میکنم  لطف خدا شامل حالم شد ...

الهام جاااان مبارکت باشه خدا رو هزار مرتبه شکر چه عالی که تعداد مثبتی ها مون همینطور داره بالا میره 

هزار ماشالله به تک تک تون

آنا جان کجایی که بیای ببینی یواش یواش به امید خدا اسم اینجا باید بشه مامان های سخت کوش و باحال

@تورک_آنا      

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوستان شما بعد پانكچر  چند تا آمپول انوكساپارين زدين؟اصلا براي ي تجويز ميكنن ؟

۱۵تا تا آزمایش که میدن بعدش رو نمیدونم چون من مثبت نشدم هنوز که ببینم به کسایی که مشکل ندارن هم باز میدن یا نه

کارش رقیق کردن خونِ نه مثل آسپرین اما تقریبا هم خانواده هستن

خون که غلیظ باشه تو رحم مشکل خونرسانی به وجود میاد و جنین از بین میره

عزیزم به خداوندی خدا اون لحظه برای همه منتظرا دعا کردم چون واقعا خودم با تمام وجودم انتظار و منفی شد ...

عزیز من مبارکت باشه...

انشاله نه ماه بخوبی سپری بشه...

التماس دعا...اینماه از من گذشت خدا نگاهی بندازه به ما هم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

@خاکستری    

خراب چی میشه

پست های سریع هم داریم الان...

فعلا که ایرانی رو بزار

ببین خیلی ذهنت رو نگران نکن خدا شاهدِ نی نی جاش خوبه خیلی ها ایرانی استفاده کردن

مهم روزهای اول انتقالِ الان که بچه قشنگ جا گرفته 

ته ته ش اگر با ایرانی به لک افتادی که نمیافتی آمپول میزنی

الکی نگرانی به خدا 

باز فکر میکنم ببینم چی به ذهنم میرسه.

مسافر به سمت تهران یا شهرهای که دارن ندارید که کار اداری داشته باشه برگرده

همسایه ، دوست ، فامیل

خدا از دولت نگذره که انقدر شما تو اذیت هستید اخه.

سلام بچه ها یه سوال حیاتی دارم میشه هر کی میدونه جوا بده؟🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊 من از اول انتقال روزی ۲ ...

سلام عزیزم.آره من از هفته ششم چون جای آمپولام اذیتم میکرد دکترم بهم شیاف سیکلوژست 400 داد.آمپول پروژسترون روزی یه دونه میزدم به جاش گفت روزی دو تا شیاف استفاده کنم.

عزیز دلم .منم تهرانم .یکی از دوستانم که اونم ای وی اف کرده بود تو دماوند اشنا داره برام سفارش داد آو ...

انشالله که جواب میگیری و خوشحالمون میکنی

سلام بچه ها یه سوال حیاتی دارم میشه هر کی میدونه جوا بده؟🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊 من از اول انتقال روزی ۲ ...

دكتر من اصلا آمپول رو كنسل نكرد كه هيچ شياف هم يكي بود دوتاش كرد. در كل به آمپول عادت كردم وديگه درد ندارم اصلا. منم دوتا آمپول تو يه سرنگ هر روز صبح ميزنم. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

عزیزم من تا ۱۶ انتقال امپول دوتا داشتم تو یه سرنگ

بعدش که تموم شد بهم روز یدوتا شیاف داده شیاف هم ۴۰۰ هست هر کدوم که هر ۱۲ ساعت میزارم 

امپول با اینکه درد داره ولی انگار دلت قرص تر هست 😀

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
اینکارو میکنه داروخونه؟مرسی خانمی😍❤ اخه خودم نمیتونم برم.ولی اگه با یخ بفرسته عالیه‌.هرچقد هزینش ش ...

دلت راضی نشد بگو خودم برات میخرم میفرستم مامان کوچولو

عزیزم من تا ۱۶ انتقال امپول دوتا داشتم تو یه سرنگ بعدش که تموم شد بهم روز یدوتا شیاف داده شیاف هم ۴ ...

عزيزم شما واسه سونو قلب رفتيد؟

نه عزیزم ۲۹ گفته بیا من  اگه خدا بخواد پنج شنبه میرم که ۳۰ میشه

چند هفته ميشي؟ به من گفت ١ تير برو كه ٧ هفته و ٦ روز ميشم