2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
الهام جون مبارك باشه عزيزم من يادت نرم دعام كن حسابي

عزیزم به خداوندی خدا اون لحظه برای همه منتظرا دعا کردم چون واقعا خودم با تمام وجودم انتظار و منفی شدن رو درک کرده بودم

انشالله به زودی دلت شاد میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جاااان استاد.سخت نگیرید به دانشجوها خخخخخ.قربونتون.والا من از پسر خاله ام که زنبور داره خریدم پار ...

چه خوب عزیزم

خدا بهت یه نی نی سالم و قوی بده انشالله🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

خانومای گل یه راهنمایی🙈🙈

من اگه این ماه پس از دوره پریود برم لولمو عمل کنم بردارم وهیستروسکوپی رحم انجام بدم می تونم تو همین ماه اقدام به بارداری کنم؟البته طبیعی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دوستان تهرانی،میشه کمکم کنید؟داروخونه ای که مطمئن هستید شیاف سیکلوژست داره میشه شمارشو بهم بدین؟ مم ...

عزیزم تقریبا همه دارن

جمالزاده که پست به شهرستان هم داره

نثار حسینی

دکتر قمی

شرابیانی

یاسان

خدارو شکر ماشالله چه تاپیک پر برکتی بتات چنده الهام جون؟ میخایم بترکونیم با دو قلو خدایا انتظار هم ...

خانومی بتام ۲۵۰ فکر کنم یکیه

بتام خیلی بالا نیس ولی امیدوارم رشد کنه و خوشحالیم پایدار باشه

همچنان از همتون التماس دعا دارم

ژل رویال 👇 . من از زنبوردار گرفتم تا برا انتقال بعدیم بخورم  گفت روزی اندازه یه عدس با ...

عه مرسی .

من تهرانم از اینجا گرفتی؟ یا برات فرستادن؟!

چند خریدی از اصل بودنش مطمئنی؟