2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684447 پست

سلام بچه ها من امروز روز ۹ پری م هست تو سیکل ای وی اف هستم هر روز دو تا آمپول منوتروپین تزریق میکنم مشکلم اینه که لک بینی دارم روزی یک بار چرا اینطوره درد ندارم حتی حسی به تخمدان هام ندارم همچیزم اکیه فقط الان لکه بینی نشانه چیه هایپر نشم یوقت😥😥

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد   
خاکستری جون شما سایز سینه هاتون تغییر کرده ؟ من الان چن روزه سینه هام خیلی کوچیک شده قبلش بزرگ شده ب ...

عزیزدلم توروخدا انقد سایز سینه و شکمتو چک نکن فداتشم

نمیدونم بخدا من توجهی به سایزش نمیکنم...ولی دردناک نیست مثل قبل.کلا عادیه سینه هام.عزیزم من از وقتی مثبت شدم کلا س و تین نپوشیدم!واسه اینکه راحت تر باشم

واسه همین سایزشو نمیدونم کوچیکتر شده یا نه!ولی حتی اگرم بشه اصلا بنظرم جای نگرانی نداره...عزیزم بالا و پایین شدن کم و زیاد شدن توی این دوران بنظرم طبیعیه.سخت نگیر فداتشم

وروجکت صحیح و سالمه و همه چی عالی پیش میره تا اخر

بخدا این زوم کردن و حساس شدن خودتو اذیت میکنه گلم.بخاطر خودت میگم وگرنه جسارت‌نمیکنم خدای‌نکرده😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من امروز روز ۹ پری م هست تو سیکل ای وی اف هستم هر روز دو تا آمپول منوتروپین تزریق میکنم ...

عزیزم نمیدونم ولی حتما به دکترت بگو.قرص چیزی مصرف میکردی؟شاید دارویی با بدنت سازگاری نداره.حتما به دکترت اطلاع بده

هایپر شدن ربطی به لکه بینی نداره گلم.بستگی به ذخیرت داره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزدلم توروخدا انقد سایز سینه و شکمتو چک نکن فداتشم نمیدونم بخدا من توجهی به سایزش نمیکنم...ولی در ...

گلم منم اصلا سوتین نمیپوشم ولی خیلی سایز سینه هام ب چشم میاد ک کوچیک شده خیلی کوچیک شده میترسم خیلی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون عزيز دلم انشاالله 

عزیزم امشب داشتم حدیث کسا م و میخوندم یادت افتادم و برات مخصوص دعا کردم انشالللله به امید خدا مطمینم به زودی خبر مامان شدنت و میشنویم😘😗😙😍🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چه خوب عزیزم خدا بهت یه نی نی سالم و قوی بده انشالله🙏

قربونت بشم ان شاالله همچنین شما هم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
خواهرای گلم و دوستای عزیزم با اشک روی صورت و دستای لرزون دارم تایپ میکنم  لطف خدا شامل حالم شد ...

عزییییزم مبارک باشه.گوارای وجودت.برا ما هم دعا کن 

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام به همگی.بچه ها یه سوال داشتم من الان هفته 11 بارداریمم.از قبل از انتقال جنین تا حالا روزی 8 میل ...

عزیزم ماها شرایطمون فرق میکنه استرادیولو من.از هفته 8 دکتر برام هفته ای یک دونه کم کرد تا هفته 11هم قطع شد دیگه..ولی شیاف رو همچنان دارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها به نظرتون عادت ماهانه شدم دوباره بلافاصله برم واسه كاراي انتقال البته بايد اين سري بگم آزمايش ...

عزیزم.من خودم بلافاصله رفتم...ولی شما چون میخای ازمایشا رو بدی و برسی کنی پس انشاءالله میفته یکی دوماه بعد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام بچه ها یه سوال حیاتی دارم میشه هر کی میدونه جوا بده؟🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊

من از اول انتقال روزی ۲تا آمپول ۵۰ پروژسترون و تو ۱سرنگ میزدم عضلانی هر روز ساعتای ۳:۳۰ و هر شب قبل خواب ۱عدد شیاف پروژسترون سیکلوژست میزاشتم🌺

سوال ۱ . کسی بوده امپولشو تبدیل به شیاف کرده باشه؟ 

سوال ۲ . میخام بدونم هر امپول۵۰ معادل چند تا شیافه؟

سوال ۳ . و اینکه اثر شیاف و امپول یکیه؟

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم.من خودم بلافاصله رفتم...ولی شما چون میخای ازمایشا رو بدی و برسی کنی پس انشاءالله میفته یکی دوم ...

به شما هم بلافاصله بعد از عادت ماهانه قرص جلوگيري دادن و ماهه بعدش انتقال دادين ؟

بچه ها به نظرتون عادت ماهانه شدم دوباره بلافاصله برم واسه كاراي انتقال البته بايد اين سري بگم آزمايش ...

اول ازمایش ایمنی و انعقادی رو بگو الان بنویسه اگه تهرانی پیشنهادم دکتر توکلی تو ابن سینا هستش متخصص همین کاره

و بعد جوابش بعد۱۰ روز ببر نشون بده و ببین باید چیکار کنی عزیزم

بعدش برو تو سیکل

البته کلا حتما اب زرشک و انارو پیاده روی و ب زیدو از همین لحظه شروع کن😘😗