2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم روزهای اول و دوم لکه روز سوم یک دفعه زیاد شد.قرص جلوگیری می خوری؟

نه نمیخورم،شما مفنامیک خوردی؟روی خونریزی اثر داره؟

روز سوم که خونریزیتون زیاد شد چکار کردید قرص خاصی خوردید؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
من یه سوال دارم ببخشید یادم رفته جفت خلفی زودتر حرکتاش حس میشد یا قدامی؟

جفت خلفی 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام بچه ها 

یکی از دوستام فیبرم بزرگ داره تو رحم که کرج ساکنِ میشه بگید کدوم دکتر بره تا تکلیفش مشخص بشه 

دوستم ازدواج نکرده هنوز

ممنون میشم بگید کدوم دکتر بره

الان رفته دکتر شارسان و گفته لازم به هیچ کاری نیست اما سونوش میگه نصف رحم فیبرم داره😓

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نه من قبل عمل قرص جلوگیری می خوردم .بعد که به خونریزی افتادم دکتر گفت قطع کن.شما نگران نباش ولی از د ...

دسترسی بهش ندارم،عزیزم تا چند روز خونریزی داشتی؟

من از ترسم امروز سرکار نرفتم 

سلام بچه ها  یکی از دوستام فیبرم بزرگ داره تو رحم که کرج ساکنِ میشه بگید کدوم دکتر بره تا تکلی ...

عزیزم بهش بگو بره پیش دکتر نصر برای فیبروم خوبه

سلام بچه ها  یکی از دوستام فیبرم بزرگ داره تو رحم که کرج ساکنِ میشه بگید کدوم دکتر بره تا تکلی ...

پیش دکترزهراحیدر، تومرکزناباروری رویش کرج بره.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها

امروز کیها آزمایش داشتن؟ هنوزنیومدن خبرمون کنن؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم بهش بگو بره پیش دکتر نصر برای فیبروم خوبه

نصر که تهرانِ

کرج میخوام

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزيزم تاريخ آخرين پريودت كي بوده ؟ من هفته ٥ رفتم سونو فقط ساك ديده شد و هفته ٦ رفتم قلب رو هم ديدم ...

۱۵اردیبهشت بود،میشه یهو دیرتر رفت ک قلبش تشکیل شده باشه دیگه نگن دوباره سونوکن؟یجا وقت گرفتم برا ۲۸که تا اون موقع ۶هفته و دوروز میشه میترسم بازم زودباشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان